2006-05-23 15 瀏覽
姐姐買了兩個三文魚手卷回來,好味喎,三文魚好味!佢話十蚊兩件,超扺!
2K
2006-04-21 15 瀏覽
次次0係銅鑼灣等隧巴都經過呢間店, 今日終於同朋友試0左. 兩個人叫0左個刺身中盤, 半磅三文魚刺身, 汁燒魷魚筒, 鹽燒雞肉串, 同埋三文魚蟹籽炒飯.三文魚刺身幾麻麻, 無乜魚味的; 刺身中盤variety 唔算多, 有三文魚, 吞拿魚, 北寄貝, 鱆魟魚, 劍魚同一隻白色的唔知乜. 白色的唔知乜最好食, 好香好juicy; 三文魚係腩來的, 好食好多; 其他魚就一般啦.雞肉串好嚡 -_- 味道算係咁啦.汁燒魷魚就幾好食... 乾0左少少, 但口感唔錯, 而且好香.炒飯... 鹹0左少少, 味道就一般啦. 另外唔知點解跟了麵豉湯, 不過唔好飲, 太淡了.環境ok; service 就不過不失啦.Overall 其實質素幾普通, 有無下次都幾成問題.

雞肉串好嚡 -_- 味道算係咁啦.

環境ok; service 就不過不失啦.

Overall 其實質素幾普通, 有無下次都幾成問題.
2006-04-16 3 瀏覽
和友人兩個人來到這裡, 不想吃套餐, 於是便散叫了些刺身和壽司。1) 赤貝刺身: 有8 片, ok 新鮮, 不錯2) 三文魚刺身: 份量多, 但完全沒有味道, 也不知是什麼三文魚來的3) 十一客壽司: 除了帶子壽司比較好之外, 其他都很一般, 跟在超市買到的水準差不多。沒有什麼特別期望, 也不怎麼失望, 只是那無味三文魚實在有點兒那個。
和友人兩個人來到這裡, 不想吃套餐, 於是便散叫了些刺身壽司

1) 赤貝刺身: 有8 片, ok 新鮮, 不錯

2006-04-13 10 瀏覽
黎過好多次啦, 今次唔知點解多人得咁緊要, 等左好耐先有得攞, $230買左以下食物叫左$66三文魚, 好肥美, 呢度不嬲都係sell平靚正三文魚拉, $24赤貝, 不過pack左一盒之後好似比佢扣起左一d喎, 少左好多.....甜蝦$50好多隻又肥又新鮮, 好好味抵食!海膽手卷$10件, 特價貨真係無咩海膽, 一分錢一分貨啦~芥辣八爪魚無咩芥辣味, 希靈魚好似唔太新鮮, 帶子大粒又鮮甜, 正~~銅鑼灣區take away shop來說, 呢度真係平靚正的選擇~

2006-04-12 4 瀏覽
算啦~真係平野冇好,好野冇平,呢度D魚生係完全冇魚味既!不過如果貪平想食日本刺身既話其實都可以去呢度既~今日去食左個套餐\,D三文魚係得個凍字,嚴格黎講算係冰鮮,其實都ok既,平平地每人三/四十蚊就食到日本魚生刺身... 仲想點喎.... 要求千祈唔好太高,求其有得食咪算咯~

2006-04-03 4 瀏覽
星期天買野回家加料....家姐去街市買野我就為食去街口買d刺身及我至愛既軟殼蟹手卷回家食. 今次手卷等太耐所以唔係熱騰騰時候食有d失望.不過佢地d刺身都ok架, 三文魚都幾鮮甜, 八爪魚應~都ok, 我見家姐都食完一塊接一塊. 佢地d劍魚腩壽司都唔錯, 不過計計下同係峄度堂食都差不多價錢. 唔緊要一家人開開心心食一餐就可以.
2006-03-29 0 瀏覽
同傻鬼口痕, 見佢地旁邊有一間店外賣店, 2個人叫左2件軟殼蟹手卷($15/2件). 事關即叫即炸所以都等左一陣. 我地2人即刻都食啦, 嘩真係好熱騰騰好正又無油既感覺..唔錯唔錯. 下次都試下佢地其他手卷.
2006-03-11 3 瀏覽
(其實我係想comment隔離主力個外賣o個間分店)$5 手卷唔馬虎,壽司都很新鮮,不過就等好耐下....
(其實我係想comment隔離主力個外賣o個間分店)
$5 手卷唔馬虎,壽司都很新鮮,不過就等好耐下....
(非會員)
今日我諗住去試試呢間壽司店但係真係估唔到呢間"隨您鍾意"既服務態度可以咁樣!!!!!完全係當D 客唔係一回事態度輕佻離譜冇禮貌惡劣唔organise 完全唔講道理就算佢D野真係幾平幾抵我都唔再想去完全係令人反感今日同個朋友去排隊8點幾門口有一家3口之外都冇其他人等緊位我同佢其中一個同事講完話兩位之後佢叫我o係門口外面排咁我就排o係一家三口後面冇幾耐都有一班人排係另外一邊呢班人係冇叫到位之後個侍應出來話有兩位按照常理的話好應該係比我地因為我地係先要位但係佢擺明係亂比位求其見有人排佢就亂咁比位人排第一果3位佢唔比位都算喇!!! 我地排第2, 理所當然係應該比我地! 仲夠膽用D好惡劣既態度去order我由隊尾排過仲堅持係都話我地唔係in the queue! 但係問題係我一早已經等緊位個staff好明顯係有問題!我即刻扯火同佢理論個侍應完全係覺得自己冇錯仲用D好惡劣既態度去order我由隊尾排過明明係自己錯都死要話係個客既問題呢D算係咩野服務態度? 排我前面果家人都扯火同個staff講係我地先到但係佢堅持要我地從新再排!!! 我叫佢經理出來佢話冇經理我叫佢負責人出來佢又話冇負責人我知道佢係想
今日我諗住去試試呢間壽司
但係真係估唔到呢間"隨您鍾意"既服務態度可以咁樣!!!!!
就算佢D野真係幾平幾抵我都唔再想去
完全係令人反感

今日同個朋友去排隊8點幾門口有一家3口之外都冇其他人等緊位

排我前面果家人都扯火同個staff講係我地先到但係佢堅持要我地從新再排!!! 我叫佢經理出來佢話冇經理我叫佢負責人出來佢又話冇負責人我知道佢係想逃避責任完全係想"赦博"

我完全係可以去消費者委員會度鬧爆佢呢間食店其實都真係好離譜連駐場經理都冇完全冇人去管理佢地自己既Staff 佢地D Staff好明顯係完全漠視顧客既感受!
後面果班o靚仔連位都未叫就排o左係度佢就係都話要比位後面果班人

個服務生好明顯係唔professional 一D都唔尊重D食客我鬧佢話佢唔organise佢就話係OK如果係的話我覺得你個Staff好有問題你應該say sorry 而唔係同我理論我係客佢只係一個侍應邊有資格去同我argue? 得罪左客人仲要格硬要死要面呢D咁既質素既侍應佢公司請左佢真係悲哀好明顯呢間公司係應該再重新去inspect一下自己D Staff 絕對應該好好檢討一下呢D staff擺明係同公司賭米! 我係老細就即刻炒左佢!!
星期六同朋友攞完渣打馬拉松係選手包就過來呢到食野。真係好平,不過好似係三文魚比較新鮮,亦都好肥美,其它食物一般但係由於真係好平所以都幾抵食。
2005-11-28 1 瀏覽
個日去完ocean park經canus 推薦去左這間try try晚黑兩口子去食日本菜無錯, 又是日本野(凍冰冰, 有mug甘好食???)最深刻是個海膽尢魚壽司,唔會鯹鯹, ok la d 拉麵同出前一丁好似, 唔好試la其他是mug壽司就唔知因為唔係我叫既!!waiter 好好keep 住沖茶卑你可惜唔是綠茶!!隨你鍾意"是幾抵, if住得近在堂食前幾個舖位仲有外賣tim 超平ka
個日去完ocean park
經canus 推薦去左這間try try
晚黑兩口子去食日本菜
無錯, 又是日本野(凍冰冰, 有mug甘好食???)
最深刻是個海膽尢魚壽司,
唔會鯹鯹, ok la
d 拉麵同出前一丁好似, 唔好試la
其他是mug壽司就唔知
因為唔係我叫既!!
waiter 好好keep 住沖茶卑你
可惜唔是綠茶!!
隨你鍾意"是幾抵,
if住得近
在堂食前幾個舖位仲有外賣tim
超平ka
2005-11-16 1 瀏覽
兩個人...食左:帶子裙邊: 呢個好好味..三文魚/帶子/ 甘蝦壽司:不過不失..材料都算新鮮櫻花魷魚/黃金魷魚手卷: 一般三文魚刺身: 有十片之多...肥美...天婦羅炸蝦拉麵: 天婦羅即炸..好味..拉麵清清地咁都唔錯...埋單$171...食左咁多野...算係平...服務員木口木面...但非常主動加茶..我杯茶由入去到走都keep 住有半杯以上...而且好夠熱..
兩個人...食左:
帶子裙邊: 呢個好好味..
三文魚/帶子/ 甘蝦壽司:不過不失..材料都算新鮮
櫻花魷魚/黃金魷魚手卷: 一般
三文魚刺身: 有十片之多...肥美...
埋單$171...食左咁多野...算係平...
2005-11-08 13 瀏覽
I agree with the other 食家's comment that I found there is no taste in the 魚生, esp. 係油金魚剌生! I have be twice there and cannot the third time.
2005-10-21 2 瀏覽
同女友經過見到本來以為西餐廳,哈!點知睇o下門口餐牌原來係日本料理,價錢都幾抵呀,咪入去試下裡面點蠟燭幾有feel,咁既價錢有咁既埸境算唔錯最o岩拍拖人士各樣都不過不失, 都算ok架
各樣都不過不失, 都算ok架

2005-10-04 4 瀏覽
尋晚朋友約食飯,開頭諗住去打邊爐,點知其中一位話熱氣喎, 不如食其他野,咁就遊下遊下呢到附近見呢間舖平時都爆晒人,咁o岩今晚唔使等就一個箭步入去坐低費事又唔知走去邊樹!!!見餐牌d價錢唔係貴咁就唔使諗想食乜就叫乜,分別叫左d壽司,魚生飯,天婦羅等,食物o既賣相至少唔會甩甩漏漏大致上都o.k.!味道就一般啦,始終又唔係貴,但個魚生飯都幾多魚生同幾大碗冇記錯四十幾蚊都幾低!!!