2011-07-31 318 瀏覽
上完三個月的煲冬瓜堂, 跟兩位妹妹及靚女姐姐好友去慶祝一番, 因為近上課地點, 揀了這裡的放題~~~早吃又訂位所以不用等~~~環境蠻OK, 服務也很好, 很快手及有禮貌!!!吃過的食物如下:因為我不吃生的, 所以聽朋友們說都不錯, 而且新鮮, 尤其三文魚...以上是兩份量, 好味又不UN, 多汁, 所以一定要ENCORE...鰻魚同腐皮不錯, 但飯有點散扼得不夠實...好有牛油味, 好食...前者怪怪的, 尤其入面的肉; 後者就好好味, 好香...雞肶菇又是有牛油味香濃, 腸仔好吃~~肉丸就麻麻朱古力有粒粒正, 芝麻味香, 綠茶濃味, 雲呢拿OK...還有這些(沒放相):金菇牛肉卷 - 牛肉當然好味, 金菇也有牛油的香味, 不過咸了少少...串燒雞翼, 菠蘿, 蝦 - 雞翼有點過濃, 但後者兩樣好味, 菠蘿有汁, 蝦新鮮...串燒煙肉蕃茄 - 隻味很夾, 不膩及清甜...串燒芝士豆腐 - 芝士味夠但豆腐有點硬...燒羊架 - 朋友們吃的說幾林又不酥...炸蠔及蝦餅 - 蠔好像幾新鮮, 蝦餅幾彈牙...大蝦天婦羅 - 幾新鮮, 粉不太多...南瓜及蕃薯天婦羅 - 絕配...不是太甜...

吃過的食物如下:
刺身-三文魚, 立魚, 馬刀貝, 鮑魚及吞拿魚
燒牛肉
SUSHI-鰻魚, 蛋及腐皮
鰻魚同腐皮不錯, 但飯有點散扼得不夠實...
牛油味翠玉瓜
好有牛油味, 好食...
餃子雞翼及SALT燒雞翼
前者怪怪的, 尤其入面的肉; 後者就好好味, 好香...
串燒雞肉丸, 雞肶菇及腸仔
雞肶菇又是有牛油味香濃, 腸仔好吃~~肉丸就麻麻
四式雪糕-雲呢拿, 朱古力, 綠茶及芝麻
朱古力有粒粒正, 芝麻味香, 綠茶濃味, 雲呢拿OK...

還有這些(沒放相):
串燒煙肉蕃茄 - 隻味很夾, 不膩及清甜...
串燒芝士豆腐 - 芝士味夠但豆腐有點硬...
燒羊架 - 朋友們吃的說幾林又不酥...
炸蠔及蝦餅 - 蠔好像幾新鮮, 蝦餅幾彈牙...
大蝦天婦羅 - 幾新鮮, 粉不太多...
南瓜及蕃薯天婦羅 - 絕配...不是太甜...
SUSHI AGAIN - 甜蝦, 八爪魚, 腐皮, 鰻魚, 凡立貝
炸芝士年糕 - 芝士味濃, 年糕夠熱彈牙, 不太膩...
串燒牛脷, 雞賢及蝦
串燒墨魚丸 - 普通...
炒雜菜 - 幾清及都有牛油味...
燒鯖魚
沖繩啤酒及枝豆
串燒雞軟骨及炸豆腐

蠻不錯的一餐, 而且都算多野食, 6點前平日好似是$158每位, 如吃SUSHI就加十幾廿十, 這晚就$168+10%全包, 算OK吧!!!
下次跟朋友們可以再聚...^^

四式雪糕-雲呢拿, 朱古力, 綠茶及芝麻
  • 串燒雞肶菇&翠玉瓜
  • SALT燒雞翼
2011-05-26 92 瀏覽
有時, 有位, 又平o既, 又飽o既, 呢間都係一個選擇很港式的日式食物, 二十尾至三十頭的價錢, 有杯汽水, 都算係咁要了個魚生飯, 雖然都知係賣剩貨切粒俾你, 但今天想吃這個就是了份量都幾多呢, 蛋粒唔多甜而蛋味不太有, 三文魚同(?) 魚味道不鮮但唔係出水又腥, 章魚粒唔韌但有少少雪味調整自己, 與價錢相衡, 都算吃得過, 又唔會俾人趕走
有時, 有位, 又平o既, 又飽o既, 呢間都係一個選擇

調整自己, 與價錢相衡, 都算吃得過, 又唔會俾人趕走
2010-10-15
2011-05-16 52 瀏覽
今日Lunch無聊想轉下食壽司,去左一年前幫襯過的郎田。其實我已經預左唔會好得好邊,不過見佢健在想睇下有冇進步。點知去到,食手卷話一定要叫兩件先得,我又唔餓,食咁多做咩跟住叫左鎮件壽司加刺身,唔夠再叫。見到刺身已覺中伏,不過都算啦,見到壽司真係火都嚟,明將都冇咁細件喎!正常Size的話,賣4蚊件OK抵。但係呢個Size細過我手指公,真係超差!如果郎田賣正常Size壽司加價都冇咁嬲。食完好似冇食過咁,不過已經唔想再叫,永遠Black List郎田。嬲嬲地走去食M記先叫夠飽!P.S.同行友人食日式叉燒拉麵$27平過我飽過我,不過根本唔係日食叉燒,可以用難食形容。壽司師傅唔知咩事有客係度都玩食機,極唔專業一句作結:產品分量及質素有待改善!
今日Lunch無聊想轉下食壽司,去左一年前幫襯過的郎田。
其實我已經預左唔會好得好邊,不過見佢健在想睇下有冇進步。
點知去到,食手卷話一定要叫兩件先得,我又唔餓,食咁多做咩

跟住叫左鎮件壽司刺身,唔夠再叫。

見到刺身已覺中伏,不過都算啦,
見到壽司真係火都嚟,明將都冇咁細件喎!

正常Size的話,賣4蚊件OK抵。
但係呢個Size細過我手指公,真係超差!

如果郎田賣正常Size壽司加價都冇咁嬲。

嬲嬲地走去食M記先叫夠飽!

壽司師傅唔知咩事有客係度都玩食機,極唔專業

一句作結:產品分量及質素有待改善!

2011-05-13
2011-03-05 36 瀏覽
上星期與老婆慶祝生日,老婆對日式放假情有獨中。食物種類唔算特別多, 但想食嘅都會有, 而且平均都算有水準, 刺身有三文魚, 八爪魚我老婆最鍾意, 都算新鮮, 壽司款亦有不少, 我哋叫咗一大碟吃得很開心, 上菜亦算快, 每樣試D已好飽, 好滿足, 未試過, 值得一試......自己亦會一去再去.綜合來講也算OK~!
上星期與老婆慶祝生日,老婆對日式放假情有獨中。
壽司一大盆
牛柳粒OK啦
綜合來講也算OK~!
串燒好味
2011-02-28
串燒好味
牛柳粒OK啦
壽司一大盆
2011-02-12 43 瀏覽
午市想食放題好似係一件奢侈嘅事 食放題嘅經驗唔多, 對上一次係同奶奶、姑仔食團年飯嗰次。這店午市時段只有星期六、日及公眾假期的12:15pm -- 3:00pm 成人$138, 小童$69 (加一服務費)飲品調得過甜, 飲了幾款始終最好喝的是凍甘桔檸檬蜂蜜。汽水、啤酒都是罐裝的。 有一次侍應不小心把別枱叫的熱玫瑰花茶給我, 我見了後胃口頓失, 因為杯熱飲的面頭上有一層「浮油」⊙﹏⊙∥刺食ok, 不過不失, 可是個沙律的味道怪怪, 應該是沙律醬的問題 ~(oo)~和食A, 沒想過枝豆最好味, 雖豆囊不是太飽滿但是豆豆味道鮮甜 >3< 其他都不過不失啦!和食B是炸物類, 令我最深刻的是炸豆腐, 因為心想軟綿綿的豆腐......一咬......呀!炸皮硬過石頭 真係要咬牙切齒咁 "齒" 開層皮先食到d滑滑豆腐肉, 真係從沒吃過咁硬嘅炸豆腐 (‵▽′)ψ 有差就一定有好......炸蠔, 雖然袖珍咗d, 但係蠔味重, 叫多幾轉都抵 (*^__^*) 嘻嘻……串燒 ○●○— 唯一全部試哂的款式, 食完就知道唔怪得串燒店開到成巷成市, 燒翠肉瓜、燒冬菇、燒豬大腸
午市想食放題好似係一件奢侈嘅事
放題嘅經驗唔多, 對上一次係同奶奶、姑仔食團年飯嗰次。

串燒 ○●○— 唯一全部試哂的款式, 食完就知道唔怪得串燒店開到成巷成市, 燒翠肉瓜、燒冬菇、燒豬大腸都好味到不得了, 諗起都口水流 ∠※
壽司ok, 紫菜新鮮脆脆, 手卷的餡由頭到尾都滿滿的。
雪糕細細球, 味道美
睇見嗎? (温馨提示呢)

海報講明「歡樂時光、黃金時段食物款式與宵夜、午市時段款式一律相同」, 即全日食物款式一樣咁點解要唔同時段俾唔同嘅價錢??? ( ̄. ̄)

2011-02-06
2010-10-06 9 瀏覽
依間放題價錢算平~所以book既時候無預計會好好食or好多野食! 但求不過不失..價錢同食物可以成正比都收貨囉! 星期日打去book檯順便問埋收費~不過報價錢($168)同佢地卡片寫既有出入! 當刻無留意~返到屋企睇返張卡片先知! 唔清楚佢地點計收費? 有點亂!當日安排我地坐卡檯~食店環境ok而服務員都有禮貌~入單上食物夠快~而廚房整食物快中都唔馬虎! 整體食物都唔錯! 由其串燒類..好味! 而刺身類大致ok~只係吞拿魚較差~唔夠新鮮而且有根! 天婦羅炸物類都ok~壽司類都可以~飯夠黏實! 最估唔到個"芝士炸年糕"咁有驚喜~依個我覺得最好味! 至於全場最差可以話係個碗仔翅! 我無食到..係我老公食左一啖話好唔掂就放棄唔食lu. 除左任食仲有任飲..包括汽水,啤酒,果茶等等~甜品就有4款雪糕~最正黑芝麻味(夠香濃)..最差綠茶(完全無綠茶味的)~放題限食2個半鐘~最後半小時會有服務員黎last call~整體食物雖然唔算特別好食..但價錢同食物成正比! ok合理!(更多相片 : http://hk.myblog.yahoo.com/yanomi_chung/article?new=1&m

(更多相片 : http://hk.myblog.yahoo.com/yanomi_chung/article?new=1&mid=72695)
吞拿魚唔夠新鮮又有根~其他就好ok
碗仔翅..全場最差
2010-09-25
  • 芝士炸年糕
2010-09-16 6 瀏覽
大半年前嚟過呢間日本放題食飯印象麻麻,但最近有朋友嚟食過話食物同services都水準以上,心諗唔係掛!早兩日同個fd去奧海城hea下順便再幫襯郎田,環境同以前一樣,先叫刺身(三文魚、吞拿、馬刀貝同其它刺身)大概5分鐘送到,味道都幾鮮,真係同以前有好大分別同刺身種類多左。之後再叫唔同的串燒味道幾好、唔錯之後見隔離枱有辣酒翡翠螺即時問個經理,佢都好識做即刻醒左兩客比我地,味道唔太辣但好野味再講返相比大半年前嚟呢度食物質數已經有好大改善

之後再叫唔同的串燒味道幾好、唔錯

再講返相比大半年前嚟呢度食物質數已經有好大改善
2010-09-11
2010-09-07 6 瀏覽
上星期四同老婆慶祝新工試用期順利過關,所以想勁食一番就去呢間食放題,講真裝修真係一般,但我地比錢係想食好味嘅野,所以重點係…食喇,首先係刺身唔算大件但都夠厚身尤其係三文魚好肥好鮮之後就係我最鐘意嘅串燒,第一轉就重點叫左我至愛,值得一贊肉多汁、味道剛剛好之後再食蝦天婦羅夠熱、脆夠至於服務方面都值得贊,成晚無論落單或者換骨碟waiter 好有禮貌同好笑容,後來有個經理仲送左兩客芝士焗蠔比我地'味道超㊣總體嚟講值85分

首先係刺身唔算大件但都夠厚身尤其係三文魚好肥好鮮

之後再食蝦天婦羅夠熱、脆夠

,後來有個經理仲送左兩客芝士焗蠔比我地'味道超㊣

總體嚟講值85分
2010-09-02
紀念日
  • 羊扒同牛脷
2010-09-03 8 瀏覽
同老婆突然想食日本野,就去呢閒試下。價錢唔貴,有免費啤酒任飲。去到門口,已經見到好多人,可能都是只注重價錢而不太注重食品的同類。入到去,坐低已經不多對路,座位非常之避,同隔離位差不多相當於同擡食飯,想傾偈一定唔好去呢閒,因爲大家講D野,旁邊一定聼得一清二楚。好啦,講返食物,吃日本野,第一個run梗係刺身拼盤啦,"期待的"拼盤終于上來,完全冇美感的堆砌,就是一堆魚肉,噠埋一切,有D魚皮都冇刮乾淨。連最中意日本漁生的老婆見到甘嘎野都忍口撿左幾片當食左。於是唯有叫D熟食,都係些普通野,味道都係痲痲由於人多,空氣不流通,所以,唔到一個鈡就走人,以後肯定唔會再去。
同老婆突然想食日本野,就去呢閒試下。
價錢唔貴,有免費啤酒任飲。

於是唯有叫D熟食,都係些普通野,味道都係痲痲

2010-09-24
(非會員)
2010-08-19 11 瀏覽
由於朋友臨時話想食放題於是下就5點幾打去book 8點半既位都book到去到等都唔洗等就入 同埋個日朗田唔多人入到去,環境不錯,不過略嫌迫左少少然後同三位朋友開始order野食1)三文魚刺身 - 放題必點勁多件! 唔算大件不過厚身,我同朋友都覺得唔錯好食!2)凍豆腐 - 推介!雖然細件左少少,但真系好滑,加埋d湯汁勁好味!3)蟹籽沙律 - 難食到飛起,都唔知乜黎既,朋友食左一啖就無食- -4)鮑片刺身 - 普普通通不過不失啦!但件件大細不一,最大件都唔大得過隻手指尾,但細個d 3cm都無 其他刺身eg.八爪魚個d都系麻麻地5)軟骨雞棒 - 幾好味,不過d汁就咸左少少6)軟骨餃子 - 推介!order左好多次,真系值得食!7)炸豆腐 - 本身想點凍豆腐,不過朋友點錯左!不過幾大驚喜,開頭以為同d街外d炸物一樣,個脆面成吋厚,點知個waiter拎到過黎,竟然成舊磚咁,食落口真系外脆內軟滑,仲真系好熱!!8)炸蝦 - 朋友覺得幾好食,食左幾次,但我就覺得麻麻地,同埋佢比個d汁唔知咩黎,仲要無味既= =9)金菇牛肉卷 - 真系難食!我食到陣膠味,完全唔得10)西冷牛扒 - 好薄好細件,
由於朋友臨時話想食放題
於是下就5點幾打去book 8點半既位都book到

去到等都唔洗等就入 同埋個日朗田唔多人

入到去,環境不錯,不過略嫌迫左少少
然後同三位朋友開始order野食

其他刺身eg.八爪魚個d都系麻麻地
5)軟骨雞棒 - 幾好味,不過d汁就咸左少少
6)軟骨餃子 - 推介!order左好多次,真系值得食!

9)金菇牛肉卷 - 真系難食!我食到陣膠味,完全唔得

10)西冷牛扒 - 好薄好細件,不過幾好食,仲好細心幫我地剪開一舊舊

11)天婦羅 南瓜/蕃薯/蠔 - 實在是麻麻地
12)壽司 - 甜蝦壽司真系唔系好掂!林滋滋成pat野咁....呢d真系算,舊飯真系唔知點形容
只可以話未食過咁難食既飯囉,但佢刺身選擇少,唔叫壽司無可能食到鰻魚,甜蝦個d

13)烏冬 - 都系好麻麻,朋友食左幾啖就完全放棄

14)雪糕 - 值得一讚既系種類幾多!!有紅豆,朱古力,芝麻,綠茶,芒果,曲奇!岩晒我同朋友d口味!

其實d waiter幾有禮貌,一舉手即刻埋泥幫你拎單落order
一次點左好多野食,不過無樣黎得齊,感覺上佢隨心比份量= =
仲要之後幾round完全漏單,追都追唔到,唯有點過....
點過又系黎唔齊= = 個日人客少都搞成咁真系唔夠效率- -
之後有次一次泥六杯野飲,明明叫得兩杯,無叫咁多,但死都話系我地點既
煩左幾耐下,叫佢拎走又唔拎.........
朋友一check單即刻見到系53號唔系13號
結果個waiter死死氣走開- -
但都要讚下朗田,個個簽筒好細心,專比人放d食完串燒既簽!

總括而言,都okay既
2010-08-15
2010-04-22 8 瀏覽
星期一打電話去訂枱諗住星期二去食,佢話無三文魚咁就問幾時有,佢話星期四一定有今日4人去到,第1輪order左刺身吞拿魚,三文魚各10件串燒:煙肉車厘茄,雞軟骨,雞翼,豬頸肉等左10分鐘到有野食刺身:瘀紅色吞拿魚,難食硬棚棚白色不知名魚.問個waiter係乜黎,佢竟然話無三文魚俾劍魚腩我竟然無三文魚無人通知!!!!劍魚腩入口即"lur",勁似肥流流的豬肉~_~成晚不斷食串燒叫左鯖魚,無黎叫左燒三文魚頭,無黎後黎問waiter佢話今日無原來order紙上面既野可以無,勁搵笨!!食到中途竟然可以有成廿分鐘廚房無野出係成間舖d人都無野食,得麵豉湯出!!勁離譜!!!後黎叫野飲都漏單service不好,食到成枱都吉碟都無人黎收到有新野食黎無位放佢先慢慢地執,仲要我地疊埋一幢協助佢!!差差差
星期一打電話去訂枱諗住星期二去食,佢話無三文魚
咁就問幾時有,佢話星期四一定有

今日4人去到,第1輪order左刺身吞拿魚,三文魚各10件
串燒:煙肉車厘茄,雞軟骨,雞翼,豬頸肉
等左10分鐘到有野食
刺身:瘀紅色吞拿魚,難食
竟然無三文魚無人通知!!!!

劍魚腩入口即"lur",勁似肥流流的豬肉~_~

成晚不斷食串燒
叫左鯖魚,無黎
叫左燒三文魚頭,無黎
後黎問waiter佢話今日無
原來order紙上面既野可以無,勁搵笨!!

食到中途竟然可以有成廿分鐘廚房無野出
係成間舖d人都無野食,得麵豉湯出!!
勁離譜!!!

後黎叫野飲都漏單
service不好,食到成枱都吉碟都無人黎收
到有新野食黎無位放佢先慢慢地執,仲要我地疊埋一幢協助佢!!

差差差

2010-04-22
  • .......
2010-03-23 4 瀏覽
朋友有張郎田的折扣卷, 叫我陪她去吃 dinner buffet.看到 openrice 食家的評語, 我都不抱期望去吃了. 晚餐時間一開始, 我們便入座.朋友叫刺身, 她覺得ok, 我就沒有興趣.蟹籽沙律: 沙律醬太少, 不太好味.大家都沒叫壽司, 不知味道如何.煎軟骨餃子, 麵豉湯和凍豆腐都普通.金菇牛肉卷, 朋友說一時好吃一時不好吃. 這天她吃了一小件便放棄.日式炒什菜, 看見賣相已不想吃, 味道也不好.天婦羅只叫了南瓜, 蕃薯, 蝦 和蠔.朋友覺得蠔很細隻, 其他也可以.叫得最多是串燒, 肉類方面 ,軟骨雞肉棒不錯, 其他也普通.叫了白汁青口, 份量多, 味道麻麻, 早知不叫.飲品叫了青蘋果蘆薈, 柚子茶, 薑母茶.喜歡啤酒的, 有朝日啤酒, 飲多幾罐都抵.雪糕有曲奇, 芒果, 紅豆和綠茶.未試過芒果味, 綠茶甜味重過茶味, 其他都不錯.總結:我就不滿意, 其實都預了, 也沒所謂.朋友就覺得食物不錯, 她已來過幾次.所以好吃不好吃, 見仁見智.不求好吃, 只求飽肚的, 這裡都抵吃.

看到 openrice 食家的評語, 我都不抱期望去吃了.

晚餐時間一開始, 我們便入座.

朋友叫刺身, 她覺得ok, 我就沒有興趣.

蟹籽沙律: 沙律醬太少, 不太好味.

大家都沒叫壽司, 不知味道如何.

煎軟骨餃子, 麵豉湯和凍豆腐都普通.

日式炒什菜, 看見賣相已不想吃, 味道也不好.

天婦羅只叫了南瓜, 蕃薯, 蝦 和蠔.

朋友覺得蠔很細隻, 其他也可以.

叫了白汁青口, 份量多, 味道麻麻, 早知不叫.

飲品叫了青蘋果蘆薈, 柚子茶, 薑母茶.

喜歡啤酒的, 有朝日啤酒, 飲多幾罐都抵.

雪糕有曲奇, 芒果, 紅豆和綠茶.

未試過芒果味, 綠茶甜味重過茶味, 其他都不錯.

總結:

我就不滿意, 其實都預了, 也沒所謂.

朋友就覺得食物不錯, 她已來過幾次.

所以好吃不好吃, 見仁見智.

不求好吃, 只求飽肚的, 這裡都抵吃.

2010-03-03
2010-02-06 10 瀏覽
見到朗田既食評差到冇人有,,,想係度為佢平反一下!!特別係服務方面,,,雖然我地一去到,,,個帶位既帶左我地坐底後無為我地介紹佢d食物,,,only擺左個order紙筒,,同埋我地講呢個係幾號台,,,叫我地記得寫台號後就走左,,,,但佢地d waiter都好有禮貌,,,又有笑容,,,見到你隻碟有骨係度就會幫你換隻新碟,,,成晚都好勤力咁幫你收碟換碟,,,,呢個server有幾多間店做到咁足丫!而係食物方面,,,雖然唔係話高質素,,,,但都無d人講到咁差,,,佢d order紙都有成7,8張,,和食,壽司,手卷,刺身,,沙律,串燒,飲品,雪糕d野食唔係話好多款,,但就有佢驚喜之處,,1-燒鯖魚(好好味,,又大份!上次係日之食,,only有朗田既1/3=.=)2-炸軟殼蟹(好少放題有成份咁叫,,喜歡食軟殼蟹既朋友,終於唔洗叫軟殼蟹手卷先食到^^)3-雞皇翅(份量十足!口感一流!)4-北寄貝(又係好少放題有北寄貝,,,呢間俾個gd佢!)5-串燒帶子,海蝦,羊架,,(貴格不飽肚,,食多2轉回埋本!抵食!而且味道不錯,都算新鮮,我地都 叫左2轉,,^^)6.野飲,,,我就會推介柚子茶,,清清甜
見到朗田既食評差到冇人有,,,想係度為佢平反一下!!
特別係服務方面,,,

d野食唔係話好多款,,但就有佢驚喜之處,,
3-雞皇翅(份量十足!口感一流!)
4-北寄貝(又係好少放題有北寄貝,,,呢間俾個gd佢!)
叫左2轉,,^^)
6.野飲,,,我就會推介柚子茶,,清清甜甜,,食完油貳野飲返杯,,,正!
7-雪糕都有成6款,,,當中曲奇+芒果最好味!!

另外,,,值得一提既係,,,我地落燒三文魚時,,,佢order紙係一客客咁落,,但我地睇錯左以為一件件咁上,,就寫左個2字...跟住當然黎左好大份=.=我地一次過食唔哂就擺係度慢慢食,,點知過左一陣,,個waiter走埋黎同我地講話見我地份野擺左一陣,,問係咪廚房俾多左,,,我地話唔係,係我地自己寫錯,,,跟住佢就話擺耐左就會醒,,,唔好味,,,話同我地整返熱佢,,仲話洗唔洗2件2件咁上,,以免又凍返唔好食,,,真係好細心,,,所以話佢地d server真係好好,,,

而且,,可能佢地知我地係第一次黎,,,所以送左個海鮮鍋俾我地試,,呢個鍋真係真材實料,,,
個好似係經理既人話,,個湯係立魚煲既,,,我地原本以為係拉麵d湯底,,點知試落去,,,真係堅料,,十分好飲,,,好清甜,,又無味精,,,男朋友仔飲左2碗,,哈哈,,,而個材料方面,,有蝦,,有帶子,,有北海道蟹柳,有芋絲,有冬姑,,有什菜,,,
加分俾佢!!! :

下次會再幫襯!
炸軟殼蟹,,,任食唔嬲!
刺身,,俾得大方,,好像鮑片&馬刀貝&八爪魚都唔會細細塊,,食落有好有口感!!
原隻帶子&蝦!
鯖魚
燒三文魚
份量十足的海鮮鍋
雞皇翅
有成10幾款既野......推介荔枝爽&柚子茶!
2010-02-05
炸軟殼蟹,,,任食唔嬲!
原隻帶子&蝦!
鯖魚
燒三文魚
份量十足的海鮮鍋
雞皇翅
有成10幾款既野......推介荔枝爽&柚子茶!
友人生日要為佢慶祝友人話好想食放題所以就諗起郎田今次特登打電話去留左位食宵夜時段早左去所以要等下先個個都好肚餓所以1坐低就拿拿聲揀野食揀既多數係壽司刺身同串燒味道就麻麻而且會漏單有時又成日送DDDDDD我地冇叫既野食黎係唔止1次起碼4,5次激死我地之後食食下覺得好飽之前黎過食過紅豆雪糕覺得好好味所以今次再叫叫左2ROUND紅豆同曲奇都唔錯飲品都唔錯青蘋果盧薈同荔枝玉露都唔錯食左1個鐘我地已經唔想再食喇因為太飽我地改為傾計同玩遊戲笑得好大聲搞到其他客人都為之側目=V=不過WAITERS佢地都冇過黎鬧我地或者比面色我地睇態度好好佢LAST ORDER之後我地叫野飲佢都肯拎比我地算唔錯了總結:雖然野食麻麻但確實係聚會的好地方
友人生日

但確實係聚會的好地方
2010-01-16
(非會員)
2010-01-24 7 瀏覽
見佢價錢好似幾平,咪去試下 但食完後真係好後悔!!!!!!!!1) 刺身Order左個三文魚同鮮友, 首先一題既是,呢間刺身d款式少到離譜 三文魚好難食,切到薄到咩咁,冇三文魚味,睇到都唔開胃鮮友尚算ok 2)串燒串燒係最難食既野,佢d野應該係一早就燒好,拎返黎凍冰冰,又干到咩咁,勁苦!綜合黎講,冇野好味 !!!!!!!!!!!!
見佢價錢好似幾平,咪去試下

但食完後真係好後悔!!!!!!!!
1) 刺身

三文魚好難食,切到薄到咩咁,冇三文魚味,睇到都唔開胃

鮮友尚算ok

2)串燒

綜合黎講,冇野好味 !!!!!!!!!!!!
2009-12-06