2011-04-26
從雜誌廣告得知呢度有日本放提食,價錢唔係貴同時老人仲有優惠. 一個月前已經BOOK左位05/JAN(18:30). 但一個星期前睇到以下既食評唔好既多過好.唔多唔小有些影響,真係有D擔心,雖然擔心但點都想試下係咪咁差勁.但結果沒有領我們失望. 我地一行11人有大有細18:15到場. 門口個侍應一睇到我手攞住生日蛋榚立即笑笑口上前幫我攞走放入雪柜,係呢度佢同你切蛋榚仲唔會收CHARGE. 可能時間尚早,個場唔係咁多人.心想唔係冇人黎食呀!..點知有4個客人WALK-IN入黎,個好似經理打呔既男人同佢地講唔好意思今晚個場FULL左,如果冇BOOK位就招呼唔到. 我仲聽到佢打電話比過左booking時間既客人.問佢地黎唔黎,其中一個客應該唔黎. 佢同個客講:唔緊要下次再book過...多謝!我地係食野前唱生日歌同切蛋榚,個侍應提議不如先切完蛋榚但到最後食,怕我地先食左蛋榚冇咩胃口食唔到太多野.佢呢度侍應既服務十分好,好笑容多謝前多謝後, 食完好快同你收碟,唔洗叫,自動自覺同你加茶,ORDER食物好快送到.唔覺有咩食物走單未到. 鐵板燒食物ok呀,不過d魚生頭一round唔係好新鮮.我覺得可能
我覺得可能上兩個月真係有d服務唔好既侍應係呢個場做.但今次真係feel唔到.可能冇做or比公司抄左.呢度雖然冇5星級既食物,但有5星級既服務.我會再返黎食..