意粉唔錯,其他野都一般尤其hojicha latte都幾失望,焙茶味有啲淡可以book位,唔使‘等’呢個價錢, cp值比較低....未至於伏,行過可以一試,但如果要專登去,應該不了🍴明太子蟹棒海膽意粉 $108🍴Await手打牛肉漢堡+薯條 $108☕️Sweet Potato Latte $40☕️Hojicha Latte $50
意粉唔錯,其他野都一般
尤其hojicha latte都幾失望,焙茶味有啲淡
可以book位,唔使‘等’
呢個價錢, cp值比較低....
未至於伏,行過可以一試,但如果要專登去,應該不了

🍴明太子蟹棒海膽意粉 $108
🍴Await手打牛肉漢堡+薯條 $108
☕️Sweet Potato Latte $40
☕️Hojicha Latte $50
明太子蟹棒海膽意粉
Await手打牛肉漢堡
2021-05-28
簡約 ˣ 植物 ˣ 木 𓆸⋆*為了要worklifebalance 閒日間唔中我都會請假去ʜɪɢʜ ᴛᴇᴀ繁忙的香港人絕對需要喘息的空間一去到門前 𖠿𓂃◌𓈒𓐍𓂃驚嘆著在鬧市中有一間咁簡約既餐廳💛炸蕃薯條 新鮮炸起 再加上蕃薯香味又一次食到停唔到口仲要份量係一點也不吝嗇💛青醬帶子巴馬火腿意粉 自家製await醬帶有少辣 青醬的青提升吸睛效果味道就不過不失咁了💛𝘈𝘭𝘭 𝘋𝘢𝘺 𝘉𝘳𝘦𝘢𝘬𝘧𝘢𝘴𝘵 要打卡必選all day breakfast 無誤餐廳用了有骨雞肉腸 令整體望落去不馬虎而令一個賣點非常吸引既係碟上有玉子燒 同平日外面所見的不同 整體都推薦試✰ 星期一至五11-2:30 跟餐會送飲品我點左杯𝙃𝙖𝙯𝙚𝙡𝙣𝙪𝙩 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚 叫少甜剛好朋友就要左杯𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚 就住飲呢啲拉花飲品都唔需要另加費 呢點就覺得幾抵喇‎✧٩(ˊωˋ*)و💛是日甜品 - 青檸芝士蛋糕 $68雖然佢係雪既凍餅款式不過好濃好濃既芝士味 一試便愛上食落去有種清新的味道微酸中和芝士膩既感覺 令我返到屋企想黎返個自家製添(っ`ᵕ´c)由於餐牌上面既甜品唔係所有都每天供應所以要留意返𝘋𝘢𝘪𝘭𝘺 𝘋𝘦𝘴
簡約 ˣ 植物 ˣ 木 𓆸⋆*

而令一個賣點非常吸引既係碟上有玉子燒
同平日外面所見的不同
整體都推薦試

✰ 星期一至五11-2:30 跟餐會送飲品
𝙃𝙖𝙯𝙚𝙡𝙣𝙪𝙩 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚   ᴀɴᴅ 𝘾𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚

我點左杯𝙃𝙖𝙯𝙚𝙡𝙣𝙪𝙩 𝙇𝙖𝙩𝙩𝙚 叫少甜剛好

雖然佢係雪既凍餅款式
不過好濃好濃既芝士味 一試便愛上
食落去有種清新的味道
微酸中和芝士膩既感覺
令我返到屋企想黎返個自家製添(っ`ᵕ´c)

由於餐牌上面既甜品唔係所有都每天供應
所以要留意返𝘋𝘢𝘪𝘭𝘺 𝘋𝘦𝘴𝘴𝘦𝘳𝘵 黑板仔當日有咩款式揀喇
炸蕃薯條
𝘈𝘭𝘭 𝘋𝘢𝘺 𝘉𝘳𝘦𝘢𝘬𝘧𝘢𝘴𝘵
2021-05-31 1198 瀏覽
太子呢間等cafe好多人推介💛 最中意就係白色主調配上木系裝潢、乾花同埋綠植佈置🌾仲有一個signature打卡位🍂 dog-friendly also🤪到訪當日比隻乖乖既哥基治癒到🥰lunch set包飲品,價錢抵食👍🏻All Day Breakfast $128呢道既All Day 真心特別有創意👍🏻雞骨腸、煙肉、煙三文魚、野菌、香草扒蕃茄、玉子燒、胡麻醬沙律、迷你牛角包 🥐份量十足而且擺盤精緻✨雞骨腸同明太子玉子燒平時都好少食到🤩煙三文魚加埋胡麻沙律清新開胃🥗 最正係個mini牛角包好酥脆重牛油香🥐明太子蟹棒海膽意粉 $108三樣食材既配搭本身已經好吸引🤤意粉每條都食到明太子鹹香味😌 食落好creamy但係完全唔油膩!蟹棒彈牙😗最正係仲有魚籽🙌🏻真材實料😍就連本身唔愛海膽既我,都覺得海膽係加分位🤪 甘甜之餘完全無苦澀味,仲係入口即溶😍Rose Latte 🌹 $42Latte 香濃☕️飲落淡淡既玫瑰香上面仲有食用玫瑰花瓣影得好靚🥰
太子呢間等cafe好多人推介💛

2021-05-31
  • 明太子蟹棒海膽意粉
  • All  Day  Breakfast
2021-05-31 42 瀏覽
這次去了太子找尋咖啡店,期間發現這家小清新咖啡店。門面已有打卡位,店裡環境舒適簡約,另有一個打卡位。餐牌上有多款選擇,由主食到甜品也有多款🙈。-💥是日蛋糕 HKD$68,當有兩款選,選擇了焙茶巴斯克蛋糕。蛋糕口感滑身,而且是半溶狀態很吸引☺。焙茶味道很濃郁,吃到焙茶的甘香味,兩者味道挻配合味道不錯😋。-💥雪糕綠茶紅豆窩夫 HKD$78,這個甜品賣相不錯,窩夫熱辣辣吃的口感鬆軟。加入雪糕吃來個冰火交融口感特別🙈。綠茶與紅豆這個組合很配合,味道甜而不膩。-另外點了熱紫薯鮮奶和青瓜蘋果梳打,兩杯飲品味道也不錯😆。熱紫薯鮮奶味道甜甜的,紫薯味重奶味濃郁。青瓜蘋果梳打味道清新,夏天飲很透心涼☺。

2021-05-27
10 分鐘 (堂食)
2021-05-24 63 瀏覽
🍝Await cafe and studio 等 🎗️ 難得這兩位朋友拉得到我這位宅它放假出門,當然要選家好的,店內充滿乾花植物再配純音樂,很適合來發呆🤣🤣重點是寵物有善!可以帶寶貝們來哦🐈🐕🍝明太子蟹棒海膽意粉好吃好吃,以為這種店都會比較著重在飲料跟甜品,就打卡食物那種,沒想到主食類也做得出色。意粉因為有明太子口吃下去會啵啵的,調味也剛好。🧆黑松露什菌飯在水準內的,雖然沒很特出的驚喜,但就是那種吃著吃著會覺得不錯的。☕Await Signature - 很好拍🤣🤣🤣,所以封面選了這張。加入了檸檬汁,有點特別..🤔💲約100@人🏡太子西洋菜北街159A號恒安大廈地下 📸門口有個小小的打卡網美位置美食優惠App @GoodMallinghk 的「Await Cafe」優惠正式推出,想吃貝果跟窩夫,又多一個選擇囉。快去看的唄 😋🌟1) Await 窩夫配飲品 (HK$20現金券)2) Await 忌廉芝士貝果配飲品 (HK$20現金券)
🍝Await cafe and studio 等 🎗️
重點是寵物有善!可以帶寶貝們來哦🐈🐕

🍝明太子蟹棒海膽意粉
🧆黑松露什菌飯

💲約100@人
🏡太子西洋菜北街159A號恒安大廈地下
📸門口有個小小的打卡網美位置

1) Await 窩夫配飲品 (HK$20現金券)
2) Await 忌廉芝士貝果配飲品 (HK$20現金券)
2021-05-21 57 瀏覽
今次黎到呢間位於太子的「等」cafe~~其實都想黎好耐,今次終於有機會啦😍😍cafe裝修走木系文青風,有好多乾花、綠色植物作裝飾,啱哂鍾意打卡既朋友📸📸🍔Await手打牛肉漢堡配薯條 $108✨午市有set lunch,會包一個主菜同一杯飲品,比較抵食👍🏻👍🏻我見到好多人都推介呢個burger,所以叫左🤣🤣個包好鬆軟,塊牛肉仲好juicy,配埋千島醬食好好味!!薯條偏淋身,如果脆d會更加好食😋😋🍝明太子蟹棒海膽意粉 $108✨個汁好creamy,味道濃郁,份量都好多❣️❣️意粉硬度適中好入味,連埋個海膽食好正🤤🤤蟹棒有兩大條,甜甜地好厚身~~飲品方面,我地叫左Rose Latte同Chocolate☕️☕️兩杯都有拉花,好靚😍😍Rose Latte飲落好濃咖啡味,面頭仲有幾塊玫瑰~~Chocolate味道唔會太甜,唔錯👍🏻👍🏻
今次黎到呢間位於太子的「等」cafe~~
其實都想黎好耐,今次終於有機會啦😍😍

🍔Await手打牛肉漢堡配薯條 $108✨
我見到好多人都推介呢個burger,所以叫左🤣🤣
個包好鬆軟,塊牛肉仲好juicy,配埋千島醬食好好味!!
薯條偏淋身,如果脆d會更加好食😋😋

🍝明太子蟹棒海膽意粉 $108✨
個汁好creamy,味道濃郁,份量都好多❣️❣️
意粉硬度適中好入味,連埋個海膽食好正🤤🤤
蟹棒有兩大條,甜甜地好厚身~~

兩杯都有拉花,好靚😍😍
Rose Latte飲落好濃咖啡味,面頭仲有幾塊玫瑰~~
Chocolate味道唔會太甜,唔錯👍🏻👍🏻
2021-05-19 987 瀏覽
呢間太子嘅等Await Cafe&Studio無論店名定係環境都好有文青好慢活嘅感覺,店內有好多靚靚蠟燭+乾花💐,仲有個小小嘅打卡area,上網見到呢度甜品都幾高質,不過今次就淨係試咗佢哋嘅lunch set,包餐湯/飲品,special drink就加$20,呢日weekday嚟到都冇乜人,有時間都可以慢慢坐。菠蘿雞扒漢堡配Await辣醬有啲似脆辣雞腿包嘅變奏版,炸雞扒炸得幾好肉質唔會好乾身亦唔嚡,醬汁帶微微辣味好惹味,應該加入咗類似是拉差辣椒醬嘅醬汁(戴頭盔🪖)重點係夾咗塊超級juicy嘅菠蘿,一路咬一路咇啲汁出嚟💦💦,剛好平衡返burger嘅油膩感,幾正。配菜嘅薯條都唔錯好粗身食到薯味。明太子蟹棒海膽意粉份量十足嘅意粉,醬汁好creamy,調味剛好唔會太鹹。美中不足係海膽只有2小塊,撈勻意粉之後就冇乜存在感喇😂Await Signature (Yuzu, espresso, lemon juice)飲開咖啡梗係要試下呢度嘅招牌作,咖啡加上檸檬汁好清新,夏天飲fit晒,不過個人嚟講覺得可以再酸多少少。人均消費:$120推介指數(10分為滿分):7.5分

菠蘿雞扒漢堡配Await辣醬

明太子蟹棒海膽意粉

人均消費:$120
推介指數(10分為滿分):7.5分

2021-05-18
2021-05-18 59 瀏覽
一心為咗 janice 新歌呢個外賣咖啡套特登去咗 @等 , 想不到發掘了呢間好味的 cafe😎後期先知係黃店,係前身位於尖咀的 Shhh cafe, 果然冇黎錯💛.松葉蟹肉燴飯一入去聞到好香飯味😂差不多每枱都見到隻蟹的出現😍我都唔執輸照叫,果然 creamy濃忌廉味的軟飯,唔會太濕或軟,兩隻蟹鉗與姐妹一人一隻夠鮮甜,重點:翻開蟹蓋超!級!多!蟹!膏!♥撈飯食又正.Await青醬帶子配巴馬火腿意粉巴馬火腿係炸過脆脆的,因為偏鹹夾埋帶子食就 balance番(帶子都係大大粒厚肉的) 而青醬都唔似出面咁油,al dante的☺.✨✨特別推介✨✨ 1. Await Signature (飲品)聽見⏩柚子+檸檬汁+Expresso, 係咪似壞咗的咖啡😂?開始飲第一啖,會覺得少少怪,但飲落出奇地夾,檸檬味出先,反而之後先到咖啡,酸酸醒神,愈飲愈好味😆放心冇肚痛!仲幫助開胃可以食多 d野!. 2. 青檸芝士蛋糕呢個真係不得之了♥♥♥首先調教得唔會過酸/冇檸檬味,第二芝士加埋檸檬夾心餡個種甜酸平衡感真係好滿足,餅底唔會太實,食落仲有少少檸檬皮碎添!!講起都令人好懷念😍.後記:婚禮後有好多
松葉蟹肉燴飯
✨✨特別推介✨✨
1. Await Signature (飲品)
2. 青檸芝士蛋糕
後記:婚禮後有好多小遺憾,我唔開心咗好耐,閨蜜教咗我一句:有 d 野不是must have, 只是nice to have 😎
  • 松葉蟹肉燴飯
  • await signature
  • 青檸芝士蛋糕
2021-05-14 59 瀏覽
裝修幾靚 好光猛 好啱影相打卡 夜晚食飯唔係好多人 靜靜地傾計唔錯*Await青醬帶子配巴馬火腿意粉 $108青醬味好濃烈😌食完個碟底唔會油冧冧咁 洋蔥炒到好冧 唔會有洋蔥嗰種辣味🧅 得翻洋蔥本身嘅甜身 配埋巴馬火腿 少少鹹🤙🏻 味道恰到好處😗帶子有三定四粒 細細粒 無味又似咬橡筋 寧願冇帶子俾多啲巴馬火腿😶*黑松露醬大啡菇漢堡 $108黑松露醬聞落好香 食就反而冇咁重黑松露味😂大啡菇正正常常 唔會特別多汁juice 整體冇咩驚喜👉🏻👈🏻 薯條冇乜薯仔味 而且食落好乾 有少少硬添
Await青醬帶子配巴馬火腿意粉 $108

黑松露醬大啡菇漢堡 $108
黑松露醬大啡菇漢堡
2021-03-22
  • Await青醬帶子配巴馬火腿意粉
完全被佢嘅門面吸引 有台灣餐廳嘅感覺 仲有張長木凳俾你打卡餐廳內部裝修比較普通 只有一個小角落精心佈置 就只係呢到 唔好期待仲有🕑1. Await青醬帶子配巴馬火腿意粉 $108 (6/10)意粉偏硬 帶子不算大粒 重點係個火腿好咸 咸到食唔到🕑2. Await手打牛肉漢堡 $108 (7/10)牛肉沒有期望中手打的口感和juicy 普通漢堡嘅感覺🕑週末冇限餐飲品叫左3.雪梨乾桂花杞子茶 $52 (7.5/10)雪梨茶清甜解渴 啱晒解個意粉嘅油膩😂同咸 。其實個茶幾好飲 但要散叫就有點貴朋友叫左凍檸茶 冇特別整體就係門面靚 但野食真係好一般 仲要價錢都唔平 我嗰日嗰駛排隊 但要排就一定唔值味道:環境:服務:性價比:回頭率:
完全被佢嘅門面吸引 有台灣餐廳嘅感覺 仲有張長木凳俾你打卡

意粉偏硬 帶子不算大粒 重點係個火腿好咸 咸到食唔到
Await青醬帶子配巴馬火腿意粉

🕑2. Await手打牛肉漢堡 $108 (7/10)
牛肉沒有期望中手打的口感和juicy 普通漢堡嘅感覺
Await手打牛肉漢堡

🕑週末冇限餐飲品叫左
3.雪梨乾桂花杞子茶 $52 (7.5/10)

朋友叫左凍檸茶 冇特別

味道:

環境:

服務:

性價比:

回頭率:

2021-05-11 923 瀏覽
母親節帶左屋企人去太子既文青cafe: 等🤩除左地點夠曬方便、環境舒適,食物仲十分高質😍 松葉蟹肉燴飯 $128連不嬲咀刁既媽媽都對依個松葉蟹肉燴飯讚不絕口👍 燴飯軟硬適中,個汁creamy得黎鮮味十足,加上海量蟹肉、洋蔥粒,口感好豐富🤤 仲有蟹腳、蟹蓋、蟹籽,全部都好新鮮,依個risotto認真高質👏安格斯牛扒配薯菜 $188媽媽食開9成熟既牛扒,所以特別提廚師煎熟啲😎 即使係well done 安格斯牛扒既肉質都仲好juicy,口感嫩滑😋 特別調製既醬汁甜甜地,用黎點牛扒或者淋落薯菜都一樣咁惹味🤩紫菜Taco配牛油果莎莎醬 $78原來紫菜Taco係炸脆左既紫菜,炸漿剛剛好不太厚,口感好爽脆🙌🏻 點埋撈左蕃茄、洋蔥、香草既牛油果莎莎醬,感覺好清新,真係好好食😽芝士焗西蘭花 $58Cafe必嗌芝士焗西蘭花,有芝士拉絲嫁!! 底部仲有薯蓉,連同焗到半溶既芝士一齊食真係超正😍茉莉花杞子胎菊 $52Iced Hojicha Latte $50飲品方面都同樣出色,茉莉花杞子胎菊絕對可以幫長期燥熱既我下一下火🔥又好飲又養生,飲花茶仲唔怕失眠添💪🏻 Iced Hojicha Latte 都好有驚

茉莉花杞子胎菊 $52
Iced Hojicha Latte $50
飲品方面都同樣出色,茉莉花杞子胎菊絕對可以幫長期燥熱既我下一下火🔥又好飲又養生,飲花茶仲唔怕失眠添💪🏻 Iced Hojicha Latte 都好有驚喜,一拎上枱已經聞到好香濃既焙茶香🍵 飲落就更香,口感幼滑又不太甜,依杯Hojicha Latte真係令我愛上左焙茶🥰
煙三文魚菠菜忌廉意粉  $98
芝士焗西蘭花 $58
茉莉花杞子胎菊 $52 Iced Hojicha Latte $50
2021-05-09
煙三文魚菠菜忌廉意粉  $98
  • 松葉蟹肉燴飯
  • 安格斯牛扒配薯菜
  • 紫菜Taco配牛油果莎莎醬
  • Iced Hojicha Latte
  • 茉莉花杞子胎菊
餐廳係近酒吧街嗰邊喺地鐵站行過去都算幾近店舖位置唔多但裝修風格走小清新風格👩🏻‍🎨一入到去就有種好舒服嘅感覺🥰✨明太子蟹棒海膽意粉✨ $108 🍝 呢個應該係餐廳名物我見張張枱都有叫😂果然無令我失望意粉個醬好香濃好重忌廉味🍦😛每條意粉都掛滿濃厚嘅醬汁同明太子再撈埋海膽又帶少少鮮甜味係幾好食嘅真係😋✨await手打牛肉漢堡✨ $108 🍔🥩幾有驚喜嘅漢堡😎本身睇個樣以為塊牛會乾憎憎點知咬落係有肉汁架😍😍😍配埋酸酸地嘅千島醬係超級好食喎‼️😆✨軟殼蟹牛油果沙律✨ $78 🦀🥗份量夠大👍🏻(我認me係大食)軟殼蟹炸到脆卜卜🤩沙律汁係黑醋味道偏酸我好鐘意❤️如果牛油果多d就更好喇🥑✨冰凍荔枝茶✨ $38✨冰凍蜜桃茶✨ $38🍑兩杯飲品都叫左少甜✌🏻茶底好清新帶陣陣果香😻仲有果肉好有誠意👍🏻

餐廳係近酒吧街嗰邊

點知咬落係有肉汁架😍😍😍
配埋酸酸地嘅千島醬
係超級好食喎‼️😆

✨軟殼蟹牛油果沙律✨ $78 🦀🥗

份量夠大👍🏻(我認me係大食)
軟殼蟹炸到脆卜卜🤩

好有誠意👍🏻
  • 明太子蟹棒海膽意粉
  • await手打牛肉漢堡
2021-05-03 69 瀏覽
Basque Burnt Cheesecake // HKD$Await Signature // HKD$48Hojicha Chiffon Cake // HKD$68自家製吾是XO醬海鮮意粉 // HKD$108.Overall啲鹹食 甜點都可以好鍾意杯Await Signature柚子🍊 + Espresso ☕️ + Lemon Juice 🍋酸地酸 幾清新 夏天飲仲正🤤.📍🇭🇰Hong Kong: Prince Edward》太子西洋菜北街159A號恆安大樓地舖《🍴Await cafe studio

Await Signature // HKD$48
📍🇭🇰Hong Kong: Prince Edward
》太子西洋菜北街159A號恆安大樓地舖《
🍴Await cafe studio

2021-05-02 50 瀏覽
係太子街道純白牆身掛上《等》,路過不自然地望一眼👀原來係一間簡約文青風嘅Cafe☕️,好怕去Cafe得個外殼食物會麻麻地,但呢到食物係會有驚喜✨⋯⋯⤑店內都有個打卡位幾受歡迎,不得不讚店員都細心幫我地安排,等上一枱客人走咗,搬我地過去,超有心👏🏻!⤑🔸明太子蟹棒海膽意粉 $ 108應該係熱門菜式,網上都幾多人推薦!面頭上的海膽再加上三文魚子已經超吸晴😻,食落夠新鮮並無苦澀腥臭味,蟹棒肉厚,明太子嘅份量毫不孤寒,每條意粉都沾上醬汁,相當creamy😋!⤑🔸軟殼蟹漢堡配Await他他醬 $ 108漢堡勁大個材料相當豐富,原隻軟殼蟹炸得香脆、配上生菜🥬蕃茄🍅、最欣賞係內裡洋蔥🧅同酸瓜切得碎粒,每口都勁滿足!個他他醬汁應該加入左芥末,酸酸辣辣都幾清新!+$10轉左蕃薯條,炸過嘅甜薯條更香脆!⤑🔸白酒忌廉青口 $ 78白酒同忌廉真係好夾,青口食落帶上微微酒香,個醬汁係偏重口味嘅,可能食到尾會覺偏鹹咗,但配合件麵包食又真係食到lamlam利👅!好推薦~~⤑🔸巴斯克芝士蛋糕 $ 68當日嘅是日精選甜品喺巴斯克🧀/藍莓芝士🫐,被燒焦的巴斯克相當吸引,內裡仲保持住流心效果🤩,芝士味特濃!我當日吃到是最後一
係太子街道純白牆身掛上《等》,路過不自然地望一眼👀

🔸明太子蟹棒海膽意粉 $ 108

應該係熱門菜式,網上都幾多人推薦!

🔸軟殼蟹漢堡配Await他他醬 $ 108

+$10轉左蕃薯條,炸過嘅甜薯條更香脆!

🔸白酒忌廉青口 $ 78

白酒同忌廉真係好夾,青口食落帶上微微酒香,

🔸巴斯克芝士蛋糕 $ 68

當日嘅是日精選甜品喺巴斯克🧀/藍莓芝士🫐,被燒焦的巴斯克相當吸引,內裡仲保持住流心效果🤩,芝士味特濃!我當日吃到是最後一件,超幸運😝!

🔸京の香by美好園 $ 46

係一杯綠茶Latte,用上日本京都美好園的京之香抹茶粉🍵,抹茶味香濃回甘,抺茶控會喜歡的!
🔸Sweet Potato Latte $ 40

少有的紫薯Latte🍠,顏色同拉花都好靚,每口充滿紫薯香!
2021-04-30 75 瀏覽
Located in the quieter part of Prince Edward, Await Cafe & Studio is a cozy cafe for cafe food, chillaxing and catching up with a friend.I wonder if this IG-able seat is open to take? But it would require quite a bit of courage to take this seat right next to the entrance, haha!I ordered a dessert set for afternoon tea, with a piece of Basque Burnt Cheesecake and a cup of Flat White. The cup of Flat White was quite enjoyable, with a nice aroma and right amount of milk. Legit flat white instead o
Flat White, Basque Burnt Cheesecake
I ordered a dessert set for afternoon tea, with a piece of Basque Burnt Cheesecake and a cup of Flat White. The cup of Flat White was quite enjoyable, with a nice aroma and right amount of milk. Legit flat white instead of a latte.
Basque Burnt Cheesecake
The Basque Burnt Cheesecake tasted better than expected. The runny cheese core tasted so smooth and yummy! Quite special indeed. To be honest, the price of this dessert set is more on the pricy side (HKD$88), but the quality made up for that.
2021-04-29
Basque Burnt Cheesecake