(非會員)
2006-02-15 9 瀏覽
最喜歡食這裡的無骨鳳爪告活蝦刺身,辣到我跳舞都要繼續食。(可以要小辣的,因為無意中聽到店員同隔離桌食客講!)真係幾好味咖!
最喜歡食這裡的無骨鳳爪告活蝦刺身
辣到我跳舞都要繼續食。
(可以要小辣的,因為無意中聽到店員同隔離桌食客講!)

真係幾好味咖!
2006-02-06 3 瀏覽
禮拜六晚朋友仔要開會,開會前黎左呢度打底!我因為仲要趕下場,所以冇叫野食。佢就叫左個咖喱雞扒飯。個飯幾精緻。試過味,個汁好香,又唔辣,係黃咖喱。d薯仔好入味,係有一食再想食o既感覺!!我下次一定會黎試真d呢度o既飯。btw,呢度好多附近做野o既sales黎幫襯,所以食飯果陣都幾多人煲煙!!!
禮拜六晚朋友仔要開會,開會前黎左呢度打底!
我因為仲要趕下場,所以冇叫野食。佢就叫左個咖喱雞扒飯。
個飯幾精緻。試過味,個汁好香,又唔辣,係黃咖喱。
d薯仔好入味,係有一食再想食o既感覺!!
我下次一定會黎試真d呢度o既飯。
(非會員)
2005-10-31 2 瀏覽
依間野係我個朋友介紹既!!!我覺得好好食呀!仲有呀!!佢\d dinner set 好抵呀!!! 三十零蚊就有呀!!正!!!!個菠蘿炒飯係好正1!服務都好好!!不過就坐得迫d !!!!
依間野係我個朋友介紹既!!!
個菠蘿炒飯係好正1!
服務都好好!!不過就坐得迫d !!!!
2005-08-23 4 瀏覽
裝修感覺好怪,佢某d corner整d幾靚ge報置,但係總覺格格不入,多此一舉. 舊式大家樂格局,食泰國野o個d.叫左個咖哩雞扒飯,以為佢會整得好茶餐廳o個d,又唔係喎,d雞扒烤(我估)得好香,d汁唔辣,甜甜地好香,係個白飯唔好食. around $30, set lunch with drink.