申子居酒屋 @shinkohk 越做越好淘小姐每次黎都覺得好有驚喜☺️今次淘小姐點嘅大部份都係之前冇食過⭐️ 薘松玉子表面睇佢係好大份嘅蛋食落裏面原來有融化咗嘅芝士外滑內軟仲帶煙靭口感面頭仲有大阪燒嘅酸甜汁同埋沙律醬酸酸甜甜好開胃⭐️ 申子新卷申子新卷材料豐盛上面除左三文魚蓉同三文魚籽其實仲有海膽架而壽局飯入面就包住炸三文魚皮啖啖都好鮮味⭐️ 極上鹽燒牛舌芯牛舌芯係必點item除左牛舌芯本身嘅質素高簡單用鹽同檸檬汁調味就超好味不得不提旁邊嘅柚子鹽同蔥花點少少一齊食層次再昇華⭐️ 幼鰆魚店員為我地介紹呢款幼鰆魚刺身魚味十分濃師傅仲特別炮製酸汁鮮味就更突出⭐️ 水母刺身十分之爽口好得意嘅口感而且今次嘅份量都好多食到夠好滿足⭐️ 芝士酒盜唔係度度都有得食酒盜芝士所以見親都會嗌🤭如果有餅乾或者麵包一齊食就好冇嘅話就嗌多杯酒一齊嘆下⭐️ 明太子芝士山藥翻兜再翻兜嘅明太子芝士山藥山藥爽口但黏滑嘅口感明太子嘅味道十分突出記得燒好立刻趁熱食!⭐️ 日式雞鎚花蝦最後追加嘅櫻花蝦真係萬眾期待因為撞啱繁忙時段都等咗一段時間不過淘小姐話比大家知絕!對!值!得!因為佢真係好~好~好~好~味🥹🥹🥹冇諗過櫻花蝦同雞肉係咁夾㗎剛剛炸好
申子居酒屋 @shinkohk 越做越好

⭐️ 明太子芝士山藥
翻兜再翻兜嘅明太子芝士山藥
山藥爽口但黏滑嘅口感
明太子嘅味道十分突出
記得燒好立刻趁熱食!

⭐️ 日式雞鎚花蝦
最後追加嘅櫻花蝦真係萬眾期待
因為撞啱繁忙時段
都等咗一段時間
不過淘小姐話比大家知
絕!對!值!得!
日式雞鎚花蝦

因為佢真係好~好~好~好~味🥹🥹🥹
冇諗過櫻花蝦同雞肉係咁夾㗎
剛剛炸好嘅雞鎚上面鋪滿櫻花蝦
離遠都聞到佢香噴噴
入口之後櫻花蝦嘅味道係口腔內盛放

食完之後整晚都念念不忘佢嘅味道
淘小姐推薦大家一定要去試下呀!

淘小姐起初睇唔明佢個啤酒比賽

水母刺身
芝士酒盜
日式雞鎚花蝦
2023-08-09 38 瀏覽
▫️海膽炒飯海膽炒飯好足料,有海膽、三文魚籽、蟹籽,同櫻花蝦、帶子等配料,全部食落都好新鮮,味道組合豐富。個炒飯份量唔少,又夠晒鑊氣,炒到粒粒分明又乾爽,好惹味😍 ▫️極上鹽燒牛舌芯 牛舌芯好厚身,燒到啱啱一啲都唔嚡口,肉質好軟嫰多汁又有咬口! 牛舌芯鹽燒味濃,突顯本身嘅肉同鮮味,非常推介👍🏻 ▫️蓬鬆玉子 玉子口感相當軟綿嫩滑,表面淋上沙律醬同日式燒汁,調味啱啱好。 入面仲有芝士, 入口芝士香味同蛋香都好濃🧀🥚
▫️海膽炒飯

▫️極上鹽燒牛舌芯

▫️蓬鬆玉子
  • 海膽炒飯
🥣海膽炒飯送上枱已經聞到好香!海膽份量唔算好多,配料仲有三文魚籽,蟹籽,櫻花蝦,雞蛋,炒飯炒得乾身&粒粒分明,每啖飯都食到鮮味👍🏻🐟汁煮左口魚裙邊💥申子名物灸🔥輕輕燒灸,嫩滑左口魚裙邊,浸泡係酸酸甜甜既上湯,上面鋪滿三文魚籽&魚籽粒,口感豐富,擺盤非常精緻🥚蓬松玉子質地滑捋捋既蛋,切出黎仲係流心,裡面有芝士餡料,再加上燒汁同沙律醬吱上面,呢個醬汁好夾,唔會蓋過蛋既香味🐮極上鹽燒牛舌芯外層燒得脆口,質地超爽口、juicy,肉味濃厚!碟既四角都有唔同沾料,有柚子胡椒醬、鹽、檸檬汁,香蔥去配搭黎食,佐酒好夾🐔手打免冶雞肉棒 & 🐙手打墨魚棒中間夾左少少雞軟骨,增加咬口,伴醬油日本生雞蛋,呢個較為普通;手打墨魚棒外層燒到微微焦脆,墨魚彈牙爽口,好正🍶House Sake可揀甜/辛口揀左甜,入口甜甜地,較易入口,配燒物一流📍申子居酒屋

🥣海膽炒飯

🐟汁煮左口魚裙邊

🥚蓬松玉子

🐮極上鹽燒牛舌芯

🐔手打免冶雞肉棒 & 🐙手打墨魚棒

🍶House Sake
可揀甜/辛口
揀左甜,入口甜甜地,較易入口,配燒物一流

📍申子居酒屋

2023-08-07 164 瀏覽
同事請食飯,嚟到黑布街呢間,從外面完全唔毫不起眼嘅居酒屋,原來樓高兩層,下面嗰層係一字排開嘅吧枱,上面嗰層就係二至六人嘅座位。吉列三層芝士豚肉$238豚肉入邊包住好濃郁嘅芝士,熱辣辣,食嘅時候有拉絲的感覺,不過每個人食一件就已經好膩,建議幾多人享用海膽炒飯 $238有三文魚魚子,海膽,櫻花蝦,蟹籽等等嘅配料蓬鬆玉子玉子入邊都係芝士,上面有沙律醬同燒汁池魚 (時價)賣相精美,刀工一流如果大家想食到時令新鮮嘅刺身,記得訂位嗰陣時打過去問吓有咩當做嘅刺身,同埋記得預留!

吉列三層芝士豚肉$238

海膽炒飯 $238
有三文魚魚子,海膽,櫻花蝦,蟹籽等等嘅配料

蓬鬆玉子

玉子入邊都係芝士,上面有沙律醬同燒汁

池魚 (時價)
賣相精美,刀工一流

2023-08-05
2023-08-06 44 瀏覽
海膽炒飯真係令人驚艷!啲飯粒彈牙又香口,每粒飯都係帶住海膽嘅鮮味。啲海膽醬汁均勻地混入飯中,使每一口都能品嚐到濃郁嘅海膽風味。仲加咗啲蔬菜同蛋粒,增添咗飯嘅層次同口感。極上鹽燒牛舌芯,啲牛舌芯切得薄薄嘅,燒至金黃酥脆,每一口咬落都好juicy。而啲鹽燒調味剛好,既突顯咗牛肉嘅鮮甜,又唔會過鹹影響口感。個質感真係不得了

2023-07-23
午餐
2023-08-04 87 瀏覽
💛黃店📜” : 申子居酒屋 (旺角)📍地址:旺角黑布街74-76號藝興大廈地下1號舖🤍 分店地址: 旺角 銅鑼灣📝💬巨蜂乳酸梳打 $68 蜜桃梳打 $68 極上鹽燒牛舌芯 $128廣島蠔鍋 $158 日式雞鎚花蝦 $118申子新卷 $248日本居酒屋🏮有Feel 可以同朋友傾下計又食飯👀 廣島蠔鍋 入面有6隻蠔😍勁肥美😍 申子新卷係 signature 入面有吞拿魚肉,三文魚子同埋日本蘿蔔👍🏻👍🏻 牛舌芯係最推介👏🏻👏🏻超出色💛✨KS Rating✨🏵Environment :⭐️⭐️⭐️⭐️🏵Taste :👅👅👅👅🏵Price:💰💰💰💰🏵Love :❤️❤️❤️❤️ #美食推介 #旺角美食 #旺角黃店 #黃色經濟圈 #黃店推介 #黃店 #黃店系列#instafood #美食分享 #hkfood #食好西 #吃貨 #hkfoodig #懲罰黃店 #foodiehk #良心小店 #hkfoodies #Yellowfood #852food #相機食先 #香港美食指南 #hkfoodblog #一路食一路post #美食地圖 #foodieksk黃店 #yellow旺角 #foodieksk
💛黃店
📜” : 申子居酒屋 (旺角)
📍地址:旺角黑布街74-76號藝興大廈地下1號舖

🏵Environment :⭐️⭐️⭐️⭐️
🏵Taste :👅👅👅👅
🏵Price:💰💰💰💰
🏵Love :❤️❤️❤️❤️

#美食推介 #旺角美食 #旺角黃店 #黃色經濟圈 #黃店推介 #黃店 #黃店系列#instafood #美食分享 #hkfood #食好西 #吃貨 #hkfoodig #懲罰黃店 #foodiehk #良心小店 #hkfoodies #Yellowfood #852food #相機食先 #香港美食指南 #hkfoodblog #一路食一路post #美食地圖 #foodieksk黃店 #yellow旺角 #foodieksk旺角
2023-08-03 51 瀏覽
.🔺申子居酒屋 (旺角)之前試過銅鑼灣分店🥳覺得呢間餐廳質素都幾好,今次嚟到旺角分店👌🏻.申子卷🍣有姜蔥吞拿魚、三文魚子同海膽,個口感同層次配搭得唔錯,壽司卷入面仲有脆魚皮,脆脆地咁幾特別😋.極上塩燒牛舌芯🐄非常高質,必點之一!牛舌芯好厚,淡淡肉!燒得香口而且多汁👏🏻.海膽炒飯🍚海膽炒飯炒得好香,粒粒分明😆好多三文魚籽,咸咸香香味道不俗.火灸大蝦讚岐手打烏冬🍜烏冬湯底都好濃郁,十分掛湯!上面舖滿香口嘅蝦皮,增添鮮味😆大蝦新鮮,肉質彈牙👍🏻
🔺申子居酒屋 (旺角)
之前試過銅鑼灣分店🥳
覺得呢間餐廳質素都幾好,今次嚟到旺角分店👌🏻
申子卷🍣
極上塩燒牛舌芯🐄
非常高質,必點之一!
牛舌芯好厚,淡淡肉!燒得香口而且多汁👏🏻
海膽炒飯🍚
海膽炒飯炒得好香,粒粒分明😆
好多三文魚籽,咸咸香香味道不俗
火灸大蝦讚岐手打烏冬🍜
烏冬湯底都好濃郁,十分掛湯!
上面舖滿香口嘅蝦皮,增添鮮味😆
大蝦新鮮,肉質彈牙👍🏻
2023-08-01 44 瀏覽
為食妹👧🏻呢排牛舌癮起 諗咗陣醒起「申子」即刻速落旺角探下「申子」😎🫧拖羅蓉脆米餅🫧米餅上鋪滿拖羅蓉和三文魚籽 一啖一口好滋味🤪🫧極上鹽燒牛舌芯🫧店舖名物牛舌芯相信無人不曉🗣️ 軟腍口感令人心動❤️‍🔥🫧曰式雞鎚花蝦🫧雞鎚🍗外層沾滿櫻花蝦 口感豐富👍🏿🫧吉列千層豚肉(三重芝士)🫧芝士控米錯過🧀薄薄豚肉片包著三重芝士🧀️ 輕鬆一夾拉起長長芝士 豚肉卷經油炸過外層香脆可口😛🫧舞茸豚肉卷🫧舞茸菇鮮嫩多汁 被豚肉緊緊卷著 超正😋

🫧拖羅蓉脆米餅🫧

🫧吉列千層豚肉(三重芝士)🫧

🫧舞茸豚肉卷🫧
舞茸菇鮮嫩多汁 被豚肉緊緊卷著 超正😋
2023-07-28 79 瀏覽
🎎之前食過lunch,一直都想試晚餐,食晚餐一定要book位,唔係好多時都會摸門釘🫣🔸汁煮左口魚裙邊擺盤好精緻😍 左口魚裙邊油脂好豐富,食落好滑溜,加埋三文魚籽同魚籽醬,口感更加有層次,配左個柚子汁,減低個油膩感🔸豪華三式海鮮丼三式丼有🦀蟹肉丼、海膽丼同三文魚籽丼,蟹肉份量好多,味道鮮甜,至於海膽就不過不失,三文魚籽都新鮮,每粒咬落都脆卜卜🔸吉列三重芝士千層豚肉略嫌外皮有少少厚同炸得唔夠脆,🐖豚肉薄皮包住大量芝士🧀️,芝士有微微拉絲效果🔸燒雞腎雞腎大粒厚身,好爽口,調味可以多返少少🤏🏻🔸大蔥雞肉串面頭搽滿燒汁,雞肉唔會鞋,面頭有少少柚子鹽醬🧂大蔥亦都好甜🔸黃金聖衣誠意之作❣️燒雞皮係原塊過,燒到好脆卜卜,每啖都充滿雞油香

🔸汁煮左口魚裙邊

🔸豪華三式海鮮丼

🔸吉列三重芝士千層豚肉

🔸燒雞腎
雞腎大粒厚身,好爽口,調味可以多返少少🤏🏻

🔸大蔥雞肉串
面頭搽滿燒汁,雞肉唔會鞋,面頭有少少柚子鹽醬🧂大蔥亦都好甜

🔸黃金聖衣
誠意之作❣️燒雞皮係原塊過,燒到好脆卜卜,每啖都充滿雞油香
2023-07-25 147 瀏覽
The Japanese restaurant located in MK was disappointing. After spending 2k for 4 person, it was not worth the price. There are much better places that are cheaper and delicious. There was a funny smell in the restaurant, the lighting was too dim (imo), the food wasn’t that scrumptious although the presentation was good, almost everything was sold out but there weren’t a single customer, and the waiter was inexperienced. I just wonder how it was awarded the best Japanese restaurant in hk, rigged perhaps…

今晚又撇低個女兩公婆出嚟食嘢🫣(真係好不該,掌嘴中🫢)其實係因為要買嘢俾女女順便食埋個快飯簡左黑布街比較多野食既地方,又食我最鍾意嘅日本野🤗鐘意佢地開業咁耐都keep到水準,由旺角食到銅鑼灣開店,兩間都唔錯嫁!嚟申子必食一定係佢地既串燒,另外都試左佢地其他野食。水母刺身比平時嘅海蜇更爽更厚,晶凝通透嘅水母刺身前菜令人食指大動😋汁煮左口魚裙邊真係大推!😍😍😍一開始仲覺得有啲貴,不過見到真身之後就會覺得物超所值!因為左口魚裙邊卷到成粒帶子咁大😳 用汁煮關係已經唔使再沾上任何調味,食落有種入口即溶嘅感覺🤤左口魚既肥美感真係一試難忘❤️推推推每次黎都會食既手作免治雞肉棒,外層燒得香口,免治雞肉棒食落好實在但唔會鞋口,同雞蛋一齊食多咗份蛋香😊😊😊極上鹽燒牛舌心,看似簡單又普通但牛舌心軟熟富口感🤤🤤🤤每條牛舌只有好少份量既牛舌心,牛香味重,係每位愛牛者必食美食之一火炙大蝦讚岐手打烏冬,湯頭超濃郁勁濃厚😍見到湯頭完美咁掛汁,仲有具蛋櫻花蝦既湯頭,真係可以話佢係個撈麵都唔過分😌隻大蝦太大隻啦⋯⋯同時又驚浸住佢影響味道所以夾起左,啖啖肉口而且仲有幾分彈牙😚😚😚嚟呢度一定要整返幾串串燒😎 山藥第一次食燒物,
今晚又撇低個女兩公婆出嚟食嘢🫣
(真係好不該,掌嘴中🫢)
其實係因為要買嘢俾女女順便食埋個快飯
簡左黑布街比較多野食既地方,又食我最鍾意嘅日本野🤗

火炙大蝦讚岐手打烏冬,湯頭超濃郁勁濃厚😍

嚟呢度一定要整返幾串串燒😎 山藥第一次食燒物,冇左潺潺口感換黎既係清甜味

雞內臟串燒,一睇就知道係我老公嘅名物🤣🤣🤣一串串燒有晒幾種唔同嘅質感,鍾意內臟嘅朋友,千祈唔好錯過!

雖然我唔係素食者,不過每一次點串燒最鍾意食嘅一定係蔬菜類,燒起上嚟蔬菜嘅甜味會逼出來,係平時食唔到既味道❤️⋯⋯日本大蔥燒起黎好香甜,同埋日式燒汁咁燒上黎多份醬香,yummy yummy😋

超高水準嘅日本居酒屋🏮又可以諗定下次再黎食
2023-07-16
慶祝紀念
紀念日
  • 水母刺身
  • 汁煮左口魚裙邊
最近𝐰𝐞𝐞𝐤𝐝𝐚𝐲頻頻去覓食,主要是因為報了游水堂,課堂結束後大抵都𝟐𝟏:𝟑𝟎了🤣這次二刷這家人氣高企的日式居酒屋,儘管是晚上𝟏𝟎點樓上雅座依然熱鬧非凡,食物之高質難怪人流絡繹不絕👏🏻——— ✤ 極上鹽燒牛舌芯|$𝟏𝟐𝟖⭕️推薦推薦⭕️最近也有吃過不少家的牛舌芯!但申子寄的敢可以說是全港𝐧𝐮𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟏。的骰𝐜𝐮𝐛𝐞形的牛舌芯厚肉,燒烤技巧高超,做到外層酥脆焦香內裡有嚼勁爽軟,一咬瞬間𝐣𝐮𝐢𝐜𝐲無比、油脂爆發,搭配少許檸檬汁🍋以及岩鹽更顯風味👍🏻超級好味😋✤ 蓬鬆玉子|$𝟏𝟎𝟖感覺比較像是𝐦𝐞𝐠𝐚 𝐬𝐢𝐳𝐞份量的超級嫩滑蛋捲,千絲萬縷的滑蛋漿看著就滿足😋面頭淋上大阪燒燒汁以及蛋黃醬,中層也可以見到不少拉絲𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞,✤ 海膽炒飯|$𝟐𝟑𝟖⭕️推薦推薦⭕️金黃色的飯粒炒得香口,整體乾身、很有鑊氣、飯粒粒粒分明,配料多元豐富:明太子蝦乾、本菇、海膽、蟹子、貝柱、三文魚籽🍚✤ 吉列千層豚肉(三重芝士)|$𝟐𝟐𝟖本來還說要不要多點一點,可是一吃這個瞬間飽腹感洶湧而至😂揭開千層豚肉可見肥肉居多的薄片豚肉包裹住海量𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞,外層吉列部份炸得酥脆之餘也好不油膩。
———
✤ 極上鹽燒牛舌芯|$𝟏𝟐𝟖

✤ 蓬鬆玉子|$𝟏𝟎𝟖

✤ 海膽炒飯|$𝟐𝟑𝟖

✤ 吉列千層豚肉(三重芝士)|$𝟐𝟐𝟖
  • 牛舌芯
2023-07-18 63 瀏覽
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢一間係屬於香港人號居酒屋🎑今次已經係第2次encore啦☺️
❶洋風雞肉卷$148呢個雞肉卷好特別🐥食落口感豐富 層次分明🥳雞肉中間包住咗一啲漬物(牛蒡、蘿蔔)💁🏻‍♀️雞肉肉質仍然好鮮嫩 而且雞皮好爽脆⭐️❷極上鹽燒牛舌心 $128呢個牛舌心超出色🐄一份大約有7粒❤️每粒都大大粒 食落超有口感🐱軟腍同時又爽脆🥰❸汁燒活白鱔 $88外皮食落香脆 魚肉彈牙鮮嫩🍥 而且仲保留左超多肉汁🚣🏻‍♀️❹雜錦天婦羅 $168呢個天婦羅超級大份😱即叫即炸 上枱嘅時候熱辣辣🔥魚、蝦、蔬菜樣樣齊👍🏻而且炸粉一啲都唔厚🤫❺凍蕎麥麵 $78咁熱既天氣食冷蕎麥麵就最適合啦🥵冰涼既蕎麥麵口感偏粗獷有咬口 帶少少蕎麥香🌾點少少湯醬汁已經好好味👍🏻❻油揚腐皮熱稻庭烏冬$68烏冬係我想象中更為幼身🤔口感煙韌 可能因為幼身嘅關係 比平時既更掛汁👅食落滑溜溜同時又彈牙👀而腐皮就得一塊 食落有啲脆卜卜☁️高湯滲入腐皮後就更好味🍲❼西尾抹茶熱鮮奶 $52抹茶帶點苦澀 鮮奶細滑🍵兩者中和後略嫌甜咗少少🎌

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

呢一間係屬於香港人號居酒屋🎑
今次已經係第2次encore啦☺️

❶洋風雞肉卷$148
呢個雞肉卷好特別🐥
食落口感豐富 層次分明🥳
雞肉中間包住咗一啲漬物(牛蒡、蘿蔔)💁🏻‍♀️
雞肉肉質仍然好鮮嫩 而且雞皮好爽脆⭐️

而且仲保留左超多肉汁🚣🏻‍♀️

❹雜錦天婦羅 $168
呢個天婦羅超級大份😱
即叫即炸 上枱嘅時候熱辣辣🔥
魚、蝦、蔬菜樣樣齊👍🏻
而且炸粉一啲都唔厚🤫

❼西尾抹茶熱鮮奶 $52
抹茶帶點苦澀 鮮奶細滑🍵
兩者中和後略嫌甜咗少少🎌

2023-07-17 154 瀏覽
之前試過銅鑼灣店晚餐,今次來到旺角店午餐探店。原本想試招牌既吉列千層豚肉,但係周末都有指定午餐半價,好吸引!只要先選-個極上午餐,即可享半價order嚴選割煮午餐。。 ° 𓆝.° ⧔ 極上⧕申子三式丼 (海膽、拖羅蓉、三文魚子)$298所有食材好新鮮,海膽鮮甜、拖羅入口即溶、三文魚子朋友話好味,勝在飯嘅份量唔會太多,同魚生1:1。 ⧔ 嚴選⧕鰻魚玉子丼 ㊕半價$138 ⸜♡♡♡♡♡⸝有驚喜!玉子同鰻魚都厚切。玉子手製,3cm厚,熱辣辣,-層層,真心好味;鰻魚夠厚身,燒得外層焦香,肉質好嫩滑鬆軟,無骨,鰻魚汁唔會太甜太杰,撈飯好惹味,必食 ʕ⸝⸝ᴥ˶กʔ𖢖極上塩燒牛舌芯 +$88 ⸜♡♡♡♡♡⸝๑申子名物๑好淋有彈性,無雪/ 怪味,仲好juicy! 本人唔特別好牛舌都覺得好味🤤𖢖凍奶泡朱古力 +$28朱古力唔夠濃,少奶味,正常發揮𖢖西尾抹茶凍鮮奶抹茶香濃但不甘苦,配上3.6牛乳,奶香味與茶味好balance絕對值得-訪再訪既用心小店。

只要先選-個極上午餐,即可享半價order嚴選割煮午餐。

。 ° 𓆝.°

𖢖極上塩燒牛舌芯 +$88
⸜♡♡♡♡♡⸝
極上塩燒牛舌芯

𖢖凍奶泡朱古力 +$28
朱古力唔夠濃,少奶味,正常發揮
凍奶泡朱古力

𖢖西尾抹茶凍鮮奶

絕對值得-訪再訪既用心小店。
申子三式丼
鰻魚玉子丼
極上塩燒牛舌芯
  • 日式雞鎚花蝦
2023-07-14 164 瀏覽
申子居酒屋係我地其中一間鍾意去既居酒屋,今日黎開旺角就過黎食埋飯😌▫️蜜柑鯛 ($248) 每次黎都會望下牆上special menu睇下有冇啲特別野,今次見有蜜柑鯛就叫左份😋有12切,新鮮的,點上酸汁食會更有味道,唔需要點豉油同wasabi。▫️最中餅 ($208)賣相特別,好似鯛魚燒咁。出面係薄脆片包住三文魚籽、吞拿魚蓉同牛油果蓉,味道咸咸地,口感又脆又軟。▫️明太子芝士山藥 ($68)明太子同芝士炙燒過好香,加上爽口既山藥都幾好食。▫️海膽炒飯 ($238)炒飯炒得乾身鬆化粒粒分明,除左有海膽仲有三文魚籽同蟹籽,飯入面亦有帶子粒同菇仔,好豐富!呢到既環境係幾似日本啲居酒屋,有好多唔同大小既擺設、掛畫。

▫️蜜柑鯛 ($248)
蜜柑錭

蜜柑鯛

▫️最中餅 ($208)

最中餅

▫️明太子芝士山藥 ($68)
明太子同芝士炙燒過好香,加上爽口既山藥都幾好食。
明太子芝士山藥

▫️海膽炒飯 ($238)
海膽炒飯

呢到既環境係幾似日本啲居酒屋,有好多唔同大小既擺設、掛畫。
2023-07-09
蜜柑錭