2023-10-01 26 瀏覽
之前有影片分享網站頻道介紹過呢間燒肉店,但一直都未有機會來,今次和阿妹補祝生日,終於有機會嚟試啦!今次點咗活海鮮和牛二人盛,有鮑魚、鰻魚等海鮮。燒肉就包括日本和澳洲和牛,份量很足夠兩個人食。仲有黑松露黃和炒飯,呢個一定不能錯過。和牛牛味很濃,牛舌爽甜彈牙,鰻魚燒到脆卜卜,記得加鰻魚汁。我哋另外再追加左雞腿肉同埋大蝦,我哋想試多幾種食物。最後仲有自家製奶凍做甜品,真係一個完美的句號。我哋一定會再嚟。
2023-09-30
午餐
慶祝紀念
生日
  • 牛舌
  • 和牛
  • 黑松露和牛炒飯
2023-09-24 40 瀏覽
朋友介紹話呢間燒肉抵食,於是便約朋友一齊去食,餐廳裝修以木為主,似日本居酒屋,環境寬敞舒適。餐廳推出優惠,預早預訂活海鮮和牛二人盛,可以減$280,所以我們訂位時順便預訂埋,減咗$280 ,個餐只係$608,就可以食到和牛。活海鮮和牛二人盛套餐有前菜、燒肉、海鮮、配菜、碗物和甜品;另外,我哋加左兩杯野飲。燒肉燒肉分別有日本A5和牛西冷、澳洲M5和牛肉眼、澳洲M5和牛柳肉、USDA頂級牛小排和特選鹽燒牛舌心,每樣質素都好高質,牛味濃,很好食,尤其日本A5和牛西冷,油脂分布均勻,入口即溶,滿口充滿牛嘅油脂香,非常好食。海鮮海鮮有網燒鮮活鮑魚、蒲燒鮮活鰻魚及鹽燒七輪活蜆,海鮮都很新鮮,尤其活鰻魚,唔多餐廳有活鰻魚可以燒,鰻魚燒完非常之彈牙,不錯!碗物碗物我哋揀了黑松露和牛炒飯,炒飯充滿黑松露同和牛味,而且飯炒到粒粒分明,好味。其他前菜有龍蝦沙律伴青瓜及和風枝豆拼麻辣牛舌;配菜有生菜,可以包住燒肉一齊食解膩;甜品係自家製牛乳凍,唔會太甜。飲品巨峰提子梳打及柚子梳打。

活海鮮和牛二人盛

燒肉

海鮮

碗物

其他

飲品
巨峰提子梳打及柚子梳打。

我和好友都是燒肉控,這天相約在銅鑼灣午膳,選了這間在Sogo對面的樓上店。餐廳裝潢以木質元素為主,配以柔和燈光,營造出一種溫馨而舒適的氛圍,好有日本居酒屋的感覺。我們點了一個二人燒肉套餐,豬、牛、雞、海鮮齊全,還包括飯、湯和飲品。🍱大滿足海鮮燒肉二人前 ($318)ꗯ̤̮黑松露牛舌沙律🥗:薄身的牛舌加了黑松露調味,配搭新鮮翠綠的沙律菜,口感豐富又清新。ꪔ̤̮韓風溫泉蛋豆腐🥚:豆腐配上芝麻醬和温泉蛋,入口順滑。ꗯ̤̮貴族黑毛和牛板翼🐄:位於牛肩下的板翼肉因油花分佈如羽毛般細緻,故在日本人稱為「羽下肉」,經燒烤後表層酥香焦脆,內裡柔嫩多汁。ꪔ̤̮貴族黑毛和牛肩胛🐮:黑毛和牛肩胛肉油花分佈漂亮均勻,燒烤後口感既細緻又有嚼勁,香氣四溢。ꗯ̤̮鹽燒牛舌👅:薄切牛舌口感爽口彈牙,輕輕用鹽調味已經足夠。ꪔ̤̮鹽蔥一口黑豚🐷:厚切黑豚肥瘦適中,肉質軟嫰多汁,既爽口又帶點煙韌。ꗯ̤̮意大利香草雞腿肉🍗:雞肉輕鬆就能燒到外層焦黃,裡面嫩滑多汁。ꪔ̤̮岩鹽清酒燒帆立貝🦪:以岩鹽和清酒調味的帆立貝,肉質厚實,非常鮮甜。ꗯ̤̮七輪燒活蛤🦪:以七輪燒方式烹調的活蛤,鮮嫩可口。ꪔ̤̮飛魚籽玉子燒🥚:蛋汁以錫紙盤盛載,放上爐上燒至半熟後就可食用,滑蛋香軟夾

🍱大滿足海鮮燒肉二人前 ($318)

ꪔ̤̮韓風溫泉蛋豆腐🥚:豆腐配上芝麻醬和温泉蛋,入口順滑。

ꗯ̤̮七輪燒活蛤🦪:以七輪燒方式烹調的活蛤,鮮嫩可口。

ꪔ̤̮飛魚籽玉子燒🥚:蛋汁以錫紙盤盛載,放上爐上燒至半熟後就可食用,滑蛋香軟夾雜粒粒飛魚籽。

整體來說,此店的燒肉質量不俗,套餐價格也算親民,加上環境舒適,對於在銅鑼灣工作和燒肉控的我來說是一個午膳的好選擇。

◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦

𖠿金金日式燒肉店
𖤣𖤥銅鑼灣怡和街2-6號英光大廈3樓

味道 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
服務 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡
環境 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
價錢 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
回頭率 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡

心血來潮好想食燒肉朋友話Sogo 對面呢間好正喺佢引領之下,餐廳以木系嘅裝潢籠罩着日本居酒屋嘅氣氛本來想簡單食個Lunch Set睇真啲...原來仲有新套餐難得同朋友聚會梗係豐富啲啦💥活海鮮和牛二人盛套餐好豐富.見到嘅款式都包咗二人份量好充足除咗和牛之外.海鮮都好鮮甜前菜係爽口青瓜.加上龍蝦沙律呢個配搭好清新仲配埋涼拌麻辣牛舌同枝豆✨活鰻魚揀呢個餐最主要因為想食鰻魚肉質爽彈.燒完嘅外皮香脆✨鹽燒七輪活蜆大隻又飽滿.入口有爆汁感✨和牛集合唔同部位嘅和牛每片都好軟腍.油脂分佈恰好燒耐咗少少,都依然勁Juicy包埋生菜又有另一番滋味同時能中和一下✨黑松露和牛炒飯呢度嘅炒飯真心正加入和牛粒,炒得粒粒分明夠乾身最重要唔油膩.啖啖黑松露香.食唔停口最後仲有幼滑奶香嘅甜品為今餐劃上完美句號今餐豐富.滿足又滿意下次要再Encore呢個套餐
心血來潮好想食燒肉
朋友話Sogo 對面呢間好正
喺佢引領之下,餐廳以木系嘅裝潢
籠罩着日本居酒屋嘅氣氛

大隻又飽滿.入口有爆汁感

✨和牛
集合唔同部位嘅和牛
每片都好軟腍.油脂分佈恰好
燒耐咗少少,都依然勁Juicy
包埋生菜又有另一番滋味
同時能中和一下

✨黑松露和牛炒飯
呢度嘅炒飯真心正
加入和牛粒,炒得粒粒分明夠乾身
最重要唔油膩.啖啖黑松露香.食唔停口
最後仲有幼滑奶香嘅甜品
為今餐劃上完美句號

今餐豐富.滿足又滿意
下次要再Encore呢個套餐
2023-09-14
午餐
2023-09-14 21 瀏覽
心郁郁又想去日本係未有得去之前就食下日本菜望梅止渴今次要為大家介紹既係 - 金金日式燒肉店金金日式燒肉店係位於銅鑼灣怡和街2-6號英光大廈3樓餐廳係木系裝潢既日式燒肉店成個環境闊落 坐得好舒適食物個方面 今次分別點左:- 網燒雞腿肉 - 鹽燒赤豚里肌肉 - 廣島蠔 - 日本燒甜蕃薯 - 大磨菇 - 巨峰梳打- 柚子梳打個人大愛佢地既鹽燒赤豚里肌肉佢豬味好香濃 同埋個肉質好結實 而且食落個口感係勁爽口有興趣既朋友仔記得bookmark定@kinkin_yakiniku Location: Causeway BayPrice : $200-$300/p.pEnvironment (10 is chill): 7/10Yummy (10 is delicious): 7/10
心郁郁又想去日本

@kinkin_yakiniku
Location: Causeway Bay
Price : $200-$300/p.p
Yummy (10 is delicious): 7/10
澳州M9和牛肉眼扒套餐 HK$318 就算肚腩係銅鑼灣打拼左4️⃣年,都依然未試曬所有餐廳🤣今日又去尋寶😚去左一間日式燒肉店😆日本和牛驚太肥,所以同朋友叫左澳州M9和牛肉眼扒。一上菜🤩哇,個油脂分佈好靚仔🥩而且份量都好大👍🏼食落去牛香味好重,仲有三種配料可以點🥰分別係日式燒肉醬、辣醬同埋檸檬味醂🍋但其實肚腩覺得因為塊肉好靚,所以唔洗點都得😁有驚喜係個蒸滑蛋,入邊有啲蟹籽,加落飯又冇咁油膩😋口感幾特別🌼精選是日推介套餐 (南蠻炸雞) HK$58 老板話因為塊牛都比較heavy,所以推介我地揀是日套餐,見到五十蚊左右咁抵食,都有啲驚中伏🤣但係估唔到係份量滿滿的南蠻炸雞🍗而且仲有加左蔥碎同埋蕃茄,食落去又唔錯🍅飯都好有心思,係紫菜溫泉蛋蓋飯😍整體上而言會想再encore☺️消費滿一千蚊可以做VIP,以更加抵嘅價錢食二人燒肉餐😍😍I'm ready‼️🏃🏻‍♀️
澳州M9和牛肉眼扒套餐 HK$318

一上菜🤩哇,個油脂分佈好靚仔🥩而且份量都好大👍🏼
精選是日推介套餐 (南蠻炸雞) HK$58

2023-09-07
2023-09-08 34 瀏覽
自從夏天之後好耐冇燒肉,咁啱見到呢到嘅二人餐唔錯,於是就過咗黎試下~我地叫咗二人餐A,$538兩個人✨套餐包括:*櫻花龍蝦沙律豆腐:有蝦肉、明太子、蟹籽,胡麻醬味,豆腐嫩滑冰涼,鹹鹹甜甜👍🏻*金目鯛刺身沙律:用沙律醋拌,內有椰果增加口感,金目鯛刺身有醃製過,但唔會過鹹😽*鮑魚片:由於松葉蟹冇曬,換咗做鮑魚片,鮑魚大大隻,廚師好貼心幫我地去殼同切埋片,可以放落鐵兜到燒,鮑魚彈牙多汁,香草牛油味😋*究極香茅綱走大蝦:大隻新鮮蝦,好易剝殼🦐*清酒黑松露帆立貝:帆立貝有膏,不過比起黑松露味更加似香草味🤣*佐賀產A4黑毛和牛:和牛好嫩,牛香味好重🐂* 蔥蒜牛舌薄燒卷:口感同薄切牛舌差唔多,多咗蔥蒜味🤤*鹽燒角切牛舌:牛舌彈牙軟嫩,唔會韌❣️*汁燒牛肋骨:肉質軟嫩😍*梅子味噌黑豚腩:油脂好充足,燒得好猛火,炙燒風味🤩*意大利香草雞腿肉:雞腿肉嫩滑多汁,香草味恰到好處🐓*有機蔬菜盛盒:有翠玉瓜、茄子、粟米、紅蘿蔔🥕*黑松露和牛炒飯:夠乾身,粒粒分明,黑松露顆粒好多😻*自家製牛乳凍:口感滑嫩,奶香味濃,上面仲有焦糖🥰

套餐包括:

*究極香茅綱走大蝦:大隻新鮮蝦,好易剝殼🦐

*佐賀產A4黑毛和牛:和牛好嫩,牛香味好重🐂

* 蔥蒜牛舌薄燒卷:口感同薄切牛舌差唔多,多咗蔥蒜味🤤

*鹽燒角切牛舌:牛舌彈牙軟嫩,唔會韌❣️

*汁燒牛肋骨:肉質軟嫩😍

*梅子味噌黑豚腩:油脂好充足,燒得好猛火,炙燒風味🤩

*意大利香草雞腿肉:雞腿肉嫩滑多汁,香草味恰到好處🐓

*有機蔬菜盛盒:有翠玉瓜、茄子、粟米、紅蘿蔔🥕

*黑松露和牛炒飯:夠乾身,粒粒分明,黑松露顆粒好多😻

*自家製牛乳凍:口感滑嫩,奶香味濃,上面仲有焦糖🥰
呢間日本餐廳真係讓我留下深刻嘅印象,菜單真係琳琅滿目,令我唔知點樣揀好,但無論揀咗咩,味道都絕對唔會令你失望,「櫻花龍蝦豆腐沙律」菜真係令人驚喜,豆腐質地滑嫩,搭配新鮮既龍蝦同沙律,令味道更加豐富,龍蝦肉夠鮮甜,真係一個完美嘅開胃菜,「金目鯛刺身」一啖鮮嫩既魚肉融化口中,有淡淡海水味,令人回味無窮。而啲刺身配上啲醬汁,味道更加出色,鮑魚我地燒得恰到好處,保留咗鮑魚既鮮味,肉食愛好者一定要試下佢哋既「A4黑毛和牛」同「蔥蒜薄牛舌」,牛肉質地鮮嫩多汁,每一口都充滿牛肉濃郁風味,燒汁牛肋骨肉質夠軟滑,「帆立貝」同「大蝦」新鮮同鮮甜,「黑松露和牛炒飯」 黑椒味道重,飯炒得恰到好處,加埋香濃既黑松露,飯菜兩相輝映,絕對係一道美味的結尾,總括而言,呢間日本餐廳給我留下嘅味蕾印象深刻。

鮑魚我地燒得恰到好處,保留咗鮑魚既鮮味,

「帆立貝」同「大蝦」新鮮同鮮甜,

總括而言,呢間日本餐廳給我留下嘅味蕾印象深刻。
2023-08-31
2023-09-03 544 瀏覽
🫶🏻銅鑼灣作為美食集中地,可以食到既菜式不少~今次同朋友造訪呢間燒肉店,一嚐日式燒肉滋味 😋 👅 活鰻燒肉二人盛 ( $ 498 )餐廳提供多款燒肉盛合,最終選擇左呢份二人盛,全因佢包含活鰻及多個部位既肉,感覺更豐富 🤗🔹 前菜 - 龍蝦沙律伴靑瓜一位沙律作為前菜,龍蝦肉伴青瓜,清新鮮美 😋😋🔸 網燒鮮活鰻魚餐廳將鰻魚切片,方便客人自行網燒。先燒肉再燒表皮,燒既過程中魚肉蜷縮、魚油漸現,燒後既魚肉新鮮結實,點配餐廳既特式甜醬汁,汁香味美 😇🔹 飛魚子爐邊玉子燒錫紙兜住蛋汁,放上網燒至半熟後就可食用,滑蛋香軟並夾集粒粒飛魚子,加飯食好正 😝😝🔸 燒肉盛合盛合提供一份燒肉層架,依次有日本A5和牛西冷、日本A5和牛肉眼、澳洲M9和牛肉眼、澳洲M9和牛翼板肉、美國Prime厚切牛川排,片片雪花油脂均勻,肉味肉質各有不同,唯一相同既就係優質,無一片係行貨 🤩🤩另外有一碟美國Prime鎖鏈牛翼板肉,一整條螺旋紋一樣既肉條 🧬🧬 網燒後剪開食品嘗,肉質軟嫩,牛味濃郁,呢款肉頗特別 😙🔹 有機蔬菜盛合包含蘿蔔、茄子、粟米及翠肉瓜,為一餐燒肉點上一個清爽既句號 🥒🥕🍀▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️金金日
🫶🏻

👅 活鰻燒肉二人盛 ( $ 498 )

🔹 前菜 - 龍蝦沙律伴靑瓜
一位沙律作為前菜,龍蝦肉伴青瓜,清新鮮美 😋😋

🔸 網燒鮮活鰻魚
餐廳將鰻魚切片,方便客人自行網燒。

🔹 飛魚子爐邊玉子燒

🔸 燒肉盛合

🔹 有機蔬菜盛合

金金日式燒肉店 (銅鑼灣)
📍銅鑼灣怡和街2-6號英光大廈3樓

2023-08-30
2023-08-25 361 瀏覽
今日約咗舊同學響銅鑼灣食晚飯,呢期食燒肉食上癮,見到呢間喺SOGO附近嘅燒肉好似幾抵食,就一於試吓呢間金金✨去到見到環境古色古香,好有日本居酒屋嘅感覺。餐廳都好貼心,可以叫VIP set,有齊前菜,燒肉盛盒,炒飯用甜品,都係$538🥹❤️酒鬼朋友又叫咗清酒飲,開開心心敍舊~我地叫左個set 係極上盛宴二人前 B ($538),真係好抵食:✨前菜- 櫻花玉子伊勢海老(2件),黑醋松葉蟹腳紙米卷(2件) - 冷盤啱晒呢啲天氣,醬汁酸酸甜甜好惹味✨沙律 - 和風牛舌沙律 - 沙律菜新鮮,餐廳好細心將胡麻醬另上~✨燒肉盛合好豐富,如果單點應該貴好多,啲材料又新鮮,調味啱啱好唔過濃🥹有以下食物:柚子岩鹽燒虎蝦(2隻) 北海道清酒黑松露帆立貝(2隻) 七輪燒活蛤 特選澳洲M9和牛 極上日本A4黑毛和牛 五色胡椒一口牛舌 秘製燒汁牛肋骨 厚切貴族黑豚 柚子胡椒雞腿肉 香草牛油粟米燒 每樣都好好味,最中意和牛,牛肋骨同粟米,好有肉味,粟米好清甜~跟餐仲有黑松露和牛炒飯,超有火喉又唔太油🥹最後仲有甜品 - 自家制牛乳凍(2杯),幾飽都有第二個胃,yummy

柚子岩鹽燒虎蝦(2隻)
北海道清酒黑松露帆立貝(2隻)
七輪燒活蛤
特選澳洲M9和牛
極上日本A4黑毛和牛
五色胡椒一口牛舌
秘製燒汁牛肋骨
厚切貴族黑豚
柚子胡椒雞腿肉
香草牛油粟米燒

跟餐仲有黑松露和牛炒飯,超有火喉又唔太油🥹

• 和風牛舌沙律
  • 極上盛宴二人前
2023-08-21 51 瀏覽
餐廳樓下見到金金日式燒肉店有八折優惠,星期一至四期間都有,金金日式燒肉店精緻迷人氛圍吸引了許多食客。一進入店內,你會被柔和的燈光和木質元素所包圍,營造出一種溫馨而舒適的氛圍。西班牙黑豚腩肉(梅子味噌) 都幾容易燒,唔會容易黐底,燒熟後,首先感受到的是肉質的柔軟和嫩滑,梅子的酸甜與黑豚腩肉的豐富肉汁相互融合,質感夠緊緻!祕制溫室青瓜是一道清爽的配菜,新鮮又脆爽。帶來一陣清新的口感,微咸的調味使得青瓜的鮮味更加突出,為整體的口味增添了層次感。日武香蔥雞肉泡飯以嫩滑多汁的香蔥雞肉為主角,搭配著米飯和一系列的配料。每一口都帶來濃郁的香蔥味,雞肉的嫩滑口感與米飯的香甜相互融合。澳洲M9和牛鐵板一口燒是絕對的豪華享受。牛粒在鐵板上快速煎烤,保留肉汁和口感,每一粒充滿了豐富的牛肉風味。肉質嫩滑,脂肪均勻分佈,融化在口中。網燒手羽中翼在烤網上燒至金黃色,外表焦香,肉質多汁,帶來獨特的燒烤香氣。夜晚某些時段仲做緊啤酒優惠,更加抵飲!
餐廳樓下見到金金日式燒肉店有八折優惠,星期一至四期間都有,

夜晚某些時段仲做緊啤酒優惠,更加抵飲!
2023-08-21 53 瀏覽
表姐由英國返黎香港 岩岩到步就話要食肉 之後就帶左佢去銅鑼灣食燒肉我地一坐低就叫左個前菜櫻花蝦沙律豆腐,櫻花蝦既鹹鮮味同豆腐既柔軟口感相得益彰,唔使一陣就已經被我地兩個清哂。之後我地叫左三款燒肉,包括燒汁牛肋骨肉、網燒雞腿肉同西班牙黑豚頸。牛肋骨肉肉味香濃,燒汁配牛肉簡直一絕。雞腿肉搭配意大利香草汁,燒果陣有陣陣既芳香,食起上黎味道清新,口感嫩滑。黑豚頸肉油花分佈均勻。由於豬頸肉係薄切既關係,所以好快就已經燒熟,食落爽口彈牙。最後叫左一個溫泉蛋紫菜丼,溫泉蛋既蛋汁包著紫菜碎同珍珠米,粒粒飯都飽滿多汁,非常滿足。

今晚我和朋友在銅鑼灣找到了一家樓上的日式燒肉店。我們點了一份燒肉套餐,其中包括以下美食:燒肉盛👩🏼‍🤝‍👩🏻二人前:🦐櫻花玉子伊勢海老 這道菜非常搶眼且美味。🦀黑醋松葉蟹腳紙米卷 這道菜以黑醋松葉蟹腳和紙米卷作為主要材料,味道獨特。🥗和風牛舌沙律這道沙律以和風牛舌為主要成分,清爽可口。~燒物盛合~🐮極上日本A4黑毛和牛:這是一道極上的日本A4級黑毛和牛,極具嚼勁和鮮美的口感。🐮特選澳洲M9和牛:這道菜選用了特選的澳洲M9和牛,肉質鮮嫩多汁。🐮五色胡椒一口牛舌:這是一道以五色胡椒調味的牛舌,口感豐富。🐮秘製燒汁牛肋骨:這道菜以秘製的燒汁調味的牛肋骨,味道獨特。🐷厚切貴族黑豚:這是一道厚切的貴族黑豚,豬肉鮮嫩多汁。🐔柚子胡椒雞腿肉:這道菜以柚子胡椒調味的雞腿肉,口感鮮嫩。🦐柚子岩鹽燒虎蝦:這道菜以柚子岩鹽燒制的虎蝦,鮮甜美味。🍶北海道清酒黑松露帆立貝:這道菜以北海道清酒和黑松露調味的帆立貝,口感豐富。🐚七輪燒活蛤:這道菜是以七輪燒方式烹調的活蛤,鮮嫩可口。🌽香草牛油粟米燒:這是一道香草牛油粟米燒,粟米的香甜味道令人愉悅。🍚黑松露和牛炒飯:這是一道以黑松露和牛肉炒製的飯菜,豐富的味道讓人回味

燒肉盛👩🏼‍🤝‍👩🏻二人前:

🦐櫻花玉子伊勢海老
這道菜非常搶眼且美味。
🦀黑醋松葉蟹腳紙米卷
這道菜以黑醋松葉蟹腳和紙米卷作為主要材料,味道獨特。

🥗和風牛舌沙律
這道沙律以和風牛舌為主要成分,清爽可口。

~燒物盛合~
🐷厚切貴族黑豚:這是一道厚切的貴族黑豚,豬肉鮮嫩多汁。
🐔柚子胡椒雞腿肉:這道菜以柚子胡椒調味的雞腿肉,口感鮮嫩。
🦐柚子岩鹽燒虎蝦:這道菜以柚子岩鹽燒制的虎蝦,鮮甜美味。
🐚七輪燒活蛤:這道菜是以七輪燒方式烹調的活蛤,鮮嫩可口。

🍚黑松露和牛炒飯:這是一道以黑松露和牛肉炒製的飯菜,豐富的味道讓人回味無窮。

🍮甜品:最後,我們品嚐了店家的自家制牛乳奶凍,甜品的口感十分順滑。

整體而言,這家銅鑼灣的日式燒肉店提供了多種美味的燒肉和配菜,味道豐富多樣,令人滿意。
2023-07-26
2023-08-16 46 瀏覽
銅鑼灣搵到平靚正日式燒肉店 仲要係SOGO對面, 勁就腳極上盛宴二人前AVIP 價 (第一次食滿$1000 就可以JOIN)連埋加一 埋單$608/2位 晚餐嚟講, 有海鮮有肉絕對夠食前菜#櫻花龍蝦沙律豆腐 同埋 金目鯛刺身沙律非常開胃海鮮有新鮮鮑魚片, 香茅大蝦, 帆立貝估唔到3款都係彈牙好味㗎店員仲會教我哋點樣肉肉推薦佐賀產A4黑毛和牛 蔥蒜牛舌薄燒卷鹽燒角切牛舌意大利香草雞腿肉仲有菜籃, 炒飯, 同甜品非常抵食夠食抽風系統唔錯, 走個陣頭髮都無油煙味仲有就算兩個人都比四人檯夠晒鬆動舒服~
銅鑼灣搵到平靚正日式燒肉店
仲要係SOGO對面, 勁就腳

極上盛宴二人前A
埋單$608/2位
晚餐嚟講, 有海鮮有肉絕對夠食

前菜
#櫻花龍蝦沙律豆腐 同埋 金目鯛刺身沙律
非常開胃

海鮮有新鮮鮑魚片, 香茅大蝦, 帆立貝
估唔到3款都係彈牙好味㗎
店員仲會教我哋點樣

肉肉推薦
佐賀產A4黑毛和牛
蔥蒜牛舌薄燒卷
鹽燒角切牛舌
意大利香草雞腿肉

仲有菜籃, 炒飯, 同甜品
非常抵食夠食
抽風系統唔錯, 走個陣頭髮都無油煙味
仲有就算兩個人都比四人檯
夠晒鬆動舒服~
2023-08-15 40 瀏覽
🌼 美國安格新肉眼扒,價格為178元。這道菜非常的入味,肉質也非常的嫩,經過炭火燒烤後,口感更加的香嫩可口。跟餐有爐邊燒蛋,搭配美國安格新肉眼扒真的是絕配,味道非常的搭配。🌼 嚴選燒肉五品盛,價格為148元。這道菜有五種不同的燒肉,每種肉質都很好,入口即化,非常的美味。🌼 日式厚切豆腐燒豆腐非常的滑嫩,搭配著炭火烤出的香氣,真的是一道美味又健康的菜餚。🌼 蘋果綠茶非常的清爽,喝起來非常的舒服,還可以幫助消化。還做早割and宵夜時段半價優惠。詳情參考他們的menu

🌼 美國安格新肉眼扒,價格為178元。

🌼 嚴選燒肉五品盛,價格為148元。

🌼 日式厚切豆腐燒

🌼 蘋果綠茶

非常的清爽,喝起來非常的舒服,還可以幫助消化。

還做早割and宵夜時段半價優惠。詳情參考他們的menu