4天前
平時食pizza ,成日都食連鎖的。今日在新蒲崗,見到這間薄餅怪獸,中午時份,深受學生哥歡迎似的,就同朋友入去試試。地方舒服裝修型格,用qr code落單的,我地點了舌拿魚白汁意粉,怪獸多寶pizza,雞翼,仲有點了蝦兵蟹將啊。先講舌拿魚白汁意粉,本身是長通粉,佢可以比人轉其他或飯都得,很creamy 很夠白汁又有夠芝士,舌拿魚都好味,啖啖都食到,份量都多,很飽啊。怪獸多寶pizza很特別,很喜歡佢是心型的,外脆內嫩,很多配料,有海鮮,醬汁都可以自己揀,我揀了千島醬,好食。雞翼都好正啊,一共四味道揀,了甜酸雞翼,即叫即整,熱辣辣雞翼肥肥的,雞翼仲保留了肉汁,非常好食。蝦兵蟹將也很令我有驚喜,有炸蠔,炸蝦,炸蟹鉗,炸洋蔥圈,全部都即叫即炸,很香脆,好好味。整個餐廳環境舒服,食物又好食,價錢合理,下次帶埋朋友來食。
整個餐廳環境舒服,食物又好食,價錢合理,下次帶埋朋友來食。