2021-08-08 208 瀏覽
緣味小聚最岩同朋友聚一聚~平時好鍾意將schedule砌到俄羅斯方塊咁樣~咁今日嘅日程呢就集中喺銅鑼灣啦~做完嘢就約咗朋友一齊去附近食dinner ~由於我哋都好鍾意食海鮮~就喺附近搵咗呢間Order 左【星級大鮑魚海鮮蒸氣鍋套餐】🍴飲碗燉湯先😋然後就梗係蒸海鮮啦有鮑魚、帶子、聖子、蝦、蜆、魚!蒸海鮮可以保留到海鮮原有嘅鮮味~輕輕掂少少醬汁就最啱食啦!😋跟餐仲送豐盛八寶飯,可以揀八款餸,呢個飯都唔錯~忍唔住食左兩碗😆
緣味小聚最岩同朋友聚一聚~
平時好鍾意將schedule砌到俄羅斯方塊咁樣~
咁今日嘅日程呢就集中喺銅鑼灣啦~
做完嘢就約咗朋友一齊去附近食dinner ~
由於我哋都好鍾意食海鮮~
就喺附近搵咗呢間
Order 左【星級大鮑魚海鮮蒸氣鍋套餐】🍴
飲碗燉湯先😋

然後就梗係蒸海鮮啦

有鮑魚、帶子、聖子、蝦、蜆、魚!

2021-08-02
2021-08-08 217 瀏覽
蟲草花雞腳燉湯原盅燉湯夠清,有用雞腳丶肉粒燉,但無乜油,味道唔錯海鮮蒸氣鍋鮑魚丶扇貝丶沙白丶龍躉片丶蟶子皇丶基圍蝦,蒸鍋部份店員會處理,續款海鮮蒸完再分埋俾客人蔬菜粟米件、娃娃菜、冬瓜片、萵筍片、南瓜片肥牛豐盛八寶蒸飯自選8款配料,有30款配料可選擇,我哋就揀咗偏濃味嘅蝦醬豬腩肉 & 柱侯牛粒、帶有鹹香嘅銀魚仔 & 土魷絲、較清淡嘅萵筍、鮮准山、芋頭、南瓜蒸點拼盤黑金流沙包丶棗蓉糕丶馬拉糕丶黑糖蜂巢糕丶白色嗰件我估係發糕(第一次食),呢盤點心幾好味,幾飽都食得落
蟲草花雞腳燉湯
原盅燉湯夠清,有用雞腳丶肉粒燉,但無乜油,味道唔錯

海鮮蒸氣鍋

蔬菜
粟米件、娃娃菜、冬瓜片、萵筍片、南瓜片

肥牛

豐盛八寶蒸飯

蒸點拼盤
2021-08-07 1480 瀏覽
生日飯之最終回。今日就想食翻清淡啲,所以 選擇咗喺銅鑼灣金百利廣場7 樓 “緣味小聚“ 食蒸海鮮鍋 。268蚊一位包咗海鮮8 款,任食和牛,八寶飯同埋大量嘅點心,性價比都幾高。 出街食火鍋就食得多, 有人幫埋你計曬時間,蒸海鮮送上碟,服務周到嘅海鮮蒸鍋都係第一次。 第一道菜嘅就係 冇味精原盅燉湯 ,飲得出真係冇味精 ,淡淡地作為一餐飯開始,清一清味蕾,準備之後嘅盛宴。 先拔頭籌當然係韓國鮑魚。之後仲有蒸蝦,扇貝 等等。蒸海鮮嘅精髓就係簡單就是最好, 實而不華 ,原汁原味最好味。 另外“八寶飯“都係非常值得推介嘅,menu上有好多選擇,任君選擇八項 。我哋就揀咗 蝦醬豬頸肉,牛柳粒, 雞翼,雞軟骨肉餅,冬菇粒,炸菜絲同蒜蓉茄子。 除此之外仲有好多糕點麵包可以選擇。個人十分推介嘅就係“紫薯包“同埋“ 流沙合桃包“。 合桃包入面竟然有原粒合桃 ,而且味道都係不會太甜,健康一啲 。 仲未夠食嘅話,仲有任食牛肉。用蒸嘅方法食更加食得出牛肉嘅肉味。我一個人就整整食咗兩碟。 最後就蒸返啲蔬菜例如芋頭,娃娃菜金菇等中和番一下。 咁呢一餐就十分滿足,完滿結束。 非常推薦如果覺得打邊爐打到悶嘅時候。 試下

非常推薦如果覺得打邊爐打到悶嘅時候。 試下食蒸海鮮啦, 始終用蒸嘅方法比較簡單健康, 食多咗亦都唔太有罪惡感。
2021-08-04 161 瀏覽
心血來潮想食海鮮🦞🦐🐙咁啱有個同事辭咗職,所以約佢食過靚海鮮🦀銅鑼灣收工,近近地約同事喺金百利緣味小聚食過Farewell飯😮‍💨6:00準時到達,我哋叫咗個鮑魚海鮮餐🤤海鮮大拼盤🐟🦐🦀有聖子、鮑魚、帶子、花甲、海蝦、龍躉花甲🐚大刀貝非常鮮甜,蒸2分鐘就已經食得😋安格斯肥牛🥩無需要冚蓋,純用蒸氣幾十秒就食得,唔多肥膏,好食😋海蝦🦐龍躉片海蝦非常新鮮,龍躉片冇魚腥味😌聖子📜大大隻,蒸2分鐘已經可以食用,肉爽鮮甜🤪南瓜粟米🌽最後食青菜南瓜,清清口腔😙六款包點🍰我就食咗個奶皇包,非常鬆軟,其他就比我同事一掃而空😅八寶飯🥗自選八寶飯,秋葵、腩肉、南瓜、茄子、榨菜、仲有花生🥜其實淨係食依個飯已經非常滿足🥰雞腳燉湯🍲非常足料,應該無添加味精👍🏻
心血來潮想食海鮮🦞🦐🐙
咁啱有個同事辭咗職,所以約佢食過靚海鮮🦀
6:00準時到達,我哋叫咗個鮑魚海鮮餐🤤

海鮮大拼盤🐟🦐🦀
有聖子、鮑魚、帶子、花甲、海蝦、龍躉

花甲🐚大刀貝
非常鮮甜,蒸2分鐘就已經食得😋

安格斯肥牛🥩
無需要冚蓋,純用蒸氣幾十秒就食得,唔多肥膏,好食😋

海蝦🦐龍躉片
海蝦非常新鮮,龍躉片冇魚腥味😌

聖子📜
大大隻,蒸2分鐘已經可以食用,肉爽鮮甜🤪

南瓜粟米🌽
最後食青菜南瓜,清清口腔😙

六款包點🍰
我就食咗個奶皇包,非常鬆軟,其他就比我同事一掃而空😅

八寶飯🥗

雞腳燉湯🍲
非常足料,應該無添加味精👍🏻

2021-07-27
2021-08-04 159 瀏覽
好耐無食過海鮮蒸氣鍋,收工相約朋友係公司附近聚一聚。【星級大鮑魚海鮮蒸氣鍋套餐】$2681) 燉湯肉眼見到有3舊豬,1隻雞腳,雞腳煮到好淋身,湯飲落十分濃郁甘甜,好想飲多幾碗。2) 8款海鮮:有韓國大鮑魚、蘇格蘭聖子皇、紐西蘭大貴妃蚌、愛爾蘭大刀貝、深海龍躉件、生猛大海蝦、青島大花蛤和鮮甜貝殼類; 所有食材都相當新鮮,蒸的時間亦控制得剛剛好,保持到肉質既嫩滑清甜。3)安格斯肥牛肥牛用蒸,肉質相對無咁鞋,仲好有牛味,而且可以無限量咁食,實在大滿足。4)八寶蒸飯有蝦醬豬腩肉、榨菜牛肉絲、馬蹄豬肉餅、醬油漬牛脷、豉汁排骨、海鮮菇、榨菜絲和南瓜; 全部混合賣一齊,口感豐富。5) 點心有紅棗糕,馬拉糕,流心奶黃包,薑汁糕..........幸好味道唔會太甜食完真係飽到要捧住個肚走.....
好耐無食過海鮮蒸氣鍋,收工相約朋友係公司附近聚一聚。

【星級大鮑魚海鮮蒸氣鍋套餐】$268
1) 燉湯

2) 8款海鮮:

3)安格斯肥牛

4)八寶蒸飯

5) 點心

食完真係飽到要捧住個肚走.....
  • 八寶蒸飯
  • 燉湯
2021-08-04 158 瀏覽
平時食蒸鍋閒閒地都要$500~呢度位於銅鑼灣核心地帶竟然$300就食到😎😎😎點左星級大鮑魚海鮮蒸氣鍋套餐仲有點心同埋安格斯肥牛任食未蒸之前黎過大合照先先黎嘅係帶子同埋鮑魚粒帶子超巨型蒸到剛剛好,好鮮店員會幫手任程幫我地計時鮑魚好彈牙仲有蒸大花蛤同蜆放心全部都好新鮮又冇沙仲有彈牙嘅海蝦同埋魚最後仲有呢隻超巨型蟶子~~中間等緊果陣店長仲比左d點心我地食個流沙包超好食~仲有紅棗糕同埋薑汁糕兩件食落都好q彈又唔會太甜,勁正之後到蒸蔬菜安格斯肥牛就任食嘅仲有可以自己揀配料嘅八寶飯~~最正係有牛脷粒同雞軟骨肉餅💕💕
平時食蒸鍋閒閒地都要$500~

呢度位於銅鑼灣核心地帶

鮑魚好彈牙

仲有蒸大花蛤同蜆

放心全部都好新鮮又冇沙

仲有彈牙嘅海蝦同埋魚

最後仲有呢隻超巨型蟶子~~

中間等緊果陣店長仲比左d點心我地食

個流沙包超好食~仲有紅棗糕同埋薑汁糕

兩件食落都好q彈又唔會太甜,勁正

之後到蒸蔬菜

安格斯肥牛就任食嘅

仲有可以自己揀配料嘅八寶飯~~

最正係有牛脷粒同雞軟骨肉餅💕💕
2021-07-18 186 瀏覽
同朋友黎食左一餐健康蒸海鮮餐。.6小時燉原盅無味精燉湯雞腳、蟲草花、豬肉粒飲得出清而冇味精!.8款海鮮 因為冇大刀貝,所以轉左花蛤仲有韓國大鮑魚、紐西蘭大元貝、深海龍躉件、生猛大海蝦店員會負責將海鮮放入鍋蒸同計時間,我地就傾計等食。因為係蒸既關係,食得出海鮮本身既味道。.食完海鮮,可以任點安格斯肥牛、蔬菜如娃娃菜、萵筍、金菇菜等.同樣用蒸既方法,冇油好健康!.八寶蒸飯,揀左8款材料:蝦醬豬腩肉、豉汁排骨、柱侯牛粒、秋葵、淮山、潤腸、蒜香茄子 及 南瓜除左食材既味道,又係無其他調味料,所以無好清淡既一款蒸飯。.最後仲有蒸糕點,有我鍾意既流心奶黃包!仲有紅棗糕、黑糖糕。
同朋友黎食左一餐健康蒸海鮮餐。

6小時燉原盅無味精燉湯

雞腳、蟲草花、豬肉粒
飲得出清而冇味精!
8款海鮮
因為冇大刀貝,所以轉左花蛤
仲有韓國大鮑魚、紐西蘭大元貝、深海龍躉件、生猛大海蝦

店員會負責將海鮮放入鍋蒸同計時間,我地就傾計等食。
因為係蒸既關係,食得出海鮮本身既味道。
食完海鮮,可以任點安格斯肥牛、蔬菜如
娃娃菜、萵筍、金菇菜等

同樣用蒸既方法,冇油好健康!

除左食材既味道,又係無其他調味料,所以無好清淡既一款蒸飯。
最後仲有蒸糕點,有我鍾意既流心奶黃包!
仲有紅棗糕、黑糖糕。

2021-07-14
2021-07-17 173 瀏覽
好同事last day, 請佢食返餐飯, 之前見到緣味小聚個海鮮鍋廣告牌好似幾吸引就book黎試下~入座之後, 侍應好友善過黎介紹套餐, 我地揀左$268 星級大鮑魚海鮮蒸氣鍋套餐, 有:- 燉湯- 八款新鮮海鮮- 任食安格斯肥牛, 健康蔬菜- 特式蒸糕點- 自選八寶蒸飯蟲草花燉雞腳湯 (好正, 飲得出冇味精)八款海鮮: 鮑魚, 蟶子皇, 大帶子, 龍躉片, 海蝦, 花蛤, 蜆 (因為大刀貝冇貨, 所以得到我地同意後俾埋蜆我地), 海鮮洗得好乾淨, 花蛤/蜆都冇沙, 蒸海鮮全程由侍應服務唔洗自己出手~安格斯肥牛, 好有水準~食緊既時候蒸糕點亦都上桌, 全部都係我鍾意食既糕點流沙奶皇包 (真係流沙架, 掛住食唔記得影相), 馬拉糕, 薑汁紅棗糕最後仲有個自選八寶飯食~ 我地揀左蝦醬腩肉, 豉汁排骨, 潤腸, 秋葵, 芋頭, 淮山, 蒜香茄子, 南瓜, d飯索哂d餸既汁, 食落好香, 因為太飽我地最後都食唔哂~走既時候見到隔離檯食既海鮮蒸鍋+椰子水粥底火鍋放題都幾吸引, 下次有機會試下~

- 燉湯
- 八款新鮮海鮮
- 任食安格斯肥牛, 健康蔬菜
- 特式蒸糕點
- 自選八寶蒸飯

蟲草花燉雞腳湯 (好正, 飲得出冇味精)

安格斯肥牛, 好有水準~

食緊既時候蒸糕點亦都上桌, 全部都係我鍾意食既糕點

2021-07-14
2021-07-13 330 瀏覽
去食個lunch,入到去得一枱客(全程都係得3枱),生意有「幾好」你都知啦🙄坐低,午餐選擇幾多,價錢亦合理,叫咗個腩肉蒸陳村粉,配湯,小食,點心,先嚟個湯同小食,味道唔錯再等咗陣,上埋主食同點心,戲肉嚟了…我叫嘅係陳村粉,嚟到嘅卻是蒸飯,我同姐姐講話叫咗陳村粉,佢愕然咗一下,然後同我講「無陳村粉」🔥都嚟!我話「無嘅話你做乜唔一早同我講」好明顯係想用佢啲低下手段焗我食碟飯,就算真係無陳村粉,你都應該蒸之前問下我要唔要飯先,係米?!之後姐姐反應仲好笑,佢話「張單唔係我落嘅!你做乜攞我嚟出氣!」跟住同我吵!好笑,我連你哋咩樣都唔會認得到,我攞你出氣做乜嘢jeh?你會唔會太高估你自己?宜家個問題係,你哋有人落錯單,上錯嘢,唔認不單止,仲要焗個客硬食!!!之後有另一個姐姐出嚟話係自己落錯,話可以換畀我。即係認有陳村粉啦。食餐飯都要咁勞氣,本身仲諗住叫多幾樣小食,不了。銅鑼灣大把選擇,無下次。之後喺openrice亦見到其他苦主喺呢間店不愉快嘅經歷,因此我覺得我有責任寫返今次事件出嚟,等其他foodie有前車之鑑,慎入間店,避免中伏。
坐低,午餐選擇幾多,價錢亦合理,
叫咗個腩肉蒸陳村粉,配湯,小食,點心,
先嚟個湯同小食,味道唔錯
再等咗陣,上埋主食同點心,
戲肉嚟了…

我叫嘅係陳村粉,嚟到嘅卻是蒸飯,
🔥都嚟!
我話「無嘅話你做乜唔一早同我講」
好明顯係想用佢啲低下手段焗我食碟飯,
就算真係無陳村粉,你都應該蒸之前問下我要唔要飯先,係米?!

2021-07-05 161 瀏覽
最近努力減肥中, 但朋友叫到約食飯, 緊係朋友重要D啦! 仲要係我最愛食的蒸海鮮呢~朋友約食飯先知銅鑼灣都有間緣味小聚, 之前食過旺角個間時就覺係平平地的蒸海鮮之選~最先人人一大碗燉湯, 燉湯好清甜,可能因為有慮眼肉,  而且溫度剛剛好, 熱得來唔會燙嘴, 雞腳燉到入口即融。鮑魚蒸的時間剛剛好, 彈牙又有口感!帶子蒸完旁邊的"海水"好鮮, 一定要飲埋~ 帶子都好鮮甜下~蒸蟶子係我最期待的! 都幾長幾大隻下, 我好滿意洗得好乾淨, 唔怕食到有沙或污糟的內臟, 又唔會洗走晒蟶子的鮮味其他海鮮仲有海蝦, 蠔, 龍躉片同蜆, 都好鮮甜, 而且一直有阿姐服待唔使自己計時好方便食完仲有蒸蔬菜, 食到本身的菜味, 南瓜同粟米都好甜最勁係仲有個八寶飯, 可以自己選8款配料再由廚房幫手蒸, 好特別, 蒸出來的飯好香, 我揀了醬油漬牛利同榨菜梅頭肉呢D濃味的配料, 所以攪拌完後食都覺得好夠味~最後仲有牛肉同蒸包蒸糕點!!牛肉都幾有牛味但我唔敢食太多怕肥豬~蒸包有驚喜! 原來有咁多款式!!!紅棗糕勁濃紅棗味!! 流沙包都有2款, 紫薯包都好少見好特別!  真係食飽又滿足, 抵食之選!

鮑魚蒸的時間剛剛好, 彈牙又有口感!

食完仲有蒸蔬菜, 食到本身的菜味, 南瓜同粟米都好甜

最後仲有牛肉同蒸包蒸糕點!!
牛肉都幾有牛味但我唔敢食太多怕肥豬~
真係食飽又滿足, 抵食之選!
2021-06-17
今個月尾實在太多美食飯局🦞🦀。。。之前睇咗某個KOL 介紹呢間嘅片。。早兩日又去咗銅鑼灣。。緣味小聚試吓個蒸氣海鮮加粥底火鍋。。。價錢💰方面就普普通通啦。。不過三個人👱🏻‍♀️👩🏻👱🏻‍♀️去食就有一位免費。。。但係後加嘅任食火鍋配料就冇得免費🥲。。飲埋野又加💰💰餐廳其實位置唔算好大。。但係座位都尚算好坐。。。蒸氣海鮮當然最緊要海鮮夠唔夠新鮮啦。。。坦白講淨係蒸氣海鮮🦞同埋雞粥我就覺得一般飽。。所以最後我哋都加咗配料嘅任食。。。如果你早啲去7:30前埋單就可以包埋任飲。。今次我哋食呢個餐係椰青水走地雞粥。。。其實OpenRice可以預售餐券買另一個餐平少少。。。不過就係要食蒸八寶蒸飯。。。我哋都係覺得食雞粥好啲。。。一路食真係有啲椰青水嘅味道😍😍。。。但係兩個人同三個人去食都係得半隻雞🐔***但係呢餐好多唔同嘅收費。。。menu又睇到你眼花撩亂。。加下加下。。就算三位食優惠。有一位免費都覺得吾算抵。。。

今個月尾實在太多美食飯局🦞🦀。。。

2021-06-28
2021-06-30 108 瀏覽
呢間蒸海鮮店真心推介, 因為有8款海鮮, , 一盅燉湯, 一大鍋八寶飯, 仲有任食安格斯牛肉, 蒸糕點, 都只係$268位. 飽到你可以捧住個肚走, 而且食物質素不錯, 絕對值得回頭再食.海鮮有鮑魚, 蟶子, 海蝦, 花甲, 扇貝, 等, 種類豐富大滿足. 另外八寶飯可以自選8款配料去蒸, 有多款餸可以揀, 而且好入味.薄切入味既牛肉更加係可以任食😎絕對啱晒食量大既人.最後更可以任點糕點, 蜂巢糕, 馬拉糕, 奶皇包等😎🫕餐廳: 緣味小聚🍛地址: 銅鑼灣金百利廣場7樓R4號舖

薄切入味既牛肉更加係可以任食😎絕對啱晒食量大既人.

最後更可以任點糕點, 蜂巢糕, 馬拉糕, 奶皇包等😎

🫕餐廳: 緣味小聚
🍛地址: 銅鑼灣金百利廣場7樓R4號舖
2021-06-28
2021-06-19 2799 瀏覽
難得放完三日假, 又要返工努力過, 要鼓勵自己最好既方法就梗係食好野啦同朋友食海鮮蒸窩真係一個好好既選擇, 今次就擇左係銅鑼灣既緣味小聚啦銅鑼灣既緣味小聚位於一出地鐵站行兩步就到既金百利, 位置方便環境都唔錯, 枱同枱之間都有唔少距離, 又安全又傾到計係等既蒸窩熱既時間, 最好就梗係飲湯啦, 無味精, 重雞味又濃, 幾好飲食鮑魚我就幾怕起殼, 但D度就幫你做埋, 完美咁服待埋你, 而隻鮑魚又大隻, 又厚肉, 又彈牙, 好正跟住食既係大扇貝, 大家食既時候千萬要記住飲埋個汁, 超級鮮甜, 令人驚喜無比, 而個扇貝肉個口感都好好而個桶蠔就跟住黎啦, 蠔最緊要就係唔要腥, D隻咁新鮮就梗係完美咁做到D點啦食完蠔就到我最期待既蟶子啦, 職員好完全咁控制到個時間, 次次我自己煮就唔係過熟就唔熟, D隻蟶子真係鮮甜無比又彈牙一堆蜆, 最緊要就係無沙同無臭味, 都完美做到D兩點因為有少量既蜆開唔到殼, 職員都好均真咁比過我地, 態度認真, 而順個靚便食埋蝦, 無梅, 彈牙, 正海鮮到尾段啦, 最尾果樣魚肉厚肉, 好口感, 又重魚味, 而魚皮又重骨膠原, 食完肯定靚D老媽子教落, 食左咁多海鮮, 一定
難得放完三日假, 又要返工努力過,
要鼓勵自己最好既方法就梗係食好野啦
同朋友食海鮮蒸窩真係一個好好既選擇,
今次就擇左係銅鑼灣既緣味小聚啦

環境都唔錯, 枱同枱之間都有唔少距離, 又安全又傾到計

一堆蜆, 最緊要就係無沙同無臭味, 都完美做到D兩點

老媽子教落, 食左咁多海鮮, 一定要食返D菜中和返先得
食完海鮮梗係唔可以比佢停, 即刻黎左八寶飯, 係可以揀自己鐘意既料, 一齊放上飯面蒸, D味道滲晒落飯度, 令每啖飯都咁好味

食飯期間一邊蒸牛肉, 有牛味!
最後食飽飽但都要食埋佢D度好出名既甜品, 就係一堆糕點., 真係各有各特色, 各有各好味

總結真係唔差, 為我地一星期既工作打下一支強心針!
2021-06-15
2021-06-18 205 瀏覽
朋友聚會,我地去咗呢間「緣味小聚」食海鮮晚餐。我地叫咗$268+$20再加一嘅餐,宜家仲買二送一,勁抵食!一開始有個燉湯好濃味,仲有啲蟲草、肉同雞腳,好足料!海鮮方面,呢到有店員幫我地蒸同埋計時,服務好好。一開始就有啲鮑魚同帶子,鮮甜可口。仲有啲蜆同蝦同魚等等,好味!除咗海鮮仲有八寶飯,有好多料俾大家揀,又香又可口。我揀咗自己最中意嚂山芋頭同雞肉等等。除此之外仲有點心,有啲包同埋我最中意嘅紅棗糕薑汁糕。蒸完海鮮仲有肥牛,第一次咁食好特別。啲牛嘅油脂分布平均,唔乾唔鞋。

一開始有個燉湯好濃味,仲有啲蟲草、肉同雞腳,好足料!

2021-06-18 146 瀏覽
呢個套餐還包括一個燉湯,燉湯不含味精,而且非常之濃郁湯味,用蟲草花,瘦肉,雞腳和圓肉混合起來燉六小時的湯,非常鮮甜!最後還有很多不同種類的蔬菜蔬菜,令我們吃起來更健康🙏🏻如果嫌海鮮的份量不夠,這套餐還包括一個八寶飯(包括蝦醬豬腩肉、芋頭、東菇粒、豉汁排骨、柱侯牛腩、香滑雞件、豆卜和炸菜絲)等,這八種食物混合在飯中,配搭味道非常合拍,而且米飯粒粒香滑,非常軟熟,值得向各位推介!值得一提的是這個套餐還包括了任食安格斯肥牛,牛肉肥瘦適中,一點騷味也沒有,你人忍不住口吃幾碟🙏🏻而且謝你的招呼非常周到,服務員會替你蒸食物,熟了再入夾在你的碟上,讓你慢慢享用,明你一種賓至如歸的感覺,畀禮貌地詢問我們夠不夠吃?並為我們加添一些糕類的點心,我最愛吃合桃包,包麵非常軟熟,裏麵包上椰汁和粒粒的杏仁,而且一種流沙的感覺,令人回味無窮😄下次一定要再嚟這裏享受一下😄