2024-12-13 445 瀏覽
呢間餐廳嘅食物真係令人難以忘懷。當晚我同朋友一齊去試食,感受到唔同菜式嘅美味同用心。首先,登場嘅係「鐵板西冷牛扒」。呢道菜色香味俱全,牛扒用鐵板煎得非常香脆,外皮焦香四溢,內裡肉質嫩滑多汁。牛扒選用咗上等嘅西冷,肉質鮮嫩,咬落去每一口都充滿咗濃郁嘅牛肉香氣。鐵板煎出嚟嘅牛扒外皮脆口,內裡保持住適中嘅熟度,真係令人一試難忘。接住上菜嘅係「鐵板極上無骨豬扒」。呢道菜嘅豬扒煎得非常香脆,外皮焦香,內裡肉質嫩滑多汁。豬扒選用咗無骨部位,令到整道菜更加容易食用。鐵板煎出嚟嘅豬扒外皮脆口,內裡保持住嫩滑多汁嘅口感,每一口都充滿咗濃郁嘅豬肉香氣。呢道菜真係一個完美嘅主菜,無論係配飯定係單食,都係一個好選擇。最後,當晚嘅甜品係「芝士焗肉醬千層麵」。呢道千層麵嘅每一層都充滿咗濃郁嘅肉醬同芝士,每一口都可以感受到豐富嘅味道同口感。肉醬同芝士嘅完美結合,令到整道菜更加美味。千層麵嘅外皮焗得非常香脆,內裡保持住濕潤,口感非常豐富。整體來講,呢間餐廳嘅每一道菜都非常出色,價格亦合理。無論係前菜、主菜定係甜品,都可以感受到廚師嘅用心同創意。每一道菜都充滿咗獨特嘅風味,同時又有自己嘅特色,令人回味無窮。除此之外,餐

除此之外,餐廳嘅環境亦都非常舒適同優雅。店內嘅裝潢充滿咗現代風情,每一個角落都可以感受到溫馨嘅氣氛。同朋友一齊黎呢度食飯,真係一個絕佳嘅選擇。無論係家庭聚會定係朋友聚餐,都可以感受到愉快同溫馨嘅氛圍。

服務方面,餐廳嘅服務員非常細心同友善。佢哋會耐心咁介紹每一道菜式,並且解答我哋嘅問題。每一位服務員都充滿咗熱情,令我哋感受到賓至如歸嘅感覺。無論係服務態度定係專業程度,都係一流。
  • 餐湯
  • 鐵板肉眼扒
2024-10-13 1019 瀏覽
被認為是平民地區的深水埗,西九龍中心內有一些歷史悠久的親民餐廳。紅蔥頭 cafe MED 在我的印象中就是港式西餐廳。現在重臨舊地有一種親切感,更發現這間餐廳原來在各個角落都有熊熊的蹤影。近門口位置還看到有熊熊公仔售賣和兒童書籍可借閱。食物選擇都頗多,而且有不少套餐,像是休閒下午茶、假日套餐之類。餐飲配咖啡或茶,也可加錢轉成特飲。玫瑰花茶柚子 (+HKD 16) & 黑熊 (+HKD 18)黑熊那杯很開心,除了雪糕外,還有熊熊造型的冰,連匙羹也是熊熊,很可愛。鐵板餐本身有跟餐湯和牛油法包,另外點的餐則加了 HKD 6 來加配。是比較濃稠的忌廉湯,法包亦幾脆身。鐵板薄西冷牛扒拼雞扒 (HKD 120)上桌時聽到鐵板滋滋聲在響頗有懷念感,幸好不是配我不喜歡的三色豆 (笑)兩塊扒的都是很大的一塊,再加上豐富的薯條,吃落很飽肚。選了洋蔥汁,惹味之餘是真的有洋蔥的喱。西冷牛扒有嚼勁,牛味幾濃。但說到肉質的嫩滑度會是雞扒稍勝。烤美國安格斯煎蛋漢堡伴炸薯條 (HKD 85)麵包有稍微烤焗過,所以吃落外脆內軟都幾香,而且薯條都很脆口。安格斯牛肉肉味十分濃郁多汁,加上芝士、煎蛋等配料,是很有水準的喔。
紅蔥頭 cafe MED 在我的印象中就是港式西餐廳。
近門口位置還看到有熊熊公仔售賣和兒童書籍可借閱。
是比較濃稠的忌廉湯,法包亦幾脆身。
鐵板薄西冷牛扒拼雞扒 (HKD 120)
兩塊扒的都是很大的一塊,再加上豐富的薯條,吃落很飽肚。
選了洋蔥汁,惹味之餘是真的有洋蔥的喱。
西冷牛扒有嚼勁,牛味幾濃。但說到肉質的嫩滑度會是雞扒稍勝。
鐵板薄西冷牛扒拼雞扒
烤美國安格斯煎蛋漢堡伴炸薯條 (HKD 85)
烤美國安格斯煎蛋漢堡伴炸薯條
2024-10-11
$134.8 (午餐)
鐵板薄西冷牛扒拼雞扒
烤美國安格斯煎蛋漢堡伴炸薯條
2025-01-09 0 瀏覽
今日去咗深水埗西九龍中心嘅「紅蔥頭」來一個late lunch ……Tea Set $49 起,跟嘢飲,幾抵喎😙😙烤雞肉羅宋湯螺絲粉……個湯底好濃郁,幾好味,螺絲粉軟硬適中!一口牛也不差配薯蓉口感夠滑😙烤美國安格斯牛扒配薯條🍟….麵包看得外脆內軟安格斯牛扒也不錯,薯條好香脆😙😙德國啤酒脆漿炸魚柳配薯條….這個也炸得幾香脆👍加$6有個湯同個蒜蓉包個蘑菇湯好濃郁夠Creamy配蒜蓉包好match 👍

✨紅蔥頭✨ 📍地址: 深水埗欽州街37K號西九龍中心6樓601C號舖💯最推介必食之選💯✨ 扒迷迭香羊扒 煙腩片伴香草茄蓉汁 ✨ $131 🐑 ✅ 份量幾足✨✅ 羊扒肉質鮮嫩,搭配香草茄蓉汁更是絕妙,讓我一口接一口!🍅🔥 ✅ 煙腩片的加入讓整道菜增添了層次感,簡直是享受!✨🥳✨ 鐵版一口牛 ✨ $48 🥩 ✅ 每一口都肉汁四溢,讓我感受到滿滿的幸福感!🤤❤️ ✅ 上桌熱辣辣的,瞬間讓我食慾大開,真是太讚了!🔥✨✨ 巴薩酒醋燻鴨胸意粉 ✨ $72 🍝 ✅ 鴨胸肉滑嫩多汁,搭配意粉簡直是絕配!🦆❤️ ✅ 醬汁風味獨特,讓人一口接一口,根本停不下來!🤤✨✨ 鮮茄蜜燒鳳梨焗豚肉飯(去骨) ✨ $78🍍 ✅ 鳳梨的酸甜與豚肉的濃郁完美融合,吃得我心情大好!🥩🍚 ✅ 一碗飯讓我感受到夏天的味道,真的是太美味了!☀️😋✨ 心太軟 ✨ $29 ✅ 這道甜品簡直可以療癒心靈,吃下去的瞬間,幸福感爆棚!💖✨ ✅ 口感綿密,讓人一口接一口,根本停不下來!😍✨ 百老匯雪糕球 ✨ $16 Broadway Ice Cream Ball 🍦 ✅ 不僅顏色繽紛,曲奇口味也讓我愛不釋口,真是完美
✨紅蔥頭✨
📍地址: 深水埗欽州街37K號西九龍中心6樓601C號舖

💯最推介必食之選💯
✨ 扒迷迭香羊扒 煙腩片伴香草茄蓉汁 ✨ $131 🐑
✅ 份量幾足✨
✅ 煙腩片的加入讓整道菜增添了層次感,簡直是享受!✨🥳

✨ 鐵版一口牛 ✨ $48 🥩
✅ 每一口都肉汁四溢,讓我感受到滿滿的幸福感!🤤❤️
✅ 上桌熱辣辣的,瞬間讓我食慾大開,真是太讚了!🔥✨

✨ 巴薩酒醋燻鴨胸意粉 ✨ $72 🍝
✅ 鴨胸肉滑嫩多汁,搭配意粉簡直是絕配!🦆❤️
✅ 醬汁風味獨特,讓人一口接一口,根本停不下來!🤤✨

✨ 鮮茄蜜燒鳳梨焗豚肉飯(去骨) ✨ $78🍍
✅ 鳳梨的酸甜與豚肉的濃郁完美融合,吃得我心情大好!🥩🍚
✅ 一碗飯讓我感受到夏天的味道,真的是太美味了!☀️😋

✨ 心太軟 ✨ $29
✅ 口感綿密,讓人一口接一口,根本停不下來!😍

✨ 百老匯雪糕球 ✨ $16
Broadway Ice Cream Ball 🍦
✅ 不僅顏色繽紛,曲奇口味也讓我愛不釋口,真是完美的甜品!🌈✨
(另外可以選擇雲呢拿或朱古力口味)

整體來說,這裡的每一道菜都讓我驚喜不已!😋✨

💯Top Recommended Must-Try Selections💯

✨ Grilled Rosemary Lamb Chop with Bacon and Fresh Tomato Sauce✨ $131
✅ Generous portion! ✨
✅ The lamb chop is tender and juicy, paired with the herb tomato sauce—it’s simply amazing, making me want to take one bite after another! 🍅🔥
✅ The addition of bacon adds layers to the dish, making it an absolute delight! ✨🥳

✨Pan-Fried Diced Beef✨ $48
✅ Each bite is bursting with juice, filling me with happiness! 🤤❤️
✅ Served sizzling hot, it instantly opens up my appetite—so delicious! 🔥✨

✨Smoked Duck Breast with Balsamic Vinegar Spaghetti✨ $72
✅ The duck breast is tender and juicy, paired perfectly with the spaghetti! 🦆❤️
✅ The unique flavor of the sauce makes it impossible to stop at just one bite! 🤤✨

✨Pork Chop Boneless Doria with Rice, Tomato, and Pineapple✨ $78
✅ The sweet and sour pineapple perfectly complements the rich pork, making my mood so much better! 🥩🍚
✅ One bowl brings me the taste of summer—absolutely delicious! ☀️😋

✨Homemade Hot Chocolate Cake✨ $29
✅ This dessert is like a balm for the soul; the moment I take a bite, the happiness overflows! 💖✨
✅ The texture is creamy, making it impossible to stop at just one bite! 😍

✨Broadway Ice Cream Ball✨ $16
✅ Not only is it colorful, but the cookie flavor is irresistible—truly a perfect dessert! 🌈✨
(You can also choose vanilla or chocolate flavors.)

Overall, every dish here has surprised me greatly! All above remarks stem from a trial dining experience at the restaurant, reflecting the author's genuine feelings. This serves as a disclaimer, all comments for informational purposes only, and may not reflect all patrons' experiences.
😋✨
扒迷迭香羊扒 煙腩片伴香草茄蓉汁
鐵版一口牛
鮮茄蜜燒鳳梨焗豚肉飯(去骨)
心太軟
百老匯雪糕球
用餐優惠
試食活動
扒迷迭香羊扒 煙腩片伴香草茄蓉汁
鐵版一口牛
鮮茄蜜燒鳳梨焗豚肉飯(去骨)
心太軟
百老匯雪糕球
係百物騰貴嘅時下~喺深水埗西九龍中心有一間非常貼地價好吃嘅優質西餐!二百中的套餐有齊餐湯前菜兩個主食都真係好抵食👍🏻人均只需約$13X‼️😍而且碟頭份量都挺足份量的~✨二人套餐B set for two / $268✨⬇️-🥣歐陸式濃湯兩客牛油法包-🥗是日沙律一客-🥩香蒜西冷牛扒(鐵板盛上)或 黑椒雞扒-🍝巴薩酒醋燻鴨胸意粉 -🍹咖啡或茶 (或者可以再加配轉特飲都可以~)最後點了杯橙色派對和凍檸水~另外再order咗一份一口牛同心太軟性價比都極高👍🏻-🐮小鐵板一口牛 / $48 (份量算多有驚喜!)-🍫自家製心太軟 / $29 (加配價)
而且碟頭份量都挺足份量的~

✨二人套餐B set for two / $268✨⬇️

是日沙律
香蒜西冷牛扒
橙色派對

另外再order咗一份一口牛同心太軟性價比都極高👍🏻
-🐮小鐵板一口牛 / $48 (份量算多有驚喜!)
小鐵板一口牛

-🍫自家製心太軟 / $29 (加配價)
自家製心太軟
橙色派對
小鐵板一口牛
自家製心太軟
  • 心太軟
位於西九龍中心的「紅蔥頭」主打西餐,當日晚上人流並不多,服務員安排我們坐在卡位,座位寬敞、環境悠閒而舒適。我和朋友選了$198的二人套餐,加一服務費後性價比仍不錯 👍🏻🌟1. 羅宋湯 + 蒜蓉包 🥣開場的羅宋湯和蒜蓉包整體表現不錯。羅宋湯的湯底濃郁,配料如牛肉塊和蔬菜都煮得軟硬適中。蒜蓉包則十分香脆,與湯品搭配得宜,是令人滿意的開胃菜 🔥2. 美國安格斯牛肉芝士漢堡配薯條 🍔🍟漢堡的表現中規中矩,牛肉餅的質感紮實,肉味適中,搭配芝士和醬料增添了層次感,但整體風味並不算突出。薯條的口感酥脆,是一個穩健的配角💪🏻3. 蘆筍野菌意大利飯 🍲作為主菜的四選一,我們選擇了意大利飯。這道菜奶味偏重,米飯粒粒分明,口感偏向軟糯且黏稠。蘆筍和野菌的加入為整體增添了清新,可惜奶味稍微壓過了其他食材的原味,但整體味道尚可 🤔4. 甜品:曲奇雪糕 + 心太軟(加$19升級)整餐的亮點當屬甜品部分。除了曲奇雪糕,我們將其中一份加價升級為自家製心太軟,這個選擇絕對值得。🍫心太軟是即叫即製,朱古力外層鬆軟,內裡的熔漿熱騰騰地流出,搭配冰涼的雪糕,形成冰火二重奏的完美享受。這道甜品無疑是整晚的最佳驚喜,為整餐畫上了

1. 羅宋湯 + 蒜蓉包 🥣

2. 美國安格斯牛肉芝士漢堡配薯條 🍔🍟

3. 蘆筍野菌意大利飯 🍲

4. 甜品:曲奇雪糕 + 心太軟(加$19升級)

整餐的亮點當屬甜品部分。除了曲奇雪糕,我們將其中一份加價升級為自家製心太軟,這個選擇絕對值得。🍫心太軟是即叫即製,朱古力外層鬆軟,內裡的熔漿熱騰騰地流出,搭配冰涼的雪糕,形成冰火二重奏的完美享受。這道甜品無疑是整晚的最佳驚喜,為整餐畫上了完美的句號 🍦💖

整體而言,「紅蔥頭」的二人套餐在性價比挺高、環境舒適,適合想輕鬆享用西餐的顧客。尤其是甜品的自家製心太軟絕對值得一試 ❤️❤️😋

2025-01-01 78 瀏覽
今日行過西九龍穩下嘢食見到呢間扒房好似幾好,行入去環境裝修係唔錯嘅有氛圍叫咗嘢食點知係從天堂掉到地獄嘅感覺西冷牛扒淡而冇味兼淋得犀利蒜蓉汁冇蒜蓉同茄汁味兼化水全場最差唐揚脆脆雞翼油淋淋唔脆兼臭雪氣味
叫咗嘢食點知係從天堂掉到地獄嘅感覺
西冷牛扒淡而冇味兼淋得犀利
蒜蓉汁冇蒜蓉同茄汁味兼化水
全場最差唐揚脆脆雞翼
油淋淋唔脆兼臭雪氣味

2024-12-30 86 瀏覽
餐廳裝修雅致,有聖誕樹裝飾,好有聖誕氣氛👍鐵板西冷牛扒 件牛扒好大塊,好足料,上枱時出曬煙,熱辣辣,上面淋上黑椒汁,聞起來好香!牛扒肉質鮮嫩,配埋黑椒汁,好食👍二人套餐A 呢個二人套餐好豐富,有濃湯、牛油法包、雪糕、美國安格斯牛肉芝士漢堡配薯條,仲可以揀多個主食(四選一),我哋揀咗卡邦尼煙肉意粉,仲包兩杯嘢飲👍個牛肉芝士漢堡好正,牛肉鮮嫩多汁,好Juicy,配埋溶溶哋嘅芝士,又有牛肉味又有芝士味,好夾😋另外套餐可以加$19由雪糕轉心太軟,心太軟外脆內軟,加埋入面留心嘅朱古力,真係好好味嘅甜品👍
餐廳裝修雅致,有聖誕樹裝飾,好有聖誕氣氛👍

鐵板西冷牛扒

二人套餐A

2024-12-27 100 瀏覽
今日嚟深水埗整電話,行下好耐無嚟過嘅西九龍中心,原本想八樓food court食嘢,一上到去勁多人,好耐冇見過咁多人嘅food court,原來真係九龍中心嘅food court係咁旺,之後去咗紅蔥頭,都唔記得細個有冇幫襯過。門口有聖誕裝飾。餐湯只有羅宋湯,多士好脆。羅馬兒童套餐B,小朋友話肉醬好味。鐵板雜扒,都幾大份,肉類正常。鐵板肉眼扒(五成),都係幾大份,肉質都可以嘅,不過個汁真係好鹹好鹹,我飲完成杯嘢都好口渴。

門口有聖誕裝飾。

餐湯只有羅宋湯,多士好脆。

羅馬兒童套餐B,小朋友話肉醬好味

鐵板雜扒,都幾大份,肉類正常。

,我飲完成杯嘢都好口渴。

2024-12-01
2024-11-11 551 瀏覽
紅蔥頭係西九龍中心已經好多年,同扒王之王一樣,充滿懷舊回憶既港式扒房~而價錢都好平民,套餐最平唔使$100,包湯、餐包飲品😽✨鐵板西冷牛扒($153)牛扒大大塊,肉質嫩滑容易咀嚼,係快餐店既質素~黑椒味道,唔會太濃太辣,配菜仲有薯條、西蘭花✨四色青口($58)四種口味青口:芝士鲜茄蓉、香草忌廉、芝士白汁、千島醬色香味俱全,青口幾大隻,而且好juicy✨心太軟(+$29)外層有脆,蛋糕軟熟,朱古力醬不太甜帶少少苦味,確實做得幾出色👍🏻👍🏻好味✨芝士肉醬千層麵($78)超多芝士鋪面,仲可以拉絲!千層麵之中夾雜大量肉醬,芝士奶味較重👍🏻

而價錢都好平民,套餐最平唔使$100,包湯、餐包飲品😽

✨鐵板西冷牛扒($153)

✨四色青口($58)
四種口味青口:芝士鲜茄蓉、香草忌廉、芝士白汁、千島醬
色香味俱全,青口幾大隻,而且好juicy

✨心太軟(+$29)

✨芝士肉醬千層麵($78)

2024-10-23 575 瀏覽
同仔仔行西九龍中心,見到這家親子餐廳裝修懷舊,有文藝氣息,有兒童書借閱,多款美食好吸引,而且價錢相當貼地!#### 小鐵板一口牛上台時,鐵板仍然在沸騰翻滾,熱氣香氣撲鼻!新鮮的牛肉,經過精心醃製後在熱鐵板上煎至外焦內嫩,保留了肉汁的鮮美,另外搭配特製的甜蒜蓉醬,味道更佳,搭配軟綿綿的薯蓉球,更是絕配!#### 四色青口四種不同顏色的青口:芝士鲜茄蓉、香草忌廉、芝士白汁和千島醬,色香味俱全,令人垂涎欲滴!不僅色澤誘人,還能帶給味蕾不同的驚喜,讓人沉醉於美食中!#### 自家製心太軟跟餐加$29就可以吃到,真是好平!輕輕一切開心太軟,濃厚的朱古力瞬間流出,真是好邪惡!搭配鮮奶油,帶來的甜蜜滋味令人陶醉!#### 卡邦尼煙肉意粉這家店的意粉真是好平,不到一百元都有好多選擇!Q彈口感的意大利面,搭配煙肉的鹹香、雞蛋黃和濃郁的奶油醬,香氣四溢!# 美國安格斯牛肉芝士漢堡搭配薯條薯條香脆可口。咬下漢堡,安格斯牛肉汁瞬間迸發,與融化的芝士交融,帶來濃郁的奶香和肉香!### 特飲選了兩款分別是白熊:七喜.雲尼拿雪糕及冰熊,黑熊:可樂.朱古力雪糕及冰熊。造型非常得意,不單止有得飲,仲可以吃雪糕,好吸引人

#### 小鐵板一口牛

#### 四色青口

#### 自家製心太軟

#### 卡邦尼煙肉意粉

# 美國安格斯牛肉芝士漢堡搭配薯條

### 特飲
選了兩款分別是白熊:七喜.雲尼拿雪糕及冰熊,黑熊:可樂.朱古力雪糕及冰熊。造型非常得意,不單止有得飲,仲可以吃雪糕,好吸引人,小朋友至愛!

#### 歐陸式濃湯
是日餐湯是羅宋湯由多種蔬菜慢火熬煮,食材的風味都充分釋放喝一口就能暖心暖胃。搭配的牛油法包外脆內軟,適合用來沾湯,更添風味!

今日精選雪糕 (雨球)口感滑順!
2024-10-21 499 瀏覽
I used to wander around Dragon Centre often as I lived in the neighborhood. Today I revisited this place and a lot of new shops and restaurants have opened. Café MED is one of few old restaurants, a cozy HK style steak house with nostalgic vibes. The restaurant wasn't too packed as it wasn't dinner time yet.As a starter, we ordered escargot to share. Soft escargot, served with mashed potatoes which formed a layer of delightful crust on the sizzling plate.Gotta try their signature steaks and we p

Gotta try their signature steaks and we picked sirloin and rib eye with black pepper sauce. The steak menu came with borscht, garlic toast and a drink.

Large portions. Thick cuts. The steaks weren't over-tenderized like most local steak houses and still maintained a meaty texture. Fries were served on the side of the plate so they wouldn't become softened by soaking up the sauce and meat juice.
2024-10-20 419 瀏覽
今日特登黎寫一寫佢個羅宋湯同蒜蓉汁,用餐時間係十月20日當晚,當晚同仔仔行完黃金電腦商場,晚上6:00就去西九搵食。仔仔想食牛扒,就咁啱係1樓電梯見到6樓的紅蔥頭餐廳的水牌。電梯到6樓就好容易見到餐廳在冒險樂園旁邊。可能時間還早,餐廳冇乜人唔洗等位。入到去分別叫左個當日晚餐牌上的鐵板西冷 同 鐵板肉眼,兩個都有跟餐湯同飲品但奇怪是配薯菜不能轉白飯或意粉所以花費$10點了一個白飯。當日餐湯是羅宋湯,入口即刻覺得好鹹,配上佢個餐飽來飲都覺得鹹。飲了兩啖後侍應姐姐收走都奇怪點解冇乜飲過,我如實答佢。牛扒汁我同仔仔都選擇了蒜蓉汁,個蒜蓉汁都係好鹹好鹹,建議因為牛扒係鐵板上,蒜蓉汁會因為燒熱的鐵板不斷蒸發,所以希望日後師傅可以造返淡口少少。
鐵板西冷

今日特登黎寫一寫佢個羅宋湯同蒜蓉汁,
用餐時間係十月20日當晚,
當晚同仔仔行完黃金電腦商場,
晚上6:00就去西九搵食。

仔仔想食牛扒,就咁啱係1樓電梯見到
6樓的紅蔥頭餐廳的水牌。
電梯到6樓就好容易見到餐廳在冒險樂園旁邊。
可能時間還早,餐廳冇乜人唔洗等位。
入到去分別叫左個當日晚餐牌上的
鐵板西冷 同 鐵板肉眼,兩個都有跟餐湯同飲品
但奇怪是配薯菜不能轉白飯或意粉
所以花費$10點了一個白飯。

當日餐湯是羅宋湯,入口即刻覺得好鹹,
配上佢個餐飽來飲都覺得鹹。
飲了兩啖後侍應姐姐收走都奇怪點解冇乜飲過,
我如實答佢。

牛扒汁我同仔仔都選擇了蒜蓉汁,
個蒜蓉汁都係好鹹好鹹,
建議因為牛扒係鐵板上,
蒜蓉汁會因為燒熱的鐵板不斷蒸發,
所以希望日後師傅可以造返淡口少少。

2024-10-20
2024-10-11 370 瀏覽
真係好難食,肉醬意粉係辣嘅,福建炒飯係苦嘅,份量好少,相信西餐可能會好啲,中餐完全不知所謂,衰過自己煮,完全食唔落口,但又唔可以浪費,千祈唔好點中餐,希望能好好改善
2024-09-10 518 瀏覽
今早同朋友路過深水埗的西九龍中心,選了一間門面比較好的,發覺問題有很多凍檸茶太淡,炒飯炒的不均勻一邊咸一邊沒什麼味道,凍央咖啡加太多,洋蔥天使面,洋蔥/芫荽(還沒炒開,都纏在一起)加起比面都多唯一能說好的只有餐湯,希望改善一下

唯一能說好的只有餐湯,希望改善一下
2024-09-09