2017-04-18
聽班朋友成日講薩利亞抵食,今次我地一班人黎到天水圍打牌,就落黎試下!地方大,服務不錯,上菜速度快!一睇Menu, 每樣野都真係好抵,全部野都係$1x - $7x,我地8個人,好似放題咁叫野食😆😆😆👍🏻 黑椒鐵板蜆($19) & 蒜蓉焗田螺,好香,蜆大隻又新鮮,狂encore!😋 辣味雞翼 ($32/8隻) 同Pizza Hut個款好似,正,又係狂encore!😮 芝士薯角 ($17) 勁多cheese! 如果芝士控實鍾意!😋 番茄海鮮意粉 ($32) 推介!呢個煮得好好,以呢個價錢超值!😲 香嫩鴨腿 ($37) 又係另我好surprise,肉質滑滑焗得好香!🍕 Pizza ($3x) 麻麻地,冇乜料,皮厚!其他野因為太多cream, 本人試唔到。但朋友們都清哂!下次gathering想瘋狂叫野食實會再食Saizeriya,每人埋單都係$70 😍
一睇Menu, 每樣野都真係好抵,全部野都係$1x - $7x,我地8個人,好似放題咁叫野食😆😆😆 👍🏻 黑椒鐵板蜆($19) & 蒜蓉焗田螺,好香,蜆大隻又新鮮,狂encore!
🍕 Pizza ($3x) 麻麻地,冇乜料,皮厚!