2020-02-09
對於而家市道咁差,佢都可以排長龍,可想而知佢嘅質素應該都唔會太差呢間專食馬來菜,基本上你入到去,都會見到好多人叫肉骨茶,不過可惜嘅係我哋去嘅時候,好多款都冇,例如大骨,小骨,一字骨,皇帝骨,剩返嘅選擇都唔算好多,最後我哋揀咗棒棒骨,另外仲叫咗款辣死你阿媽🤣,其實即係椰漿飯只要你嗰枱有一個人叫做肉骨茶,佢哋就會每人比一個碗,跟住倒啲肉骨茶嘅湯俾你飲,仲要免費任加,如果你好鍾意佢哋嘅湯底嘅話,可以叫佢哋不停咁添,咁就勁着數佢哋嘅肉骨茶中藥味偏重,仲會飲到啲八角味,個人就麻麻,但個friend 就飲完再叫佢倒多碗,再飲晒下面果煲🤣,一煲入面有三支棒棒骨,仲有好多舊豆卜加少量金菇,枱旁有豉油同甜豉油俾你自己倒黎點至於椰漿飯,我就揀咗牛肉做餸,原來成份野嘅份量都幾多,椰漿飯食到椰汁味,成份來講我都覺得幾滿意,味道唔錯因為唔知道肉骨茶嘅湯可以任添, 所以我哋另外跟餐加$15再叫多杯拉茶,好多泡🤣我見另外個人叫咖啡,個樣同我呢杯都係一樣拉茶味道中規中矩,可叫可唔叫另外聽到隔離枱話冇諗過杯檸檬薏米水咁酸,大家可以參考下
我見另外個人叫咖啡,個樣同我呢杯都係一樣
拉茶味道中規中矩,可叫可唔叫
另外聽到隔離枱話冇諗過杯檸檬薏米水咁酸,大家可以參考下