2010-12-11
咁岩有位, 等佐5MINS就有得坐! 叫佐佢個$128既2人餐~ 貪呢個餐可以免茶介免加一真真正正一二八埋單! 呢個128 SET DINNER 有2碗南瓜素翅既物體 (唔記得全名); 再比你由佢個SET MENU度揀3個送 + 2碗RICE~ 二人食真係超級飽~最值得推介係個素翅... 超超正.. 有D金菇煮埋落去勁有口感~!! 咁凍既天氣可以食到呢碗熱野, 又甜甜地, 有D沙既質感咁樣, 真係可以飯前食三碗!! 跟住我同我朋友CHOOSE佐: "咕嚕菠羅素球" - 係用豆卜炸再上汁~ OK~~"XXX豆卜豆苗" - 最後黎佐白菜仔.... 有D STRANGE... 不過我同我朋友都冇所謂..."XX 黃豆金肉鬆豆腐" .... 又係南瓜汁底 (正!甜甜地) + 一D素肉鬆 (係一D好似脆目地勁好咬既粒粒.. i like it) + 山水豆腐 (自動美化哈哈.. 因為覺得幾新鮮!) 最正係佢個汁用黎送飯一流!!!野食都好快到, 不過人手就好似不太夠, 個個都忙忙忙咁樣... 叫一兩次先有人過黎 + 茶要叫人添~~ BUT OVERALL SERVICES AND FOO
二人食真係超級飽~
跟住我同我朋友CHOOSE佐:
"咕嚕菠羅素球" - 係用豆卜炸再上汁~ OK~~
野食都好快到, 不過人手就好似不太夠, 個個都忙忙忙咁樣... 叫一兩次先有人過黎 + 茶要叫人添~~ BUT OVERALL SERVICES AND FOOD GOOD*
TOILET IS 衛生的。