2020-10-09
入到餐廳見到好有格調嘅裝修,好nice 既店員就黎招呼我地,趕得上早餐時段嘅尾巴黎個brunch☺️❣️全日早餐一個全日早餐包左好多野,全部都好出色,牛角酥好脆口,香腸食得出絕對唔係平價貨,黑松露炒蛋好香好滑,一個好豐富嘅All day breakfast,每樣野都係熱先係佢嘅難度❣️煙肉水波蛋配法包🥖水波蛋唔難整,最難係上碟個蛋黃🍳唔爆,同埋荷蘭醬唔會杰撻撻,呢碟野唔止有美感,味道仲係一流,配埋黑醋沙律菜好開胃好健康,又唔會過酸,菜好新鮮👍🏻❣️特濃朱古力半價飲左杯特濃朱古力,味道好濃好順,甜度適中,仲好香添跟餐要左杯earl grey,慢慢坐低歎番個慢活brunch,店員仲好好幫我加水refill,而且服務一流,係一個好寫意好舒服嘅地方。問左店員睇下其他時段嘅menu,都好有興趣再黎食,以食物嘅檔次黎講呢度真係好抵食。仲有D 兒童書籍,小朋友黎都唔怕悶
❣️全日早餐
❣️煙肉水波蛋配法包🥖
❣️特濃朱古力
半價飲左杯特濃朱古力,味道好濃好順,甜度適中,仲好香添