2021-04-03
———📍上環🐮🐮呢排好活躍於港島🤣今次去左上環搵左間chill到爆嘅cafe ✨環境黎講真係唔錯 食物質素正常1️⃣ #全日早餐 $148🌸黎到cafe一定叫個 #alldaybreakfast 黎影相打卡🙈 沙律🥗好新鮮 落左黑醋同橄欖油❤️❤️好有心將腸仔𠝹花 食落原來係辣味腸 唔食辣嘅朋友注意 麵包配嘅牛油好香 仲要有埋溫泉蛋好滿足2️⃣ #沙嗲安格斯牛肉撈丁 $128🙆🏻♀️好少見cafe會有港式野食🤣最近又咁興沙牛麵 我都想試下用安格斯牛肉會有咩唔同 ✨撈丁上面加左溫泉蛋 令口感更豐富 creamy左 公仔麵爽口冇煮過冧 👍🏻 但略嫌沙嗲味唔算太出 牛肉幾軟熟 🎏天氣太熱叫左兩杯凍咖啡飲 #焦糖鮮奶咖啡 咖啡味道正常 焦糖味要唔太出 #朱古力咖啡 👍🏻好濃朱古力味—————⚡️食物 3/5⚡️環境 3.5/5⚡️服務 3/5—————辦館 (裕林台) (上環)上環裕林台1號地下B號舖#winfat#winfat上環#winfat港島
📍上環
1️⃣ #全日早餐 $148
2️⃣ #沙嗲安格斯牛肉撈丁 $128
—————
⚡️食物 3/5
⚡️環境 3.5/5
⚡️服務 3/5
—————
辦館 (裕林台) (上環)
上環裕林台1號地下B號舖
#winfat#winfat上環#winfat港島