2024-02-24 24 瀏覽
{肯尼海鮮美食 - $391}元宵佳節約左麻甩老竇老母麻雀王大賽!梗係要買啲嘢食等我哋中場休息嘅時候可以一飽口覆啦,今次去咗肯尼海鮮訂定啲正嘢孝敬下老人家!♦️上湯日本吉品鮑魚 (10隻裝)急凍上湯嘅吉品鮑魚,一口一隻,爽口得來又帶著鮑魚嘅鮮味,富貴得來又清清地,幾正!♦️無激素麻辣鴨舌呢個重口味啱晒麻甩佬,大大包,有好多鴨舌!又惹味又好味,最啱就係傾住偈慢慢食晒佢!♦️日本3.6冰糖雪燕奶凍 入口軟滑,滑溜CREAMY而且奶香十足,配搭不冰糖雪燕,再加埋玫瑰花瓣,咁多種層次,是唔打麻雀嘅麻甩家姐最愛。♦️日本北海道3.6牛乳麻薯 (朱古力味同埋紫薯味) 呢個真係食得出係全人手製作,好有咬口嘅麻糬本身沒有帶濃濃嘅味道,配芝士海鹽奶蓋醬同埋OREO碎碎先發出最大嘅化學作用,令我哋都食到唔停得口。星期六約吓屋企人聚會,真心係一件幾開心嘅事,加埋美食嘅陪襯就更加開心!呢度最近做緊兩個大優惠!1. 甜品系列買四送一2. 麻辣酒醉系列買兩件減$4可以訂閱送貨,或者直接上去葵涌拎都得,約朋友約屋企人加料一流,值得一試!美味程度:😋😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍📍 #肯
{肯尼海鮮美食 - $391}

♦️上湯日本吉品鮑魚 (10隻裝)

♦️無激素麻辣鴨舌

♦️日本3.6冰糖雪燕奶凍

♦️日本北海道3.6牛乳麻薯 (朱古力味同埋紫薯味)

1. 甜品系列買四送一
2. 麻辣酒醉系列買兩件減$4

美味程度:😋😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍

📍 #肯尼海鮮 (葵涌)
葵涌華星街1-7號美華工業大廈13樓13B室
2024-02-13 28 瀏覽
最近喺屋企搞house warming party😻邀請咗幾個朋友嚟屋企玩,於是就訂咗肯尼海鮮既撈起拼盤,順便應節,慶賀新年到來日本吉品鮑魚刺身撈起(6人份):呢個撈起係配日式胡麻酱既,一打開就見到各種蔬菜絲同埋吸引嘅刺身,刺身方面包括鮑魚、帶子、蝦、三文魚、象拔蚌片,刺身全部都好鮮甜,尤其係帶子同埋蝦,蝦爽彈。蔬菜絲食落好爽,而且完全冇出水,配上有鹹香嘅胡麻醬真係食唔停口👍😋拼盤入面仲有冷麵,麵嘅質感幾彈牙北海道3.6牛乳麻糬:麻糬嘅口感煙韌,甚至有少少痴,主要嘅甜味就係來自於3.6牛乳,牛乳呈醬嘅質地,仲可以加少少Oreo碎更滋味,而上面紫色嘅粉就帶出紫薯嘅味道日本3.6冰糖雪燕奶凍:上面嘅冰糖雪燕會碎一啲,下面就係一層好厚嘅奶凍,奶凍就比麻糬更加甜,直接食到奶嘅香味
日本吉品鮑魚刺身撈起(6人份):呢個撈起係配日式胡麻酱既,一打開就見到各種蔬菜絲同埋吸引嘅刺身刺身方面包括鮑魚、帶子、蝦、三文魚、象拔蚌片,刺身全部都好鮮甜,尤其係帶子同埋蝦,蝦爽彈。蔬菜絲食落好爽,而且完全冇出水,配上有鹹香嘅胡麻醬真係食唔停口👍😋拼盤入面仲有冷麵,麵嘅質感幾彈牙

2024-02-10 30 瀏覽
大年初一緊係要撈起先好意頭!年三十晚食傳統中菜食得多,想食點不一樣?試下肯尼日本吉品鮑魚刺身撈起!滿滿的冷麵,上面舖滿刺身、鮑魚、蟹子、青瓜蘿蔔絲等,中間三文魚花型設計,刺身相當新鮮,鮑魚爽口又夠哂應節,加入日式胡麻醬撈呀撈,個個大讚好味😋好大盤岩哂一家人分享👍🏻.食完撈起再食杯日本3.6冰糖雪燕奶凍,矜貴好味,奶香細滑👍🏻 再一齊分享日本北海道3.6牛乳麻薯 ,煙煙韌韌,紫薯口味,加上自家製cream和Oreo cookie超正😋

外賣送餐
吃過那麼多家海鮮到會,Kenny Seafood真的是讓人印象深刻!首先是他們的日本吉品鮑魚刺身撈起,那鮮甜的鮑魚配上日式麻醬,加上成座山的刺身,有甜蝦、三文魚、蟹籽、帶子..簡直是人間美味!好意頭之除,一份就有6人份,分量超級足。另外他們的日本北海道3.6牛乳麻薯也很不錯,紫薯口味的麻薯軟糯香甜,口感一流。最後追加了他們的日本3.6冰糖雪燕奶凍,甜而不膩,配上絲滑的雪燕,滋補養顏。如果你是刺身和海鮮愛好者,Kenny Seafood值得一試!
北海道3.6牛乳麻薯
北海道3.6牛乳麻薯
2024-02-07 15 瀏覽
臨近新年啦,無論系團年飯定之後嘅開年飯,咁喜慶嘅日子當然會一大班人聚埋一齊玩啦🥳 最近同朋友們gathering 時我就喺肯尼度訂左D野食,之前食過佢地嘅大閘蟹都覺得好高質😍同朋友訂過幾次~今次就訂左呢set 日式撈起😍好意頭吖嘛,㊗️大家龍年都心想事成,順風順水,撈咩都掂🧧日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)$510(6人份)新年最緊要食得豐富,包羅萬有~而呢個撈起入面真系有超多配料,刺身都有好多款😍 一定個個都中意食👍🏻💛鮑魚3隻🧡挪威三文魚刺身❤️日式蟹子🤍刺身帶子💖赤貝💝開邊赤蝦💘蛋絲💚甘荀絲💙青瓜絲💜紫椰菜❣️萵荀絲💓日本冷拉麵🤎日式胡麻醬 日本3.6冰糖雪燕奶凍 HK$45好誇張🤩呢個價錢,但雪燕嘅比例仲多過奶凍咁,之後要再encore 呢日本北海道3.6牛乳麻薯(紫薯味)HK$44對於麻薯真系抗拒不了😍 好軟綿綿同Q 彈,重點重點系配埋芝士海鹽奶蓋醬 + oreo 脆脆 ‼️我見網站仲有其他口味嫁,e.g. 草莓、芒果、朱古力

💛鮑魚3隻
🤎日式胡麻醬

日本3.6冰糖雪燕奶凍 HK$45

日本北海道3.6牛乳麻薯(紫薯味)HK$44
外賣送餐
新年食盆菜食得多刺身都係唔錯嘅選擇今次就係 @kennyseafood333 網上訂購咗刺身送上門好快捷方便,佢地每日都有車隊🚗送貨貨物都會用冰袋🧊裝好再運送🚚過黎🧨日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)新年食「撈起」好有意頭🤭希望食完 新一年繼續身體健康吉祥如意😘鮑魚刺身我鐘意切開一片片食 口感彈牙,仲好新鮮😊仲有挪威三文魚刺身日式蟹子刺身帶子赤貝開邊赤蝦食完刺身就可以開始 「撈起」喇😋😋將蛋絲,甘荀絲,青瓜絲,紫椰菜,萵荀絲,自行配搭,最後加埋日本冷拉麵混合胡麻醬點綴,真係口感好豐富呀🤤地址:葵興大連排道華星街美華工業大廈 13樓 B室#肯尼海鮮 #kennyseafood #撈起鮑魚 #刺身 #葵涌美食 #網購 #門市自取 #免費送貨 #甜品 #海鮮 #seafood #新年 #過年食品
新年食盆菜食得多刺身都係唔錯嘅選擇
好快捷方便,佢地每日都有車隊🚗送貨
貨物都會用冰袋🧊裝好再運送🚚過黎

🧨日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)

鮑魚刺身我鐘意切開一片片食 口感彈牙,仲好新鮮😊
仲有
開邊赤蝦
食完刺身就可以開始 「撈起」喇😋😋

地址:葵興大連排道華星街美華工業大廈 13樓 B室

2024-02-05 23 瀏覽
團年想食啲有寓意既食物,叫咗肯尼海鮮 ,佢地有一個餐[新春日式刺身撈起],❝撈起撈起,撈到風生水起❞ 啱哂我地跑數一族!日本吉品鮑魚刺身撈起 (配日式胡麻醬) (6人份) $510鮑魚 3隻、挪威三文魚刺身、日式蟹子 、刺身帶子 、赤貝 、開邊赤蝦 、蛋絲 、甘荀絲 、青瓜絲 、紫椰菜 、萵荀絲 、日本冷拉麵 、日式胡麻醬 1樽日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味) $44貴為日本年糕Mochi,全人手製作,口感柔軟帶有點煙靭,若想增加風味可以點埋✹芝士海鹽奶蓋醬 ✹Oreo碎碎。日本3.6冰糖雪燕奶凍 $45奶凍口感軟滑creamy,一樽最少四成都是雪燕,份量充足,女仕恩物!因為西生近間舖,我地安排自取,佢地會跟配保溫袋同幾舊乾冰,認真貼心👍🏻

日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味) $44

日本3.6冰糖雪燕奶凍 $45

2024-01-23
外賣自取
新年最緊要好意頭🧧!最啱係屋企同埋親戚朋友一齊喺屋企食撈起🥢,今次可以試吓肯尼海鮮新出嘅日本吉品鮑魚刺身撈起,材料豐富,仲可以嗌埋甜品食添!日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)新年同一班朋友食撈起,好玩又有意思✨!有齊鮑魚、挪威三文魚、帶子、赤貝、赤蝦、蛋絲、蟹籽、紫椰菜、甘荀絲、萵荀絲、青瓜絲同日本冷拉麵。配上日式胡麻醬加入去撈起,將所有唔同顏色嘅食材撈埋一齊🥢,有「風生水起」嘅寓意💖 每樣刺身都新鮮鮮甜,挪威三文魚砌成玫瑰花好吸晴🌹!日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味)麻薯上面灑咗紫薯粉💜,口感軟糯煙靭,散發陣陣紫薯香味。可以加埋oreo脆脆一齊食,增加口感,亦可以沾芝士海鹽奶蓋醬,多咗芝士嘅鹹香味🧀,口感更豐富呀🆙!日本3.6冰糖雪燕奶凍全人手製作,用上3.6牛乳奶凍🥛,奶香十足,入口軟滑。加埋啖啖透白雪燕一齊食,口感綿滑滋潤💕。🌟買滿$600仲會包送貨添阿!Wtsapp查詢92256676📍肯利海鮮葵興大連排道華星街美華工業大廈 13樓 B室

日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)

日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味)

日本3.6冰糖雪燕奶凍

🌟買滿$600仲會包送貨添阿!

Wtsapp查詢

📍肯利海鮮
葵興大連排道華星街美華工業大廈 13樓 B室
2024-01-27
仲有唔夠一個月就過年喇🧧大時大節梗係會同親戚朋友相聚一番🥳每逢過年都會食好多應節食品攞個好意頭🥰今年就可以揀肯尼海鮮🦞事關佢地都新推出咗日式撈起系列同大家一齊應節🤩咁即係擺到明為我而設喇🤤➷🪐 日本吉品鮑魚刺身撈起吉品鮑魚|挪威三文魚|刺身帶子|開邊赤蝦|赤貝甘荀絲|日式蟹子|萵荀絲|蛋絲|青瓜絲|紫椰菜絲|日本冷拉麵撈起,撈起,撈到風生水起🥳新年點可以少得佢呢,今次仲帶黎新穎嘅日式版🐟配上鮮甜爽口嘅魚生同刺生😍整個撈起都色彩繽紛,黎緊呢一年實做到五顏六色😆刺身加埋一眾爽口既蔬菜🥒豐富到爆!份量足足夠6人,真係撈極都有👍🏼§🪐 日本3.6冰糖雪燕奶凍全人手製作嘅雪燕奶凍🥛入口軟滑又夠滋潤,啱晒咁多位大人既口味😋尤其奶香突出,亦都唔會太甜!§🪐 日本北海道3.6牛乳麻糬 (紫薯味)大人食燕窩,我呢啲小朋友就緊係食牛乳麻糬啦🤪粒粒都柔軟煙韌,仲沾滿晒紫薯粉😍貪心啲記得沾埋佢個芝士海鹽奶蓋醬,再係面頭放上Oreo脆脆,一粒麻糬多種享受🤤➷買滿$600就可以免費送貨🚚咁就可以連埋其他海鮮食品一齊嗌喇🦀➷🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指數 👉🏼👉🏼9️⃣🌟
咁即係擺到明為我而設喇🤤

🪐 日本吉品鮑魚刺身撈起
吉品鮑魚|挪威三文魚|刺身帶子|開邊赤蝦|赤貝

撈起,撈起,撈到風生水起🥳
新年點可以少得佢呢,今次仲帶黎新穎嘅日式版🐟
配上鮮甜爽口嘅魚生同刺生😍
整個撈起都色彩繽紛,黎緊呢一年實做到五顏六色😆
§
🪐 日本3.6冰糖雪燕奶凍

尤其奶香突出,亦都唔會太甜!
§
🪐 日本北海道3.6牛乳麻糬 (紫薯味)

🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指數 👉🏼👉🏼9️⃣🌟
2024-01-20
5 分鐘 (堂食)
自從姐姐放假返咗菲律賓🥲,我哋開始食外賣或者外出食嘅生活,今日我哋懶唔想出去食飯,諗起之前order肯尼海鮮,食過佢哋嘅大閘蟹同網池生蠔拼盤,方便又好味,可以whatapps落單後,之後送上屋企非常方便,足不出戶都可以享受到唔同類型嘅海鮮同甜品😋✨今次我哋order咗以下食品:🌟日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)一盒包括有:鮑魚、挪威三文魚、蟹籽、赤貝、開邊赤蝦、蛋絲、甘筍絲、青瓜、萵筍絲、紫椰菜、日本冷麵,滿滿嘅一大份,感覺大滿足!肯尼海鮮已經預將所有材料切好,唔使自己落手,啱晒我哋呢啲無飯嘅主婦,每年新年我哋全家都一定會食一次撈起,一家人一齊撈起,象徵吉祥豐收,越嚟越旺,龍年一定更得心應手🐲🌟日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味)口感煙煙韌韌嘅紫薯,可以配合牛奶醬同朱古力餅碎一齊食,口感一流又唔會覺得好甜🌟日本3.6冰糖雪燕奶凍面層係雪燕底層係鮮奶奶凍,燕窩濃度比例好高,每一啖都食到豐富嘅燕窩絲,奶凍奶味濃郁,混合一齊食,口感極佳,呢個一定需要回購!

✨今次我哋order咗以下食品:

🌟日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)

🌟日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味)

🌟日本3.6冰糖雪燕奶凍

2024-01-21
好快就過年了🧧新年最講意頭,一家人食飯緊係揀撈起啦!今年有啲新意,整返盤刺身撈起😋日本吉品鮑魚刺身撈起 (配日式胡麻醬) (6人份)「肯尼海鮮」嘅日本吉品鮑魚刺身撈起除咗特別加入原隻日式吉品飽,仲有精選咗象徵年年有餘嘅挪威三文魚刺身、開邊赤蝦、刺身帶子、赤貝、同多款食材例如冷麵、甘筍絲、日式蟹籽、紫椰菜絲、窩筍絲、青瓜絲、蛋絲等,無不叫人喜愛。再加上日式胡麻醬,方便「撈出」自己嘅獨特風味~一盤撈起有海鮮有纖維,祝褔大家風山水起之餘,都要保持健康,「鮑」你撈到盤滿缽滿!成盤撈起七彩搶眼又繽紛,眼見鮑魚大大隻又夠曬肉地,食落啖啖肉又爽口,三文魚厚肉肥美,拼成嘅玫瑰花瓣造型好靚,連長輩都忍唔住打開手機打卡一番✨而刺身全部都好新鮮,赤貝鮮甜爽彈,入口滑嫩~重點係打開包裝就食得!一齊跟住大家舉筷撈起,一邊將七彩食材用筷子🥢撈起,一邊不停講「撈起撈起」,咁先夠哂好意頭,混合日式胡麻醬口感清爽涼脆,作為前菜頭盤就最適合,食過龍年定必撈得風生水起💕日本北海道3.6牛乳麻糬 (紫薯味)軟綿綿嘅北海道3.6牛乳麻糬搓成一片片薄片,再沾上浪漫紫色嘅紫薯粉~麻糬口感煙韌軟綿綿,出奇地唔會過甜,點上海鹽芝士奶蓋
日本吉品鮑魚刺身撈起 (配日式胡麻醬) (6人份)

日本北海道3.6牛乳麻糬 (紫薯味)
軟綿綿嘅北海道3.6牛乳麻糬搓成一片片薄片,再沾上浪漫紫色嘅紫薯粉~麻糬口感煙韌軟綿綿,出奇地唔會過甜,點上海鹽芝士奶蓋醬同朱古力餅乾碎,味道濃厚軟糯,好有驚喜👏🏻

日本3.6冰糖雪燕奶凍
係誠意十足嘅甜品!打開時見到都係滿滿嘅冰糖雪燕毫不吝嗇 (差啲滿瀉好誇張) 底層係奶味濃郁嘅鮮奶奶凍~雪燕嘅口感同燕窩好似,滑得嚟帶少少爽口,用匙羹一下子挖到底,每一啖滑嫩嘅奶凍都食到口感豐富嘅雪燕,養顏又健康,好滿足!呢個要回購呢!
2024-01-31 19 瀏覽
就快新年了, 大家準備好同家人食團年飯未呀? 如果未有頭緒,等我幫幫手啦! 今年肯尼出左個日本吉品鮑魚刺身撈起好鬼掂的。 日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)成盤好有睇頭賣相一流,真係做到又睇得又食得,內裡包括有挪威三文魚、吉品鮑魚、刺身帶子、開邊赤蝦、日式蟹籽、青瓜絲、蛋絲、赤背、紫椰菜絲、萵筍絲、甘筍絲最正係仲有日本冷麵添, 倒入附送的胡麻醬,隨即撈起,新一年就撈到風生水起。日本3.6冰糖雪燕奶凍奶凍入口軟滑奶香十足夠哂滑溜c,配搭上雪燕更見矜貴。日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味) 配芝士海鹽奶蓋酱 oreo碎碎麻薯咬落柔軟富彈性,沾一沾oreo 碎和奶蓋味道層次更上一層。

日本吉品鮑魚刺身撈起
(配日式胡麻醬)(6人份)

奶凍入口軟滑奶香十足夠哂滑溜c
,配搭上雪燕更見矜貴。

日本北海道3.6牛乳麻薯 (紫薯味)
配芝士海鹽奶蓋酱 oreo碎碎

2024-01-31 9 瀏覽
日本吉品鮑魚刺身撈起(配日式胡麻醬)(6人份)
$630好味指數:😋😋😋😋抵食指數:💲💲💲💲💲環境舒適:環境衛生:🧹🧹🧹🧹服務質素:💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️快到農曆年了。團年飯/開年飯想加餸,又想吃點有意頭的食物?我選了肯尼海鮮的6人份日本吉品鮑魚刺身撈起。撈起,撈起,意即事業有成,風生水氣,愈撈愈旺,新一年愈加好運!撈起有鮑魚 3隻,添加豪氣。另有挪威三文魚刺身 、日式蟹子 、刺身帶子 、赤貝 、開邊赤蝦 、蛋絲 、甘荀絲 、青瓜絲 、紫椰菜 、萵荀絲 、日本冷拉麵 及日式胡麻醬 。所有食材放在一起,有紅、有橙、有黃、有綠、有紫,七彩繽紛。撈起吃起來清新味美,加上日式胡麻醬,味道就更香。 日本3.6冰糖雪燕奶凍的雪燕是平民燕窩,富含骨膠原,可滋陰美容。奶凍入口軟滑,有濃郁奶香味。日本北海道3.6牛乳麻糬軟糯Q彈。麻糬加了紫薯粉,味道清甜。如果覺得味道不夠,可配濃醇香的芝士奶蓋。又或者想令口感更豐富,就配Oreo餅碎一起吃。個人認為肯尼海鮮食物質素不錯,價錢不太貴。另外,取貨時發現肯尼海鮮午市有售魚生
好味指數:😋😋😋😋
抵食指數:💲💲💲💲💲
環境舒適:
環境衛生:🧹🧹🧹🧹
服務質素:💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️

日本北海道3.6牛乳麻糬 (紫薯味)

個人認為肯尼海鮮食物質素不錯,價錢不太貴。另外,取貨時發現肯尼海鮮午市有售魚生丼飯。多款丼飯都是大約$60/個。價錢算抵。附近工作的人可以留意一下。
2024-01-31 9 瀏覽
新年想好意頭必吃,精緻的日本吉品鮑魚刺身撈起!充滿了各種美味的海鮮和蔬菜,吃完新的一年一定撈到風生水起!三隻鮑魚有豐富的鮮味和彈性口感,挪威三文魚刺身鮮嫩、味道鮮美。日式蟹籽搭配其他食材帶來豐富的層次感。還有刺身帶子、赤貝和開邊赤蝦,鮮美和甜味讓人味蕾感到驚艷。此外,蛋絲、甘荀絲、青瓜絲、紫椰菜和萵荀絲的清新口感和色彩給整道料理增添了豐富的層次感和視覺效果👏🏻最後,搭配日本冷拉麵這種彈牙的麵條,跟所有的食材一起撈起,這道日本吉品鮑魚刺身撈起絕對是一場豪華的美食盛宴!🥰🥰

仲有兩個禮拜左右就到農曆新年嚕🧧啲長輩成日都話撈起撈起 撈得風生水起 所以新年必定會食撈起拎番個好意頭🥢 呢間主打網店外送速遞既「肯尼海鮮 Kenny Seafood」一直都有聽過佢地既名☺️ 佢地主要以非常優惠既價錢售賣各種新鮮既海鮮 及食品等等🛒 而今年佢地都出左撈起🥢 就等我為大家率先試下先🤪日本吉品鮑魚刺身撈起 $510撈起因爲包含左多款五顏六色既配料 非常豐富又足料🤩 主角吉品鮑魚肉質厚 味道濃郁甘香😋 再配上五款刺身: 挪威三文魚🐟 日式蟹子🦀 帶子🦪 赤貝🐚 赤蝦🦐 刺身也夠鮮甜 另上仲有蛋絲🥚 甘筍絲🥕 青瓜絲🥒 紫椰菜🥬 萵筍絲 同日式冷拉麵🍜 用上日式胡麻醬撈起🥢 即刻成個寓意出哂黎啦!!😉日本北海道3.6牛乳麻糬 (紫薯味) $44新年通常會食湯圓 因為寓意團團圓圓🍡 但如果想打破傳統 麻糬都系一個好好既選擇🫢 麻糬軟糯又煙韌 而且非常百搭 淡淡既紫薯味 配上芝士海鹽奶蓋醬同Oreo碎碎 已經夠美味😋日本3.6冰糖雪燕奶凍 $45雪燕既份量超級多 細滑帶彈性😬 而奶凍白晢滑溜 質地柔軟 牛奶味十足🥛🍮網店其實系葵涌有門市 為客人提供自取服務或外送速遞📦 非常方便👍🏻

日本吉品鮑魚刺身撈起 $510

日本北海道3.6牛乳麻糬 (紫薯味) $44

日本3.6冰糖雪燕奶凍 $45

2024-01-22
  • 日本吉品鮑魚刺身撈起
  • 日本北海道3.6牛乳麻糬 (紫薯味)
  • 日本3.6冰糖雪燕奶凍