2018-01-23 379 瀏覽
幫襯過好幾次,見到隔離雲貴軒開左之後,發記明顯少左好多生意不過人地平又平過你,味道又好過你,最重要最重要係人地快過你好多最近幫襯發記買外賣,夜晚已經無乜人食,買兩個小菜,等左我半個鐘,廚房d野出得慢,包外賣個侍應又做得慢,落單個姐姐好似唔知自己間餐廳賣緊咩,你同佢講幾次佢仲話你講錯無呢個菜,但係明明你門口最大個招牌寫住味道係一般茶餐廳味道,無咩值得品評,一分錢 一分貨不過我唔會再俾你地嘅低效率浪費我時間
幫襯過好幾次,見到隔離雲貴軒開左之後,發記明顯少左好多生意

味道係一般茶餐廳味道,無咩值得品評,一分錢 一分貨

不過我唔會再俾你地嘅低效率浪費我時間
2018-01-22
30 分鐘 (外賣自取)
2017-04-04 577 瀏覽
最近喺呢間餐廳同朋友食咗個午餐都幾抵食平均$40-60已經食到好飽。我哋叫咗個梅菜蒸肉飯,份量都好多,味道唔太油腻,而肉飯又唔太韌,用嚟伴飯唔錯。跟住我地又試咗一個窩蛋牛肉飯,賣相都算吸引,醬汁都好多,可以用黎撈飯。另外,餐室內仲有出前一丁餐,有脆豬仔包、奄列、同吉列魚柳,雞扒,豬扒,任揀一款。出前一丁餐配上香噴噴嘅麻油,超好食!仲有要試一試"鮮茄牛肉飯"香濃美味嘅鮮茄汁再配煙韌大塊嘅牛肉,味道唔錯!
,超好食!
2017-04-02
2016-10-23 479 瀏覽
極少吃茶餐廳!印象所有服務極差!這家新開,剛巧試了幾次,覺得或許可以!但今天大跌眼鏡!首先自取外賣,點說要糖漿,說要幾塊錢,那就加吧!門口等外賣,是常識!等了好久,店家人流來來回回,就是不見服務員叫外賣單!問了說還要等,轉頭瞬間卻看到屬於我的外賣單貼在外賣袋上!連對不起都不說,哦這就是妳的啊!那時服務員在聊電話,以為別人不知道是私事嘛?回到家,更氣憤!D餐的奶油包竟然沒有烤烘,牛油也沒搽!紙巾也沒有!超不開心,也很氣憤!這樣的服務MB的我不會再去吃了!
極少吃茶餐廳!印象所有服務極差!

這家新開,剛巧試了幾次,覺得或許可以!

問了說還要等,轉頭瞬間卻看到屬於我的外賣單貼在外賣袋上!

超不開心,也很氣憤!這樣的服務MB的

我不會再去吃了!
2016-10-23
35 分鐘 (外賣自取)
早餐