2024-08-20
每一次嚟到呢一間麵包舖頭,都會忍唔住買好多唔同嘅產品返屋企!佢哋每樣產品都好colorful,而且試過味道都好好,好推介大家一齊嚟試吓!🤩🤩佢哋嘅麻糬波波一包$28有五粒,每一款麻糬波波都有餡料喺入面,我哋今次就試咗抹茶紅豆麻糬波波🫘 同埋 朱古力麻糬波波 🍫,建議大家食之前喺微波爐加熱15秒,入面嘅餡料溶咗仲好食呀!😍😍鍾意食麻糬嘅朋友,除咗啱啱啱嗰個麻糬波波之外,好推介大家試埋佢哋嘅麻糬QQ球,我哋最推介嘅兩款口味,分別係開心果麻糬QQ球 同埋 Oreo麻糬QQ球 🍪,一樣都係加15秒最好味!🤤韓國好興嘅扁牛角可頌🥐呢度都有得賣‼️我哋分別要咗Oreo拉絲夾心麻糬扁牛角可頌 $25 同埋 開心果拉絲夾心麻糬扁牛角可頌 $25,口感非常鬆脆,而且入面夾咗麻糬,煙煙韌韌好好食!🙌🏻🙌🏻🙌🏻麻糬曲奇🍪亦都係另一個好值得大家買嘅麻糬產品,一盒四塊$58,除返開一塊$15都唔使~一樣都係建議大家叮10秒先食,麻糬超大嚿煙煙韌韌好好食!佢哋嘅糯米糍一樣有驚喜,平時糯米糍一隔夜糯米糍就會硬咗唔好食,呢一隻糯米糍擺落雪櫃兩三日都冇問題,咁大家就可以想幾時食就幾時食啦,而且價錢唔貴,只係$38 四粒,
佢哋嘅糯米糍一樣有驚喜,平時糯米糍一隔夜糯米糍就會硬咗唔好食,呢一隻糯米糍擺落雪櫃兩三日都冇問題,咁大家就可以想幾時食就幾時食啦,而且價錢唔貴,只係$38 四粒,仲有超多口味可以選擇添!
除咗各款麵包甜品之外,呢度都有拿鐵咖啡☕️$16,如果朝早經過呢度買早餐,想提一提神嘅話,呢度都有咖啡可以選擇㗎!