2023-09-29
是日半天工作,收工後去咗呢間薯仔屋電影餐廳嘆個Tea。雖然睇名都覺得應該係睇戲前先可以去嘅地方😂估唔到佢哋獨特的電影主題風格融合了美食和娛樂,讓用餐體驗更加有趣。話說餐廳好似比較少有叉電器借😅食物選擇都幾多雞件非常脆口,每一塊都好大,咬落去的時候係好脆好脆嘅聲音,絕對滿足個人口感需求😋最重要的嘅係雞件唔係話過鹹,好適合我的口味。搭配上濃郁的芝士汁,真是美味絕頂,每一口都讓我回味無窮。另外,他們嘅雞腿也非常出色,外皮酥脆,內部肉質軟嫩多汁,好似鹽酥雞嗰隻嘅口感令我覺得好鐘意,再搭配上特色沙律和薯條。沙律新鮮清爽,薯條酥脆可口,尤其是搭配芝士燒汁更係一絕🤪最後值得一提,呢間餐廳嘅服務態度都非常好,職員親切友好,讓我可以喺享受美食的同時感受到友好嘅服務。
話說餐廳好似比較少有叉電器借😅
食物選擇都幾多