2007-10-05
在星期一,難得gf有假期,於是同佢試下lunch buffet,呢個buffet係任食頭盤、湯、desserts加一個main course。去到既時候,有3枱人,環境寧靜,用天然光,我們坐的位置有一把傘加沙發位,好舒服。食物種類不算太多,可以樣樣都試,味道都幾好。d沙拉有幾款,入面的生果幾新鮮。個粟米海鮮湯好足料,餐飽一般,唔熱。main course 我們叫了一個春雞和羊架,份量都幾少,不過幾好食,可以留力食desserts。desserts 有麵包布甸、芒果糯米飯、雪糕、pancake等等,最重要係有我最愛的tiramisu。個人而言就只有tiramisu 最好味,其他就不過不失。加埋一,每人150蚊度,可以由1200食到1430,而且環境幾舒服,間唔中歎下,傾下計都唔錯。可以一試。