2024-12-13 103 瀏覽
呢間餐廳嘅食物真係令人難以忘懷。當晚我同朋友一齊去試食,感受到唔同菜式嘅美味同用心。首先,登場嘅係「鐵板西冷牛扒」。呢道菜色香味俱全,牛扒用鐵板煎得非常香脆,外皮焦香四溢,內裡肉質嫩滑多汁。牛扒選用咗上等嘅西冷,肉質鮮嫩,咬落去每一口都充滿咗濃郁嘅牛肉香氣。鐵板煎出嚟嘅牛扒外皮脆口,內裡保持住適中嘅熟度,真係令人一試難忘。接住上菜嘅係「鐵板極上無骨豬扒」。呢道菜嘅豬扒煎得非常香脆,外皮焦香,內裡肉質嫩滑多汁。豬扒選用咗無骨部位,令到整道菜更加容易食用。鐵板煎出嚟嘅豬扒外皮脆口,內裡保持住嫩滑多汁嘅口感,每一口都充滿咗濃郁嘅豬肉香氣。呢道菜真係一個完美嘅主菜,無論係配飯定係單食,都係一個好選擇。最後,當晚嘅甜品係「芝士焗肉醬千層麵」。呢道千層麵嘅每一層都充滿咗濃郁嘅肉醬同芝士,每一口都可以感受到豐富嘅味道同口感。肉醬同芝士嘅完美結合,令到整道菜更加美味。千層麵嘅外皮焗得非常香脆,內裡保持住濕潤,口感非常豐富。整體來講,呢間餐廳嘅每一道菜都非常出色,價格亦合理。無論係前菜、主菜定係甜品,都可以感受到廚師嘅用心同創意。每一道菜都充滿咗獨特嘅風味,同時又有自己嘅特色,令人回味無窮。除此之外,餐

除此之外,餐廳嘅環境亦都非常舒適同優雅。店內嘅裝潢充滿咗現代風情,每一個角落都可以感受到溫馨嘅氣氛。同朋友一齊黎呢度食飯,真係一個絕佳嘅選擇。無論係家庭聚會定係朋友聚餐,都可以感受到愉快同溫馨嘅氛圍。

服務方面,餐廳嘅服務員非常細心同友善。佢哋會耐心咁介紹每一道菜式,並且解答我哋嘅問題。每一位服務員都充滿咗熱情,令我哋感受到賓至如歸嘅感覺。無論係服務態度定係專業程度,都係一流。
  • 餐湯
  • 鐵板肉眼扒