2021-03-06 1511 瀏覽
甜柚鮮蝦沙律洋蔥絲,紅蘿蔔絲,芽菜,椰菜,番茄仔,清甜嘅柚子,鮮甜爽口嘅蝦肉,加埋酸酸哋嘅醬汁,好fresh好開胃。泰式燒牛仔骨外表燒到焦香,7至8成熟食落唔會太韌太老,又不失筋肉嘅嚼勁,均勻嘅肉質牛肉嘅原味出晒嚟。配埋秘製嘅醬汁食,仲有自家菜園種嘅小茴香,味道更豐富。椒鹽魔鬼魚炸到勁香脆嘅外皮,滿滿椒鹽香味,上面鋪滿三色椒,一齊食冇咁油膩,雪白鮮味嘅魚肉,連魚骨都脆到食得。兩種秘製醬汁,一種青椒一種紅椒,青椒偏辣,紅椒偏酸,適應唔同口味嘅人。馬拉盞炒通菜菜質好嫩好爽脆,馬拉盞醬惹味,同通菜真係最佳配搭。斑蘭黃咖喱豬+薄餅黃咖喱味道唔太濃,偏甜,加埋洋蔥青椒就更清新。豬肉好嫩好入味,反而斑蘭味就唔係太出。值得一讚嘅係薄餅,上枱熱辣辣嘅時候外皮香脆,裡面煙韌,就算凍咗都仲keep到。泰式炸蠔香脆嘅外皮包住大大隻熱辣辣又鮮甜嘅蠔,蘸秘製醬汁用自家菜園種嘅生菜包住食,清爽鮮味。薄荷葉青檸梳打薄荷葉都係自家種,好香,夠汽夠酸,解膩一流。椰青鮮甜,解辣一流

泰式燒牛仔骨

椒鹽魔鬼魚

馬拉盞炒通菜
菜質好嫩好爽脆,馬拉盞醬惹味,同通菜真係最佳配搭。

斑蘭黃咖喱豬+薄餅

泰式炸蠔

薄荷葉青檸梳打
薄荷葉都係自家種,好香,夠汽夠酸,解膩一流。
椰青
鮮甜,解辣一流
  • 馬拉盞炒通菜
  • 薄餅
  • 泰式炸蠔
元朗有幾間出名嘅泰國菜餐廳,今次朋友就提議食mint🇹🇭什錦小食(細)🍴小食拼盤長期都係我嘅必叫list,依個什錦小食有炸蝦餅、炸魚餅、雞肉沙嗲、豬肉沙嗲、春卷、蝦片,份量啱2人share👫炸蝦餅魚餅都鮮味彈牙沙嗲燒得恰到好處,醃料惹味得嚟亦冇完全蓋過本身嘅肉味不過春卷就實咗啲,綜合嚟講屬於中上水準👍班蘭咖哩魚🥘咖哩魚賣相十分精美,條魚本身都幾大條又唔多骨,容易起肉,而且呢款咖哩係唔辣嘅,咁就可以食到多啲魚嘅鮮味,另外叫咗薄餅嚟點咖喱汁🫓馬拉盞通菜🥬餐牌第一頁介紹咗餐廳用嘅泰式香料同埋蔬果係來自自家農田,本來想特別食下有機菜,可惜嗰晚賣晒,唯有叫番馬拉盞通菜,馬拉盞嘅鹹鮮味啱啱好😋椰青, kirin ichiban frozen beer🍺餐廳係半開放式設計,雖然係食泰國菜,但幾有酒吧嘅氛圍,適合放工嚟輕鬆下,又或者一班friend慶祝生日(嗰晚咁啱就有兩枱🤣)
元朗有幾間出名嘅泰國菜餐廳,今次朋友就提議食mint🇹🇭

什錦小食(細)🍴
沙嗲燒得恰到好處,醃料惹味得嚟亦冇完全蓋過本身嘅肉味
不過春卷就實咗啲,綜合嚟講屬於中上水準👍

班蘭咖哩魚🥘

馬拉盞通菜🥬

2021-03-02 353 瀏覽
今次遠離一吓元朗市中心,走咗過嚟元朗圖書館呢邊搵食。經過呢間泰菜,見氣氛唔錯,就決定一試!呢間餐廳環境真係唔錯,餐廳唔算好大,但有室內同室外選擇,燈光稍暗,而且播放住音樂,都幾好feel。一坐低,餐廳職員立即送上餐前小食,青瓜好新鮮,配埋個醬汁,酸酸甜甜好開胃😋今次我哋2個人叫咗泰式燒豬脾仔、沙嗲、馬拉盞炒椰菜苗、廚師特色蝦醬炒飯同2杯可樂。首先嚟到嘅係馬拉盞炒椰菜苗,椰菜苗咬落有質感,配上馬拉盞嘅鹹香,夠晒惹味。個廚師特色蝦醬炒飯一嚟到真係好吸睛,頂層係蝦串,中間係魔鬼魚乾。將個蝦醬炒飯連埋配料撈埋一齊,食起嚟一啲都唔單調,而且仲有提子乾同青芒果,酸酸甜甜,夾埋啲飯一齊食,一啲都唔膩;而且個魔鬼魚乾都幾特別,鹹鮮鹹鮮嘅,起咗一個提鮮嘅作用。佢個泰式燒豬仔脾亦係驚喜之作,火候控制得啱啱好,保留到豬仔脾既嫩滑肉質,啖啖肉,加上泰式酸辣醬,更加惹味。個沙嗲都唔錯,即叫即燒,質感嫩滑唔柴皮,而且肉汁豐富,再配上惹味濃郁嘅沙嗲醬,令人回味無窮!整體嚟講,無論環境、食物同服務都唔錯,好啱朋友仔一齊出嚟飲吓啤酒,食個飯吹吹水😊

馬拉盞炒椰菜苗

廚師特色蝦醬炒飯
泰式燒豬脾仔
沙嗲
2021-02-26 402 瀏覽
今日又入黎元朗搵食,見耐冇食泰國野🇹🇭就同朋友黎左呢間半bar半餐廳食呢到啲音樂都好大聲,加上環境暗暗地同埋有露天位,超有feel,夜晚黎嘆番杯酒都幾chill,不過今日就黎試佢啲野食食物都好多款式可以揀,唔同款海鮮同沙律,而且價錢適中,有啲選擇困難症🤣一黎到會俾左個前菜食住先,係醃青瓜同蘿蔔,好清新醒神甜柚鮮蝦沙律:柚子酸酸甜甜,好多汁,加埋大大隻蝦好新鮮,非常開胃!什菜粉絲煲:有甘荀、粟米仔、西蘭花、椰菜花、芥蘭、車厘茄,都幾多款,健康之選。加上超多粉絲好大碟,差啲食唔晒特色菠蘿飯🍍:同出面好唔同嘅係佢用木桶裝,都幾得意,飯炒得幾香,入面啲料都好多沙嗲(豬/牛/雞):每樣有兩串,真係好正,燒得好香脆,唔會油而且冇雪味,沙嗲汁味濃,推介必點菠蘿/石榴特飲:都幾大杯,唔會太甜,個人幾鐘意店員服務態度都幾好,食物好快送到,收枱都好快

一黎到會俾左個前菜食住先,係醃青瓜同蘿蔔,好清新醒神

什菜粉絲煲

特色菠蘿飯

沙嗲(豬/牛/雞)

菠蘿/石榴特飲:都幾大杯,唔會太甜,個人幾鐘意

店員服務態度都幾好,食物好快送到,收枱都好快
什菜粉絲煲
特色菠蘿飯
沙嗲(豬/牛/雞)
2021-02-26 191 瀏覽
夜晚過去,裝修得很漂亮,充滿異國風情,點了咖喱,烤肉,金邊粉,烤肉超大串,用高杯子裝著,好好食,咖喱我們沒有點飯,點了包,沾著食好食,因為咖喱都幾多,後面還追加一份包,金邊粉就好看但味道真的一般啦,總體推薦咖喱和烤肉
2021-02-03 447 瀏覽
經過呢間餐廳嘅門口好多次 終於有機會試到啦,今次係嚟食下午茶 因為係閒日, 加上下午時段所以餐廳冇乜人侍應服務都幾好,一坐低就遞上餐牌 不過我同男朋友 揀咗好耐都唔知食乜好 最後決定是但食個飯就算我哋一人嗌咗一碟飯, 我食菠蘿海鮮炒飯佢啲飯好大碟, 份量亦都好多 一個人食係會食淨,飽到上心口整體黎講都唔錯嘅,不過我覺得啲飯嘅味唔夠出同埋啲飯炒得太乾,我唔習慣食咁乾爭爭嘅飯飯入面嘅魷魚同埋蝦, 好似都未夠新鮮相反男朋友嗰個飯,味道反而好出有少少辣辣地,啲冬陰功味好夠食完覺得好開胃, 酸酸甜甜咁嗌飯會送飲品,係跟餐嘅我哋一人嗌咗一杯草莓特飲,同埋菠蘿特飲雖然好鬼細杯,不過味道好好呀真係幾好飲,成杯邊食飯邊飲晒好香嘅草莓味,同埋有好多草莓肉沉晒底啲嘢飲用來影相打卡呃like真係一流夠晒靚至於碟炒通菜,夠曬大碟,份量亦都超級多 我哋食埋個飯,已經好飽所以啲菜都只係食咗一半味道都唔錯嘅炒得幾香,只係啲菜食落有點韌感覺啲菜有啲老咁
經過呢間餐廳嘅門口好多次
終於有機會試到啦,今次係嚟食下午茶
因為係閒日, 加上下午時段所以餐廳冇乜人
侍應服務都幾好,一坐低就遞上餐牌
不過我同男朋友 揀咗好耐都唔知食乜好
最後決定是但食個飯就算

我哋一人嗌咗一碟飯, 我食菠蘿海鮮炒飯
佢啲飯好大碟, 份量亦都好多
一個人食係會食淨,飽到上心口
整體黎講都唔錯嘅,不過我覺得啲飯嘅味唔夠出
同埋啲飯炒得太乾,我唔習慣食咁乾爭爭嘅飯
飯入面嘅魷魚同埋蝦, 好似都未夠新鮮

相反男朋友嗰個飯,味道反而好出
有少少辣辣地,啲冬陰功味好夠

食完覺得好開胃, 酸酸甜甜咁

嗌飯會送飲品,係跟餐嘅
我哋一人嗌咗一杯草莓特飲,同埋菠蘿特飲
雖然好鬼細杯,不過味道好好呀
真係幾好飲,成杯邊食飯邊飲晒
好香嘅草莓味,同埋有好多草莓肉沉晒底
啲嘢飲用來影相打卡呃like真係一流
夠晒靚

至於碟炒通菜,夠曬大碟,份量亦都超級多
我哋食埋個飯,已經好飽
所以啲菜都只係食咗一半

味道都唔錯嘅炒得幾香,只係啲菜食落有點韌
感覺啲菜有啲老咁

2021-01-24
2021-01-03 739 瀏覽
諗住搵個地方食少少野飲返杯🍺,見呢間泰國野噤多好評又話好chill未黎試下呢到會播d泰文歌,有幾張露天高枱,坐高枱都ok la但又唔會覺得有幾chill😂2條友叫左個生蝦同豬頸肉+2杯生啤,差不多5舊水豬頸肉$108- 豬頸肉唔夠厚身,太薄,個汁味道麻麻。豬頸飲配跟個沙律,沙律汁酸酸地混埋d蔬菜,可解油膩泰式生蝦$198-6隻, $200,雖然大隻好好肉,但質感爽得好奇怪,同平時既好唔同,配埋個汁感覺唔係好夾

2條友叫左個生蝦同豬頸肉+2杯生啤,差不多5舊水

2020-12-13 559 瀏覽
早排去元朗圖書館做完research走嘅時候見到呢間食泰國野嘅餐廳環境唔錯就同friend入左去醫肚坐位可以揀室內or室外我地揀左坐室內裝飾充滿泰國風情餐牌有2人套餐都幾抵食咁不過我地想試多啲唔同嘅野所以就散叫坐低嚟個有機前菜炸蝦球一份有成8粒即叫即炸熱辣辣蝦肉打到好彈外皮香脆 內裏彈牙泰式燒豬頸肉燒到啱啱好 好靚食落肉汁豐富配埋酸辣汁惹味又開胃叫左個細嘅正常辣嘅冬蔭公湯個湯酸酸辣辣 非常開胃獨特的泰式香味同香料令人越食越想食仲有唔少蝦太美味喇!特色菠蘿炒飯炒飯面鋪滿肉鬆一鬆開見到勁足料有蝦、八爪魚、墨魚、腰果、紅蘿蔔粒、粟米粒、青豆飯炒到粒粒分明好香口顏色豐富又好味份糧仲要唔少!有泰式特飲同酒類飲品青檸梳打椰青
坐位可以揀室內or室外
太美味喇!
特色菠蘿炒飯
炒飯面鋪滿肉鬆
一鬆開見到勁足料
有蝦、八爪魚、墨魚、腰果、紅蘿蔔粒、粟米粒、青豆
飯炒到粒粒分明好香口
顏色豐富又好味
份糧仲要唔少!

有泰式特飲同酒類飲品

青檸梳打
椰青
2020-12-09 403 瀏覽
呢排想食下泰菜咁就簡左呢間環境幾chill,有bar既泰國菜餐廳。環境佢成個設計都係酒吧咁,有好多泰國裝飾,另外仲有個大熒幕播泰國既mv,好有泰味,亦好有酒吧感覺,佢亦有户外位置。服務店員都好詳細講翻食法,同介紹翻係咩菜式,服務幾細心廚師特色蝦醬炒飯$138一黎到,好有驚喜,估唔到一個炒飯做到咁靚,個樣勁浮誇,打卡一流,佢有一串蝦係頂,中間係魔鬼魚乾,另外亦有d配菜,蝦肉幾鮮味,個殼係脆口所以可以食埋,之後魔鬼魚乾好得意,脆口,鹹鹹地,係魚乾咁,佢係建議整碎佢撈落飯食,因為佢係偏鹹所以要撈飯食,飯既出面有層薄蛋皮包住,整到好靚,蛋皮好薄,飯裏面有提子乾食落鹹鹹地又有提子乾甜甜地,有蝦醬味,亦好香,呢個飯好多口感層次同味道,但樣樣都好夾好好食,佢配菜有少少豬肉,青瓜條,同裏似芒果絲既野,真係食極都仲好多層驚喜咁。沙嗲(豬,牛,雞)串$108佢一杯有6串,串串都大大舊肉,我就簡左豬牛雞各2串,佢另外有個沙嗲汁配,第一口食牛,真係好出色,表面少少脆身,食落好嫩既牛肉,有肉汁。豬肉同雞肉亦都一樣肉質好嫩滑,皮係香脆,配埋沙嗲汁,少少辣亦都增加左佢既野味,呢幾串串燒好好食好出色,一定要試下。泰式

店員都好詳細講翻食法,同介紹翻係咩菜式,服務幾細心

廚師特色蝦醬炒飯$138

沙嗲(豬,牛,雞)串$108

泰式燒豬頸肉$108
豬頸肉配有沙律,沙律有菠蘿番茄仔同蔬菜,食落去有黑醋,酸酸甜甜好開胃,豬頸肉燒到好香,肉質好嫩,好爽口,配埋醬少辣好野味 ,送酒一流。

青咖哩(牛)$118
佢配料好多,有泰式茄子,番茄仔,仲有牛肉,牛肉量係好多,亦都大大塊,肉質好爽,有d似豬頸肉既質地,有少少既牛酥味,唔錯,青咖哩好香少少辣椰汁味重,配薄餅同飯一流。

kirin lchiban frozen beer$75
佢個樣又係好驚喜,頂既唔係啤酒泡,而係啤酒沙冰,佢個沙冰做得好好,就算我影左好耐相佢都唔會溶,亦都幼滑帶少少粗身沙冰,但唔係好粗要咬個種,食落係啤酒味,真係味飲過啤酒味既沙冰,底既就係啤酒,我簡左接骨木花味,啤酒飲落好順口唔太苦,少飲酒既都會受到。

整體黎講環境chill,服務周到,食物賣相又靚又驚喜,味道亦出色,好有驚喜。大家想去下酒吧又食下泰國菜可以選擇一下
2020-12-05 249 瀏覽
今日約左朋友黎元朗食晚飯,佢帶左我黎呢間好chill既泰國菜餐廳。餐廳擺設同播泰文MV令到氣氛環境都好好。首先我地叫左冬蔭公湯同生蝦。一個細既冬蔭公已經夠2個人每人飲到3碗。而且入面用料好足,海鮮都好大隻,香料足,唔會一味得酸字。主食就叫左我最愛既青咖哩牛同肉碎生菜包。2碟份量好多,特別係青咖哩,愈食愈上癮,食得出有落心機去煮。推介中意食咖哩既人士。而肉碎亦都煮得剛剛好,唔會鞋口。最後追加左碟馬拉盞炒通菜,好夠獲氣。

最後追加左碟馬拉盞炒通菜,好夠獲氣。

2020-12-02 165 瀏覽
元朗安康路,每次經過呢條街都見到呢間咁有特式既泰國餐廳,可擇室內或室外座位,店內裝修富有泰國特式,再加上一路播泰文音樂,真係好似去左轉泰國芭提雅食飯咁😂😂;店員又好有禮貌,會過黎同客人吹水,成晚個感覺都好relax一入座已經送上酸辣青瓜小食馬拉盞炒通菜:馬拉盞鹹香味濃郁,好惹味通菜炒得好嫩口炭燒豬仔髀:豬仔脾燒得剛剛好,唔會好乾身,配上微辣雞汁,超惹味👍👍泰式串燒(豬/牛/雞):用杯企身咁放,多餘既油會滴落杯底,而且溫度又會keep到;3種肉類串燒,配上特製沙嗲汁,好好味,配啤酒一流泰式豬頸肉炒麵:用薄薄的蛋皮包住熱辣辣的炒麵,炒麵好夠鑊氣,豬頸肉好大塊,好有咬口。泰式生蝦刺:用上新鮮海蝦,溫度剛剛好,好爽口,再配上泰式酸辣海鮮醬,好好味黎緊應該有排都未去得旅行,好推介大家過黎薄荷綠,當去左轉泰國,味道又好,價錢都適中
一入座已經送上酸辣青瓜小食

馬拉盞炒通菜:馬拉盞鹹香味濃郁,好惹味
通菜炒得好嫩口

;3種肉類串燒,配上特製沙嗲汁,好好味,配啤酒一流

味道又好,價錢都適中
2020-11-28 127 瀏覽
同朋友想輕輕鬆鬆hea hea 地咁吹水地食一個晚餐,佢又勁想食生蝦,諗諗吓元朗可以食薄荷葉。☺️係元朗應該係無人不曉既泰國菜🤔個feel勁正😍😍勁chill 😍又有啤酒飲😆😆我地入左去裏面坐😍😍個環境勁靚,裝修勁岩傾計😏仲勁有特色😋勁多選擇😋我覺得屬於比較fushion 既泰國菜😆蝦片😋送酒剛剛好😈叫左個前菜鳳爪沙律🥳可以話我每次食泰國野都會叫鳳爪🙈生蝦擺得勁靚😋都好好食,好似話係新鮮蝦😝屬於係隱形菜形因為並無出現係menu🙈泰國菜必食椰菜苗😋😋😋因為唔係周圍食到,我就幾乎每次都食🙈🙈唔夠飽最後叫左個菠蘿海鮮炒飯🙈用過木桶裝上,份量都唔少🙈有好多海鮮🙈絕對唔少得啤酒加椰青😆😆最後我地過左過chill既晚上😚價錢對比傳統泰國餐廳係比較貴d,但環境服務同食物都值回票價😊

個feel勁正😍😍勁chill 😍
又有啤酒飲😆😆

我地入左去裏面坐😍😍
個環境勁靚,裝修勁岩傾計😏
仲勁有特色😋

勁多選擇😋我覺得屬於比較fushion 既泰國菜😆

蝦片😋送酒剛剛好😈

叫左個前菜鳳爪沙律🥳
可以話我每次食泰國野都會叫鳳爪🙈

泰國菜必食椰菜苗😋😋😋
因為唔係周圍食到,我就幾乎每次都食🙈🙈

唔夠飽最後叫左個菠蘿海鮮炒飯🙈
用過木桶裝上,份量都唔少🙈
有好多海鮮🙈

絕對唔少得啤酒加椰青😆😆

最後我地過左過chill既晚上😚

2020-11-28 124 瀏覽
元朗出哂名係新界西既美食天堂,你諗到,諗唔到既菜式都食在元朗 不過平時食泰國菜 我都指定去某兩間 食慣食熟 好似覺得泰國嘢都係咁上下味。但係! 但係! 今日去食既呢間餐廳簡直係震驚72億人口😂餐廳既外圍內圍好chill 有歌聽 燈光又柔和 餐廳位置係圖書館同劇院附近 好有氣氛 一路食飯,一路望住外面既街坊放狗 我有一秒覺得自己坐左係外國 d風吹過黎仲舒服到想訓教 好啦重點講返野食餐牌上面無既生蝦刺身 我真係好想食就膽粗粗問下 姐姐話係虎蝦所以特別大隻 配埋佢個汁 辣到毛管戙 個口感好精彩!鳯爪沙津必食 岩哂好辣既你地同我呢個菠蘿炒飯用筒裝 放耐左仲keep住個餘温 真係好窩心
但係! 但係! 今日去食既呢間餐廳簡直係震驚72億人口😂
好啦重點講返野食

鳯爪沙津必食 岩哂好辣既你地同我

呢個菠蘿炒飯用筒裝 放耐左仲keep住個餘温 真係好窩心
2020-11-26
  • 泰式生蝦刺身
2020-11-20 143 瀏覽
又來每星期最期待的happy Friday💁🏻‍♀️今日就同朋友去左元朗小酌兩杯抒發一下呢個星期嘅壓力😆「薄荷葉」是間泰國酒吧餐廳並設有户外及室內座位🙌🏻位於元朗大戲院對出的空地旁💕感覺好chill 好適合同知己好友們談天說地🍺清啤 $60打頭陣就梗係要先飲返杯🎉呢度其實都有多款不同啤酒選擇只係我個人比較鍾意清啤不太甜👍🏻🐮泰式燒牛仔骨 $148肥與肉比例適中🤩肉質既軟淋多汁又富滿滿牛香然而味道非常香濃惹味👅能完全滲入牛仔骨內✨可口得不知不覺就吃清了🐽泰式燒豬頸肉 $108豬頸肉本身的脂肪含量很充足因此入口時口腔滿是脂香🤤就算不沾醬汁 只享受原汁原味亦已夠滋味👏🏻👏🏻可惜切得有點薄 欠缺了口感🔥特色蝦醬炒飯 $138上枱時店員會介紹建議食法🙆🏻‍♀️就是把表面脆鹹的魔鬼魚乾卜碎然後連同其他配料拌勻一起享用感受口感與味道的多重變化❤️另外整體的鹹味主要由魔鬼魚乾所帶出而炒飯本身則以蝦醬香為主👃🏻🥬馬拉盞炒椰菜苗 $98獨有的鹹香味濃郁 夠晒惹味椰菜苗亦很嫩口爽脆並把精華全都吸盡💪🏻讓味蕾得到辣,鮮,鹹三重奏🌶
又來每星期最期待的happy Friday💁🏻‍♀️

🥬馬拉盞炒椰菜苗 $98
獨有的鹹香味濃郁 夠晒惹味
椰菜苗亦很嫩口爽脆
並把精華全都吸盡💪🏻
讓味蕾得到辣,鮮,鹹三重奏🌶

2020-11-18 220 瀏覽
元朗出名多美食,附近大部份都係人氣小店數不勝數!於是同朋友決定食泰國菜,環境十分吸引😍很寧靜又有氣氛,令人很放鬆。食物很正宗又好味👍店員熱情有禮,令我留下美好的印象,開始有少許懷念在泰國的日子😭感覺置身在泰國,設計好有泰國風情很舒適。泰式生蝦刺身⭐️($198)生蝦大隻肉質鮮甜😋加上秘製醬汁酸酸甜甜好開胃,很推介👍肉碎生菜包⭐️($108)分量很大很抵食,是我最喜歡的生菜包😝用新鮮豬肉抄肉質口感比較有咬口,啖啖肉很滿足好味😋冬陰功炒飯⭐️($128)海鮮很足料有魷魚,青口,海蝦,肉質鮮甜彈牙,而且飯粒吸收了冬陰功醬汁味道,鹹鹹甜甜有少許辣很過癮,鍾意重口味既朋友仔不妨試吓。椰青⭐️($45)味道清甜又解渴。

感覺置身在泰國,設計好有泰國風情很舒適。

泰式生蝦刺身

泰式生蝦刺身⭐️($198)
生蝦大隻肉質鮮甜😋加上秘製醬汁酸酸甜甜好開胃,很推介👍
肉碎生菜包

肉碎生菜包⭐️($108)
冬陰功炒飯

冬陰功炒飯⭐️($128)

椰青⭐️($45)
味道清甜又解渴。
泰式生蝦刺身
肉碎生菜包