2024-03-01 17 瀏覽
我和男朋友都愛露營,一進入這家露營主題餐廳,就被它的氛圍所吸引。餐廳充滿了木質裝飾和帶有野外風格的桌椅,牆上掛著一些露營用具和營火的圖案,彷彿讓人置身於真正的野外😆蒲燒鰻魚配玉子燒十分滿意😍 鰻魚和玉子燒的軟嫩口感完美融合👍🏻 塩燒油甘魚鮫則保留了魚肉的鮮美和彈性,製作有點久。串燒烏羽的烤肉口感絕佳,嫩嫩的肉質配上微微焦香的外皮,每一口都令人滿足😌塩燒牛舌串搭配上微鹹的鹽燒味道,口感不錯。用新鮮的宮崎和牛牛小排,配搭自家制日式燒肉汁,肉質鮮嫩多汁,每一口都感受到牛肉的香味及鮮美😋沖繩黑豚肉腸散發著豬肉及蒜的濃郁香氣,燒過更惹味🥹再點了碗月見燒海苔拌飯配溫泉蛋醒和牛一起吃好好味🤤

塩燒油甘魚鮫則保留了魚肉的鮮美和彈性,製作有點久。

塩燒牛舌串搭配上微鹹的鹽燒味道,口感不錯。

沖繩黑豚肉腸散發著豬肉及蒜的濃郁香氣,燒過更惹味🥹

再點了碗月見燒海苔拌飯配溫泉蛋醒和牛一起吃好好味🤤
2024-02-28 16 瀏覽
之前同朋友見到呢間餐廳個名好得意,用露營做主題,同埋位於銅鑼灣鬧市中,所以就想試一試,點樣可以喺市區做到露營生活😂餐廳分咗室內同室外,因為我哋帶住狗仔,所以揀咗坐室外🙆🏻‍♀️一出到去成個感覺真係幾chill ,有帳篷同露營枱露營燈,坐咗入去帳篷裏面,完全唔似係喺銅鑼灣😂餐具都好有心思,都係用咗露營用具🙆🏻‍♀️嘢食都有好多選擇,有即食亦都有燒肉或者鍋物。餐廳用QR code落單,所以唔使擔心喺室外叫唔到人落單,不過因為我哋坐出面,都keep住有員工喺度👍🏻我哋點咗部份即食嘅小食,同燒肉🙆🏻‍♀️首先嚟咗黃金炸雞軟骨同黃金炸魷魚鬚🙆🏻‍♀️兩款炸物都炸得好香口,外面好脆,份量都多,好適合同朋友傾偈嘅時候邊食邊傾😋另外我哋再嗌咗份蒲燒鰻魚配玉子燒。鰻魚好厚身,差不多同玉子燒一樣厚😂串燒方面,嗌咗白鱔同菠蘿,因為我哋驚自己燒得冇咁好,所以直接點咗燒好左嘅串燒😛菠蘿燒完之後冇得輸,好甜又Juicy! 白鱔都好爽,外皮好香脆😋燒肉方面我哋揀咗牛小排同厚切牛舌🙆🏻‍♀️牛小排油脂好香,肉質好嫩😋厚切牛舌消炎亦都好爽口,牛味好重!另外朋友推介下,再加咗淮山,估唔到燒淮山好好食!爽口清甜🤣

2024-02-27 22 瀏覽
店舖以露營為主題餐廳,環境頗大,包括室內或室外都令有感受到在外露營嘅感覺,露住營咁去食燒肉真係好正,真係好有feel先叫咗份小食 [ 黃金炸魷魚鬚 $58 ] 外皮金黃酥脆,口感鮮嫩。[ 牛油燒日本甜薯串 $28 ] 搭配牛油燒的烤製,口感鬆軟甜美。[ 塩燒黑豚腩片露筍卷串 $48 ] 肉質鮮嫩多汁,帶有微妙的鹹味[ 牛油燒北海道帆立貝 $128 ] 厚肉又大粒的帆立貝,搭配牛油一同燒,表面燒到金黃色,大大隻好鮮味。[ 黑豚梅花肉 $98 ] 黑豚梅花肉紋理靚,食落肉質鮮嫩,食燒肉要配搭自家制日式燒肉汁。[ 赤雞上腿肉 (柚子醬油味) $78 ] 搭配柚子醬油調味,口感鮮嫩多汁,帶有柚子清新香氣這道燒烤併盤 [ 野菜燒物併盤 $98 ] 包括有蕃薯、南瓜、菠蘿、粟米、冬菇、杏鮑菇、意大利瓜、青椒仔等多種野菜,經過烤製後,野菜保持了鮮嫩的口感,並散發出獨特的香氣。最後還有 [ 沖繩黑豚肉腸2件 $48 ] 肉質鮮嫩多汁,口感豐富飲品就選擇 [ 梅酒(杯) $78 ] 有獨特的酸甜口感。[ 熱情果soda $48 ] 口感清爽宜人

2024-02-20
2024-02-26 18 瀏覽
餐廳位處銅鑼灣最旺的位置,在天台上製造輕鬆的露營空間,兩者呈現極大的對比,形成一個很chill的氣氛。餐廳的佈置極有心思,不論枱、凳、帳篷和食具等等,都與露營相關。食物方面包括燒肉、鍋物和刺身等,款式非常多,燒肉方面除了單點各類肉之外,還有提供套餐。飲品方面這裏主打日式清酒,另外還有手工啤酒。今次我們帶了狗狗過來,員工對他們都非常友善,還給他們餵了零食。自家製和牛薯餅裡面包了很多和牛粒,口感和味道都不錯。黃金炸魷魚鬚魷魚鬚好香,好適合配這裏的手工啤酒。黑豚5段腩表面搽上了燒汁,燒完之後味道非常香。宮崎和牛赤身四點點了一個和牛燒肉套餐,性價比很高。特別推薦赤身肉,口感軟熟,很重牛味。另一推介是和尚頭,油脂分布很均勻,用厚切的方式,口感非常軟熟。燒野菜沒想過淮山是燒烤的食材,雖然味道很清淡,但燒完的淮山好爽口,可以點上鹽和醬汁來吃,非常特別。

自家製和牛薯餅
裡面包了很多和牛粒,口感和味道都不錯。

黃金炸魷魚鬚
魷魚鬚好香,好適合配這裏的手工啤酒。

黑豚5段腩
表面搽上了燒汁,燒完之後味道非常香。

宮崎和牛赤身四點

燒野菜
2024-02-26
2024-02-25 23 瀏覽
新年諗住同屋企人去團拜,一行12人。呢間餐廳真係好有特色,以露營裝飾做主題。地方環境好整潔乾淨,好舒適。而且係喺鬧市中有個咁露營主題餐廳,真係好少見。我哋今次坐出邊,有個大嘅露營帳幕好得意。可以大家一齊坐。因為人多,可以嗌好多個餐大家share。一坐低我哋order咗刺身,三文魚頭鍋、泡菜鍋、燒烤餐、壽喜燒鍋、嗌咗好多燒肉,小食,啤酒等。雖然價錢唔算平,但係食物好好味,食得好開心。最後仲食埋個甜品先走,好好滿足。
新年諗住同屋企人去團拜,一行12人。

2024-02-19 28 瀏覽
家中狗狗Churro終於帶齊針,可以去街街。作為新手父母,不知有甚麼好去處,上網見到位於銅鑼灣黃金廣場的「露營生活」,在鬧市中提供戶外空間,可以擕同小狗一同前往享受露營用餐,沒想過可跟愛犬一同在鬧市中有型地享露營風,十分值得推薦。走進「露營生活」,這裏營造了一個仿真的露營體驗,讓顧客在城市中享受大自然的氛圍。餐廳的裝潢充滿了野外露營的元素,如帳篷、營火等,讓人感到放鬆和舒適。菜單上有各種豐富多樣的露營風格美食。其中一道推薦的牛舌厚切,切得厚實,肉質鮮嫩,每一口咬下去都能感受到牛肉的鮮美風味。另外,用餐搭配上白鱔配鰻魚汁,鱔魚肉質緊實,鰻魚汁的濃郁口感讓人回味無窮。此外,另一道必試的菜品是黑豚五段腩。黑豚五段腩肉肉質脂肪分佈均勻,入口即化。經過適度燉煮,肉質更加鮮嫩多汁,每一口都是一種享受。如果你想嚐嚐露營中的野外料理,可以點一份野菜燒物併盤。這個拼盤包括了各種野菜,如南瓜、栗米、蕃薯等等,保持了原始的風味和口感,即使燒烤了仍保持脆嫩和營養價值,讓食客感受到大自然中的美食享受。餐廳還提供了一系列的露營風味小吃,香蒜牛油炒廣島蠔是一道讓人垂涎欲滴的菜品。廣島蠔肉鮮嫩,搭配濃香的牛油和香蒜,

餐廳還提供了一系列的露營風味小吃,香蒜牛油炒廣島蠔是一道讓人垂涎欲滴的菜品。廣島蠔肉鮮嫩,搭配濃香的牛油和香蒜,炒制出一道濃郁的美味。每一口都充滿了海鮮的鮮甜與牛油的香氣。

如果你喜歡海苔和溫泉蛋,月見燒海苔拌飯配溫泉蛋是一道不容錯過的菜品。海苔拌飯的香氣和溫泉蛋的蛋黃融合在一起,再加上海苔的香味,帶來和諧滋味。而慢煮日本雞胸拉麵,以慢煮的方式烹調雞胸肉,保持了肉質的嫩滑口感。湯底以黑松露和白雞湯為基礎,味道濃郁而鮮美,配上彈牙的麵條,絕對能滿足你對拉麵的渴望。

「露營生活」的海帶大和蜆清湯被列為必飲之選。這道清湯以海帶和蜆為主要材料,清爽且營養豐富。海帶的鮮味和蜆的鮮甜完美結合,喝下這碗湯能夠讓你感受到大自然的美好。

最後,不要錯過「露營生活」的特色飲品,菠蘿梳打帶來一種甜蜜又微酸的味道,非常適合作為餐後的解渴之選。他們的白桃氣泡伯爵茶,白桃的清甜和伯爵茶的香氣完美結合,加上氣泡的口感,帶來一種清爽又迷人的味道。

最後,我們享用了日式乳酪奶凍配雜莓醬這道輕盈而美味的甜點。乳酪奶凍口感滑順,搭配酸甜的雜莓醬,平衡了甜點的味道,讓人回味無窮。

露營生活

地址:銅鑼灣軒尼詩道502號黃金廣場4樓
2024-02-19 50 瀏覽
《😋晴晴港飲港食 #misshcfoodie 》真係無諗過可以喺鬧市中camping😲今次嚟到銅鑼灣一間以露營為主題嘅燒肉店餐廳有室外室內位置 地方好大好寬敞有唒露營櫈、餐具、露營燈天氣唔凍嘅話 坐室外真係好似去咗camping咁🤭原來呢度仲係pet friendly🐶🐱 好適合一大班朋友同屋企人嚟gathering😚🐮宮崎和牛赤身4點 $428 👍雖然價錢略貴不過真係好有質素🤤分別有和尚頭、赤身肉、龜之子同牛小排特別推介和尚頭 雪花滿滿😍 油脂尤其豐富燒到7成熟迫出牛油香 入口即溶😮‍💨牛小排油花較少 但食落牛味好濃郁🐔赤雞上腿肉 $78用柚子醬油醃製 味道清新解膩燒完雞皮薄而脆 雞肉嫩滑唔鞋口🐔串燒烏羽 $38鹽燒開邊雞翼 好方便食🤭雞皮燒到脆トト鹽燒油甘魚鮫 $108竟然有日式居酒屋嘅油甘魚鮫😍搭配特製鹽燒醬料燒到好入味仲要份量幾大 啖啖肉🐷串燒日本豬頸肉 $48🐷日本黑豚肉腸串 $38人均價錢: $400味道: 7/10環境: 8.5/10服務: 7.5/10回頭率: 7.5/10📍 露營生活地址: 銅鑼灣軒尼詩道502號黃金廣場4樓電話: 23535068
《😋晴晴港飲港食 #misshcfoodie 》
真係無諗過可以喺鬧市中camping😲
今次嚟到銅鑼灣一間以露營為主題嘅燒肉店
餐廳有室外室內位置 地方好大好寬敞
有唒露營櫈、餐具、露營燈
天氣唔凍嘅話 坐室外真係好似去咗camping咁🤭
原來呢度仲係pet friendly🐶🐱
好適合一大班朋友同屋企人嚟gathering😚

🐮宮崎和牛赤身4點 $428 👍
雖然價錢略貴不過真係好有質素🤤
分別有和尚頭、赤身肉、龜之子同牛小排
特別推介和尚頭 雪花滿滿😍 油脂尤其豐富

回頭率: 7.5/10

📍 露營生活
地址: 銅鑼灣軒尼詩道502號黃金廣場4樓
電話: 23535068
服務態度:動作好慢,叫佢加水加成世都未加到,最尾話上甜品明明叫咗提拉米蘇,結果上左奶凍,明明啲客都唔算多,但係動作超慢,忽略咗我哋嘅要求好多次。完全唔覺得有服務過。環境:都幾靚,係有心思嘅食物:鹹,全部都係鹹,由小食到烤肉到壽喜燒都係鹹,懷疑佢用咗中式豉油嚟整壽喜燒個湯底。除咗鹹味,成餐飯基本冇其他味道。價錢:都幾貴下,每人600, 性價比超低。完全唔值呢個價,呢個價錢可以食到好多好味道正常好多嘅嘢。奉勸大家唔好去
環境:都幾靚,係有心思嘅
奉勸大家唔好去
2024-02-18 29 瀏覽
今晚同屋企人又來幫襯,增設了更多設備同埋裝飾,感覺氣氛唔錯。有D屋企人想燒烤,有D人想冇咁熱氣就食火鍋,仲點咗一個日式咖喱豬扒飯,每樣食物都幾好食👍,侍應服務都不錯。我諗下次我過嚟銅鑼灣一個人午餐都可以上嚟,食返個日式咖喱豬扒飯,都好抵食,正👍😋非常推薦👍火鍋同埋刺身和牛燒烤燒日本蠔

非常推薦👍

火鍋同埋刺身

和牛燒烤

燒日本蠔

2024-02-18
5 分鐘 (堂食)
  • 火鍋刺身
  • 日本蠔
  • 日式咖喱豬扒飯
  • 泡菜湯火鍋
2024-02-09 48 瀏覽
疫情個陣無得飛 放大假就會同老公去露營自從開返關之後就係咁飛無去過🤭知道銅鑼灣開左露營生活 可以好似露住營咁食燒肉 好有feel 就同老公去重溫下露營既感覺🤣我地叫左牛肉薄燒4點美國三筋 爽口彈牙龜之子 雪花分布平均 油脂好豐富肩胛 肉質結實牛小排 入口溶化黃金炸魷魚鬚炸衣啱啱好 好香脆 魷魚爽口 唔韌👍野菜燒物拼盤意大利青瓜 秋葵 蕃薯 大蔥 菠蘿 杏鮑菇 南瓜 冬菇 粟米 大愛燒蕃薯 一定要食🫶🏻好甜 好軟糯月見燒海苔拌飯溫泉蛋紫菜飯 配燒肉無敵 淨係食飯我都可以食3碗🤣餐廳好有氣氛 仲有户外環境 好有Feel平時好難約到一大班朋友去露營 約黎依到感受下都好開心❤️
疫情個陣無得飛 放大假就會同老公去露營

溫泉蛋紫菜飯 配燒肉無敵 淨係食飯我都可以食3碗🤣

餐廳好有氣氛 仲有户外環境 好有Feel
平時好難約到一大班朋友去露營 約黎依到感受下都好開心❤️
2024-02-09 23 瀏覽
露營風主題,每日發放正能量!生活趣事,發掘,滿滿打卡位,吃著日式燒肉。餐廳佈置露營場地,很有靜靜態,食具全是露營用的!戶內和戶外位,愛犬可以同坐。食物質素很不錯,可以燒烤海鮮及和牛,不想自己動手,也有爐端燒和食事,朋友想點威士忌酒呢!棒和牛環境佈置得好有野外感,燒肉酒口炸紫薯甘栗餅食材用料質素高,擺碟很精美,炸得脆。月見紫菜飯味道非常好,旦味很好牛小扒和牛入口即融,脂肪和油花十分豐富,完美降霜,牛味重奶凍口味軟嫩奶香滿滿富士山泉水感受日本風鰻魚玉子口感滑嫩,鮮味又香濃,演繹出獨特的餐飲體驗。一系列招牌菜式,加上特調飲,清爽而不膩。飲料和爐端燒,餐廳設有寵物專區,適合一眾寵物愛好

和牛
環境佈置得好有野外感,燒肉酒

炸紫薯甘栗餅
食材用料質素高,擺碟很精美,炸得脆。
鰻魚玉子燒
月見紫菜飯
味道非常好,旦味很好
牛小扒
和牛入口即融,脂肪和油花十分豐富,完美降霜,牛味重

奶凍
口味軟嫩奶香滿滿
富士山泉水
感受日本風

鰻魚玉子
口感滑嫩,鮮味又香濃,演繹出獨特的餐飲體驗。
一系列招牌菜式,加上特調飲,清爽而不膩。

飲料和爐端燒,餐廳設有寵物專區,適合一眾寵物愛好
鰻魚玉子燒
今晚來到朋友挑選在銅鑼灣的餐廳聚餐,是一間走露營風的餐廳,餐廳內掛著很多露營帳篷外面會掛上的那種閃閃燈,餐具和座椅等都是真的戶外露營那種,很特別,好像是在香港第一次看到這種餐廳!食物方面是偏日式的,每桌上都有烤爐, 除了各種燒肉外,還有刺身、炸物、串燒、一品料理等。 我們點了厚切挪威三文魚跟玉子燒當前菜,三文魚挺肥美的,玉子燒的醬汁是吃日式炸串那帶少許酸味的醬汁,所以吃下去不會很膩。黃金炸魷魚鬚明顯是即炸出來的,串燒菠蘿也是,兩個都熱得冒煙!因為這天天氣沒有很冷,所以我們還點了一個冷麵,除了蝦以外裏頭還有一些蛋絲、青瓜絲、蟹柳絲等等,挺開胃的,而且他們會等我們吃完熟食方面才上燒肉。燒物方面點了一個牛三筋,是薄切的牛肉,上菜時還跟了溫泉蛋和壽喜燒醬汁,燒好沾一點就很好吃。牛舌有薄切厚切兩種選擇,跟了有大量蔥絲的醬料,另外也提供了鹹、檸檬等。他們這爐火挺不錯的,完全不會搶火但又不是那種火候太小的,所以即使是自己燒出來的效果也非常好,可算是我吃日式燒肉以來自行燒得最好的一次!所以之後再加點了兩條黑豚肉腸,是中間有芝士的脆皮腸,yummy! 而且 即使是室內的燒烤,吃完出來也不會覺得自己身上氣

他們這爐火挺不錯的,完全不會搶火但又不是那種火候太小的,所以即使是自己燒出來的效果也非常好,可算是我吃日式燒肉以來自行燒得最好的一次!所以之後再加點了兩條黑豚肉腸,是中間有芝士的脆皮腸,yummy! 而且 即使是室內的燒烤,吃完出來也不會覺得自己身上氣味是很大那種,nice!
最後還點了一個藍莓日式奶凍為這一頓畫下完美句號!
整體餐廳環境很舒適,感受很chill﹐食物選擇多,而且還有各種套餐,味道也不錯,可以encore!
2024-02-05 952 瀏覽
呢一兩年真係愛上了露營這個活動,有種令人放鬆心情慢活的感覺。不過最近天氣有點冷,所以都沒有去露營一段時間。朋友知道我喜歡露營,便相約我去露營生活這間餐廳,地點位於銅鑼灣, 十分方便。餐廳裝修十分有露營的感覺,椅子是露營常用的款式,仲配有露營時用的烹調工具。而最令我感覺同露營很貼近的是,餐廳有一個戶外位置,放滿了露營帳幕,雖然戶外位置不算大,但是看到一個個帳幕就想起露營的情景,配上燈飾,好有感覺,可以同朋友相聚打卡。呢度嘅燒肉係用和牛,而且有不同的部位!燒肉方面叫了牛舌鹽蔥包包、宮崎和牛(和尚頭)和極上四點我哋叫了燒肉極上四點,有四款不同的位置,包括沙巴當、友三角、肩胛和特上牛小排。四個部位各有特色,當中沙巴當和友三角雪花紋較多,相對油脂最出,入口即溶。而肩胛和特上牛小排肉味夠香濃,因為用上宮崎和牛的關係,所以依然軟滑。不同的部位有不同的口感和味道,令整個用餐更豐富。另外再散點了宮崎和牛(和尚頭),這個部位好特別,是第一次見。 和尚頭佈滿雪花,肉質嫩滑,帶有豐富的油花,使得口感更加豐富。牛舌鹽蔥包包這個牛舌包融合了我喜歡的材料。牛舌厚切,中間用炒香過的蔥填滿,一邊烤一邊聞到好香的麻油。牛
牛舌鹽蔥包包
這個牛舌包融合了我喜歡的材料。牛舌厚切,中間用炒香過的蔥填滿,一邊烤一邊聞到好香的麻油。牛舌肉質嫩滑,這樣的配搭十分夾。
慢煮日本雞胸拉麵(黑松露白雞湯)
在露營生活中,享受一碗熱騰騰的湯拉麵是一種溫暖的幸福。這款慢煮日本雞胸拉麵以黑松露白雞湯為基礎,拉麵的麵條煮得剛好,即使是雞胸肉,經過慢煮,肉質都變得嫩滑。加入黑松露提升了整體的味道層次。為咗貼近露營氣氛,連碗都是用上露營款的。

在這餐廳用餐與一般燒肉店不同,真的好似自己在外露營,如果坐室外,連燒烤爐所有東西都是用上露營的,十分適合掛住露營,但是去不到的朋友過黎食飯放鬆下。

• 和尚頭
  • 牛舌鹽蔥包包
2024-02-04 267 瀏覽
當晚全場只有3枱客一枱應該係老細既朋友?所以好似全部侍應只係服侍個到我哋叫左想要5杯水,都係應完就算其中一個侍應放低每樣野食都黑口黑面又掉落嚟就算完全唔知得罪左個侍應D乜嘢仲要再問一次攞水,竟然話只有水喉水同樽裝水???我哋全部呆左,佢先話有過濾過既。。。想嚇死人咩?然後我哋有叫到燒肉同埋壽喜燒首先我哋食既串燒每樣野都好咸點知去到燒肉係一個大挑戰每塊肉都咸到似飲緊豉油。。。雞肉唔食皮都照係咸到苦。。。到壽喜燒已經有啲驚,點知個鍋一直冇去到大滾,唯有都係浸熟左就照食咁可能因為之前既已經太咸,所以我哋係每人有一杯水之後就直接自己倒落個鍋到本身都有叫侍應加水,但佢一直遺忘我哋既存在,所以最後倒翻自己飲緊既水就算好快食完就唸住埋單老闆話請食甜品,咁本身問左係話有tiramisu/牛奶布甸揀,我哋揀咗5個tiramisu,點知埋單完之後甜品都未到,我哋就唸住走人算數侍應又話因為D果醬整緊,所以要我哋坐多陣最後等多左10幾分鐘比我哋既係5杯牛奶布甸。。。咁我哋就已經放棄再問落去不過都聽到隔離枱既都係比布甸之後,佢哋有話係叫tiramisu既,只係侍應話送既甜品冇得揀,只係得布甸喎咁到底佢哋內部有冇
當晚全場只有3枱客
一枱應該係老細既朋友?
所以好似全部侍應只係服侍個到
我哋叫左想要5杯水,都係應完就算
其中一個侍應放低每樣野食都黑口黑面又掉落嚟就算
完全唔知得罪左個侍應D乜嘢
仲要再問一次攞水,竟然話只有水喉水同樽裝水???
我哋全部呆左,佢先話有過濾過既。。。
想嚇死人咩?
然後我哋有叫到燒肉同埋壽喜燒
首先我哋食既串燒每樣野都好咸
點知去到燒肉係一個大挑戰
每塊肉都咸到似飲緊豉油。。。雞肉唔食皮都照係咸到苦。。。
好快食完就唸住埋單
侍應又話因為D果醬整緊,所以要我哋坐多陣
最後等多左10幾分鐘比我哋既係5杯牛奶布甸。。。
咁我哋就已經放棄再問落去
咁到底佢哋內部有冇溝通過就唔知啦
只係覺得成晚都冇服務態度可言,一個人又比500幾食勁咸既,好唔抵
所以真係要寫翻個評價反映下
慶祝紀念
生日
2024-01-28 26 瀏覽
呢間位於銅鑼灣以露營為主題的餐廳,還有大露台可以供多人聚會,在戶外區叫杯野飲下打下卡,環境佈置得好有野外feel,開party一流啊🏕呢度有串燒,有熱食,仲有燒肉啤酒呢😍 營地經典2人套餐🏕這個套餐超豐富,有豚肉,雞翼,咖哩魷魚,黑豚肉腸,豬扒,金沙骨,秋葵。食材用料質素相當高,而且擺盤很精美,醃得味道又剛剛好,份量十足🩵 🐃宮崎頂級和牛肩胛 90g😍必食❤️頂級A5黑毛和牛入口即融,脂肪和油花十分豐富,完美降霜,牛味極重,口味軟嫩😋💯 自家製和牛薯餅🐂炸至金黃色和牛薯餅配上自製蕃茄醬汁好滋味,外皮酥香,內裡軟嫩,相當有驚喜💜 鍋燒牛油廣島蠔🦪口感滑嫩,蠔肉鮮味又大隻🤍

營地經典2人套餐🏕

🐃宮崎頂級和牛肩胛 90g😍必食❤️

自家製和牛薯餅🐂

鍋燒牛油廣島蠔🦪
口感滑嫩,蠔肉鮮味又大隻🤍