2022-12-15
26/11/2022 ( 星期六 )是一個特別的日子,今天總動員一齊去薈景食假日午市自助餐慶祝, 一行二十一人,分開兩枱坐,早了三個月book 了海景,安排坐了最後一區,好似坐在獨立房一樣。今日凍海鮮有龍蝦, 龍蝦鉗,蝦, 青口,螺。 威靈頓牛,豬腩卷,一樣出色,仲有西湯是 龍蝦湯,湯內有龍蝦肉,非常好味,還有中湯,飲了 一碗,都好好飲, 蒜蓉蒸帶子 都好好食,食了兩隻。有印度 咖哩,粥, 细型漢堡包,蒸魚等等。都有好多食物選擇,有刺身和 壽司, 沙律,即場煮的青口等等。甜品都有好多款式, 放在甜品櫃,任點任取, 雪糕movenpick,只有三種味道,比較少,仲有 3 D燒賣 蛋糕,是栗子餡,都好好味。飲品有 紅白餐酒,汽水,啤酒,橙汁,檸檬茶,凍咖啡和熱飲咖啡機。今日 11:45am 可以安排入場,入場後可以先取飲品和影相,這個安排我覺得好滿意,12:00pm 就可以取食物。而且餐廳有3 個鐘頭免費泊車。今天全家人都十分滿意和開心,大家過了一個愉快的週日。
今天全家人都十分滿意和開心,大家過了一個愉快的週日。