2024-12-28
上個月媽媽生日, 一家就去咗 稻香.茶居 食晚飯.當日係星期日, 眼見入座率都係一半, 所以都有私人有空間感😌已經好耐冇去稻香食嘢啦, 原來而家每張枱側邊都有個自動加水器, 唔使手動加熱水落茶壺,😃我哋叫咗一個龍蝦伊麵, 一個“虎鳳配”套餐, 即係有保條金虎斑同埋沙薑雞. 仲有個蟹肉雙蔬同埋壽包.龍蝦伊麵嘅龍蝦肉彈牙, 個汁好香濃, 配伊麵真係好食. 金虎班嘅肉都好鮮嫩, 蒸煮嘅時間控制得非常好.👍 碟雞就不過不失, 雙疏有翠玉瓜同埋西蘭花, 配搭得味道幾好, 清清地, 中和返龍蝦伊麵嘅香濃. 壽包無論外形,色澤同埋味道都合格!!呢餐晚飯個套餐都係$168, 另外餸菜係單叫, 整體環境, 服務, 同價錢, 經濟合理, 性價比高, !!