2023-12-29
成日食放題嘅朋友一定知道,🟠相馬🟠每逢秋風起時就會推出🟡任食大閘蟹海鮮火鍋放題🟡因為食物款式多,價錢又合理,所以深受大眾歡迎,長期都好多人👫🏻👭🏻👬🏼🔴大閘蟹~雖然係任食,但質素一啲都唔差,拍得住好多海鮮酒家👍🏼入口就溶嘅蟹膏一定係亮點,鍾意食蟹膏嘅話,呢度嘅大閘蟹絕對令你食唔停👄🟢日式串燒炸物~種類較多,炸蝦、炸丸、蝦多士等等,等緊食蟹或者火鍋嘅時候整返兩串,充分利用所有時間🤟🏻首先啲炸蝦做得好出色,外皮炸得金黃鬆脆😍,蝦肉又新鮮彈牙,搭配上特製嘅醬汁,每一口都充滿咗鮮味同滿足感🍤。跟住個炸丸就更加驚喜,內裡嘅魚漿味道鮮美、質感細膩,而且唔會好似一般嘅炸物咁油膩,食落去好清爽🥢。當然唔可以唔提蝦多士,表面炸到香脆,蝦醬塗抹得均勻,夾住蝦肉同多士嘅組合,簡直係口感同層次嘅完美演繹🦐🍞。每一樣炸物都見得出師傅嘅用心同巧手,令人食指大動。而且炸物並唔會好似一般外面食到咁油,好似佢哋用咗啲好油,食完都唔會覺得好渣,肚仔好過癮😋。下次仲想再嚟試埋佢哋嘅其他菜式!真係非常推薦嚟呢間餐廳食飯,串燒炸物絕對係必試嘅美食啊!👍👌🏻🟣美國特選牛肩胛~牛肩胛油脂分布完美,肉味濃郁,打邊爐食好合適👅
🟢日式串燒炸物~種類較多,炸蝦、炸丸、蝦多士等等,等緊食蟹或者 火鍋嘅時候整返兩串,充分利用所有時間🤟🏻首先啲炸蝦做得好出色,外皮炸得金黃鬆脆😍,蝦肉又新鮮彈牙,搭配上特製嘅醬汁,每一口都充滿咗鮮味同滿足感🍤。跟住個炸丸就更加驚喜,內裡嘅魚漿味道鮮美、質感細膩,而且唔會好似一般嘅炸物咁油膩,食落去好清爽🥢。當然唔可以唔提蝦多士,表面炸到香脆,蝦醬塗抹得均勻,夾住蝦肉同多士嘅組合,簡直係口感同層次嘅完美演繹🦐🍞。每一樣炸物都見得出師傅嘅用心同巧手,令人食指大動。而且炸物並唔會好似一般外面食到咁油,好似佢哋用咗啲好油,食完都唔會覺得好渣,肚仔好過癮😋。下次仲想再嚟試埋佢哋嘅其他菜式!真係非常推薦嚟呢間餐廳食飯,串燒炸物絕對係必試嘅美食啊!👍👌🏻