2016-10-15
上次因為無時間,只食咗甜品已經好正。撞啱今日唔洗OT,就可以試下d晚飯。去到可能食飯時間,都差不多滿坐。見到個餐牌同2個月前唔同咗,聽d員工講原來加咗d新菜款,有款仲要係為咗素食者而設,細心到呢心大心細樣樣都想試下,最終揀咗呢兩樣:1。香橙燒汁烤豬肋骨配薯條及黑醋沙律個豬肋骨配上橙黎焗, 酸酸甜甜好開胃好淋,個汁好好味,而且都幾大件,不過切起黎有d困難,如果可以預先切咗一件件先焗嘅話可能會好d,方便我地呢d懶人。個薯條好脆,有跟兩個醬,但其實唔洗點醬都好好味。最鍾意沙律係配黑醋2。焗意大利飯芝士半熟蛋大啡菇配黑醋沙律一黎到即試下d飯,飯面仲有d脆嘅I like it,d意大利飯已經無敵,加上一切個大啡菇上面個芝士半熟蛋即流心,正到飛起。個菇好厚,食落好似食緊牛扒咁,而且焗完都唔乾仲好juicy, 成件事好豐富3。Corner 32我地兩個人都想試下呢度嘅特飲,所以叫咗兩杯,青檸加薄荷加蘋果西打,酸酸甜甜好醒神,令成餐飯更完滿。唯一缺點就係一入到去坐低d冷氣好勁,可能加上肚餓,所以特別凍,要即時要求換位,好彩d員工都好配合,食咗野之後就感覺好d。上次有d油煙味,今次亦大大改善咗希望不久將
一黎到即試下d飯,飯面仲有d脆嘅I like it,
唯一缺點就係一入到去坐低d冷氣好勁,可能加上肚餓,所以特別凍,要即時要求換位,好彩d員工都好配合,食咗野之後就感覺好d。上次有d油煙味,今次亦大大改善咗希望不久將來再加多d新菜款,值得再黎食