2024-11-03 862 瀏覽
~120分鐘任食韓燒 + 窯雞套餐 ($278)🍖成個餐既重點一定係窯雞🍗。餐廳將隻雞放係窯燒缸入面,全部肉汁都鎖哂喺雞身🤤,仲烘到雞皮變到脆皮咁😯。最緊要係唔夠喉可以任叫🤪,食到你滿足為止。因為好大隻我地兩個人都係食到一隻就要轉攻韓燒啦,好可惜🥹。燒烤亦有好多選擇,店員都好熱心會透好哂個炭爐火侯岩岩好🔥,我地就可惜D個日咁岩無哂炭爐位🥲,不過室內用韓燒爐都有另一種風味🙂‍↕️。菜式方面比較推介牛肉🐮,豬五花🐷,調味同肉既品質都好好。豬五花剪開埋仲好似韓燒店咁靚仔油花均勻😎。出面仲有汽水櫃可以自取🥤,食到就黎飽仲可以整返幾杯Hagazen既雪糕🍨。下次有機會再多啲人一齊坐出面就更加正啦👯。
~120分鐘任食韓燒 + 窯雞套餐 ($278)🍖

2024-11-03 584 瀏覽
之前聽朋友介紹,元朗新開一間餐廳,可以任食韓燒+ 窯雞。地點喺流浮山迴旋處(牌坊),元朗或天水圍出發,搭K65巴士就到,比想像中方便!🌟我哋叫咗120分鐘放題任食正宗流浮山窯雞+韓燒🌟場內仲有棉花糖機可以用~ ‼️呢度嘅食物選擇好豐富,主食有: 五花腩捲、厚切豬頸肉、厚切豬柳、牛仔肉、牛仔骨、雞中翼、雞嫩肉、雞軟骨、雞肶菇、鮮冬菇、南瓜、翠玉瓜、紫洋蔥、燒鳳梨、午餐肉、牛丸、炸魚角、起司腸、司華力腸等等 錫箔紙焗類: 蒜蓉牛油焗野菌、香草鮮檸焗魚柳、金銀蒜焗白蜆 即食類:吞拿魚醬薯條沙津、泡菜炒年糕、窯燒雞 🌟特別推薦窯燒雞!真係好juicy! 韓泰太 (元朗)元朗流浮山深灣路238號地舖

🌟我哋叫咗120分鐘放題任食正宗流浮山窯雞+韓燒🌟
場內仲有棉花糖機可以用~

錫箔紙焗類: 蒜蓉牛油焗野菌、香草鮮檸焗魚柳、金銀蒜焗白蜆

即食類:吞拿魚醬薯條沙津、泡菜炒年糕、窯燒雞
🌟特別推薦窯燒雞!真係好juicy!

韓泰太 (元朗)
2024-11-03 559 瀏覽
秋高氣爽去bbq😋好抵食😋次次去流浮山都係食海鮮,今次試下新意思!入流浮山食韓燒!依度環境好舒服,坐出面有打卡位坐入面又得!任食90分鐘只係$168,依度仲免加一真係好抵!有好多我仲意食既野🤤魷魚圈同雞腎🤤不過我最仲意都係牛仔骨,好大件又厚身,好正!燒到口渴有汽水等飲品任飲!有窯雞任食,不過我食得太多肉食唔落🤣食飽飽後有haagen dazs 雪糕,perfect!Food list🍽️午巿放題 $168/位
秋高氣爽去bbq😋好抵食😋

次次去流浮山都係食海鮮,今次試下新意思!入流浮山食韓燒!

依度環境好舒服,坐出面有打卡位

坐入面又得!

任食90分鐘只係$168,依度仲免加一真係好抵!

有好多我仲意食既野🤤魷魚圈同雞腎🤤

不過我最仲意都係牛仔骨,好大件又厚身,好正!

燒到口渴有汽水等飲品任飲!

有窯雞任食,不過我食得太多肉食唔落🤣

食飽飽後有haagen dazs 雪糕,perfect!

Food list🍽️
午巿放題 $168/位

2024-10-26
午餐
2024-11-03 438 瀏覽
📍 韓泰太窯雞(流浮山) @media.vas@koreanbbqchickenbuffet好消息🩷好消息🩷🍨haagen-Dazs 雪糕🍦仼食韓燒己經好普通啦,但呢間餐廳既賣點係,仼食原隻流浮山煮雞+免費泊車😃重點‼️仲有一幅好靚嘅圖案可以打卡影相📸藍天白雲既天空加埋呢副牆,真係好靚🩷餐廳設有室內室外位置,食韓燒,我當然坐室內,天公做美,甘岩又冇落雨☔️當日冇雨,好多主人帶自己既主子過黎食飯聚餐,餐廳仲係一既寵物友善餐廳🍴又有得免費泊車,方面主人🐶呢度既窯雞,我係唔會錯過,即叫即烤,上手熱辣辣🤲🏻窯雞原隻兩斤重三黃雞份量十足,金黃色外觀非常吸引!雞味重、油分充足,再以廿種配料醃製,師傅會將雞放落瓦煲慢慢焗烤,令香料深透落雞肉雞皮脆卜卜,肉都好入味,雞肉同雞骨一撕就分開,每啖都好滑嫩窯雞個汁好香口🈵至於韓燒配料方面,基本韓燒嘅豬、牛、雞🐓蜆,蔬菜,菇類都有齊哂,仲可以揀不同調味,有韓風、BbQ、泰國風,好正😍其他丸既配料都有齊🫶🏻#流浮山韓泰太窯雞#流浮山#窯雞 #oodie #高質 #任食#韓燒 #任食韓燒 #香港美食 #打卡

📍 韓泰太窯雞(流浮山)

@media.vas
@koreanbbqchickenbuffet

好消息🩷好消息🩷
🍨haagen-Dazs 雪糕🍦仼食

仲有一幅好靚嘅圖案可以打卡影相📸
藍天白雲既天空加埋呢副牆,真係好靚🩷

呢度既窯雞,我係唔會錯過,即叫即烤,上手熱辣辣🤲🏻

2024-11-02 373 瀏覽
【流浮山•韓泰太】@ππππππππππππππππππππππππππππππ一絕流浮山窯雞美味的午餐或晚餐選擇,不妨考慮位於流浮山的「正宗流浮山窯雞」。這裡的午市定價為 $168,晚市則是 $278,絕對是高性價比的選擇。窯雞:他們的窯雞外脆內嫩,配上各式各樣的配料如五花腩捲、厚切豬頸肉、牛仔骨等,讓你每一口都充滿驚喜。即食類:別忘了試試吞拿魚醬薯條沙津和泡菜炒年糕,兩者都是人氣選擇。焗類:蒜蓉牛油焗野菌和香草鮮檸焗魚柳,清新的味道令人回味無窮。從元朗或天水圍出發,只需搭乘 K65巴士,便能輕鬆抵達流浮山。當你到達後,不妨在海鮮海味街漫遊,這裡有各式新鮮的生蠔和鹹魚等手信,絕對值得一試!海味海鮮街的盡頭是著名的攝影地點,是打卡必到的地方。不妨準備好相機,捕捉那些令人驚嘆的瞬間。用餐時,配上一杯可樂或雪碧,甚至無糖可樂,讓整個用餐體驗更加完美流浮山的「任食韓燒+ 窯雞」是你和朋友聚會的理想選擇,無論是高品質的食材還是美麗的環境,都是值得一去的好地方。餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#元朗美食 #韓泰太 #web3
【流浮山•韓泰太】@
一絕流浮山窯雞

餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥
服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#元朗美食 #韓泰太 #web3元朗 #流浮山韓泰太窯雞 #流浮山 #窯雞 #高品質 #海鮮海味街 #手信 #任食 #韓燒 #香港美食 #打卡
韓泰太
元朗流浮山深灣路238號地舖
位於流浮山有個烤肉好地方,泊車便利方便駕駛人士,我哋一家決定喺放工之後帶小朋友一齊去享受外國後花園環境,一家打卡影靚相,順便品嚐出名的太炭燒窯雞,燒烤放題嘅價錢亦非常之親民,我期待咗好耐想過去玩😍晚市成人燒烤放題$278 一位韓泰太炭燒窯雞(推介✅)一上菜已經香噴噴,雞皮烤到金黃色恰到好處,撕開雞肉油香四溢,雞肉精華湯汁緩緩滲出,出名嘴刁的宸宸拿起雞髀一啖又一啖五花腩卷(韓式原味)長長的五花腩肥瘦適中,放在燒架上釋出浸浸肉香美味,肥腩是韓泰國燒烤的靈魂所在😍厚切豬頸肉(韓式原味)經特別調製的豬頸肉口感及味道都非常之唔錯,燒製過程釋出豬肉油香,咬上口彈牙鮮甜亦能鎖住肉汁,吃上去非常滋味牛西冷(韓式原味)鮮甜的牛西冷放在燒架上,烤至香脆內柔軟,吃上口盡是享受💙牛板腱油花分佈均勻,肉質柔軟,猛火燒烤逼出油香,是必叫項目之一牛仔骨鬆軟惹味,含有非常豐富細緻的油脂😍刺激味蕾牛肋肉帶薄薄的筋膜和細緻的油花,豐腴肉嫩,鮮甜嫩滑,多重口感吃上去非常滿足魷魚圈(韓式原味) 烤熟後,肉質變得又軟又嫩,咬上去卻彈牙可口,口感佳Häagen-Dazs有朱古力,士多啤梨Oreo曲奇同咖啡口味,味道款式非常多,優

晚市成人燒烤放題$278 一位

韓泰太炭燒窯雞(推介✅)

五花腩卷(韓式原味)

厚切豬頸肉(韓式原味)

牛西冷(韓式原味)
鮮甜的牛西冷放在燒架上,烤至香脆內柔軟,吃上口盡是享受💙

牛板腱
油花分佈均勻,肉質柔軟,猛火燒烤逼出油香,是必叫項目之一

牛仔骨
鬆軟惹味,含有非常豐富細緻的油脂😍刺激味蕾

牛肋肉
帶薄薄的筋膜和細緻的油花,豐腴肉嫩
,鮮甜嫩滑,多重口感吃上去非常滿足

魷魚圈(韓式原味)
烤熟後,肉質變得又軟又嫩,咬上去卻彈牙可口,口感佳

Häagen-Dazs
有朱古力,士多啤梨Oreo曲奇同咖啡口味,味道款式非常多,優質品牌必定是帶任何小朋友的摯愛🤭

飲品
冷熱飲品俱備,解渴汽水無限任飲😍
2024-10-25
2024-11-02 261 瀏覽
入流浮山除咗海鮮,仲有超抵食嘅任食韓燒窯雞🐓,百幾二百蚊就有交易!平時週末諗唔到去邊,可以元朗或者天水圍搭K65巴士入嚟流浮山買下海味打下卡,而家呢個天氣涼涼哋,仲可能燒埋烤,啱曬入嚟放下電!——————————🍢◖120分鐘放題任食正宗流浮山窯雞+韓燒◗ 呢個放題超抵玩,午市$168、晚市$278,食物款式好多,仲有食到呢期好紅嘅窯雞,性價比好高,好適合一大班friend一齊嚟!燒烤配料以肉類🍖為主,必食五花腩捲、豬頸肉、豬柳、牛仔肉、牛仔骨、雞中翼,另外仲有啲錫箔紙焗類🐟,蒜蓉牛油焗野菌、香草鮮檸焗魚柳、金銀蒜焗白蜆都唔錯!食到咁上下,可以燒菠蘿、翠玉瓜消下膩,唞一唞繼續作戰💪! 燒緊嘢食肚餓嘅時候,可以食住啲現成嘅食物先:吞拿魚醬薯條沙津、泡菜炒年糕、窯燒雞,特別推薦窯燒雞,肉質嫩滑多汁,仲有淡淡嘅柴火香氣🔥,出面唔係咁容易食到!除咗多款燒烤配料,仲有無限量供應嘅汽水🥤,唔怕傾偈傾到口乾🤣
——————————
🍢◖120分鐘放題任食正宗流浮山窯雞+韓燒◗

120分鐘放題任食🔥正宗流浮山窯雞+韓燒😋😋想任食韓燒+ 窯雞❓ 韓泰太就係最佳選擇🙋🏻‍♀️餐廳位於📍流浮山迴旋處(牌坊),只要去到元朗或者天水圍再乘搭K65巴士🚌就可以去到🩷平時黎到流浮山,多數都係去海鮮海味街買生蠔、鹹魚等手信😛 行到尾仲係打卡必到嘅著名攝影熱點📸今日就順便去埋韓泰太✨午市低至$168、晚市亦只需$278💰就可以任食👇🏻🔹主食: 五花腩捲、厚切豬頸肉、厚切豬柳、牛仔肉、牛仔骨、雞中翼、雞嫩肉、雞軟骨、雞肶菇、鮮冬菇、南瓜、翠玉瓜、紫洋蔥、燒鳳梨、午餐肉、牛丸、炸魚角、起司腸、司華力腸 🔹錫箔紙焗類: 蒜蓉牛油焗野菌、香草鮮檸焗魚柳、金銀蒜焗白蜆 🔹即食類: 吞拿魚醬薯條沙津、泡菜炒年糕、窯燒雞 🔹飲料: 可樂、雪碧、芬達、玉泉忌廉、無糖可樂、玉泉梳打水 可以任飲任食,仲食到正宗流浮山窯雞,用古法窯燒🔥原隻雞以荔枝柴烤熟,即叫即燒外皮特別香脆可口😚肉汁充盈夠Juicy,食落嫩滑又飽滿,啖啖肉真係好正😝😝餐廳✨韓泰太訂座電話☎️36430300地址📍新界元朗流浮山深灣路238號地舖#流浮山韓泰太窯雞 #流浮山 #窯雞 #高品質 #海鮮海味街 #手信 #任食 #韓燒 #任食
120分鐘放題任食🔥正宗流浮山窯雞+韓燒😋😋

🔹即食類: 吞拿魚醬薯條沙津、泡菜炒年糕、窯燒雞

🔹飲料: 可樂、雪碧、芬達、玉泉忌廉、無糖可樂、玉泉梳打水

餐廳✨韓泰太
訂座電話☎️36430300
地址📍新界元朗流浮山深灣路238號地舖

2024-11-02 173 瀏覽
朋友帶我去食韓燒,元朗出發嘅搭乘K65巴士到餐廳,流浮山迴旋處近牌坊,餐廳名好特別叫韓泰太。呢度有靚景之外,行近海味海鮮街都喺著名攝影既好坊方,到處都喺打卡位。晚市都喺$278,仲可以有120分鐘放題任食,最想食正宗流浮山窯雞+韓燒,任食任燒任飲, 見到場內有棉花糖機和爆炸機可以免費使用添,性價比高。仲可以包場,又有露天座位,環境令人感覺好舒適,下次再約多啲朋友一齊嚟聚會。原隻流浮山窯雞🐔嘩! 成隻雞放入瓦缸,以荔枝柴嚟烤烘, 皮脆肉超香。 好鍾意食雞既爽皮,咬落啖啖雞肉,,好嫩滑又夠juicy,食到手指都舐埋添。主食有五花腩捲、厚切豬頸肉、厚切豬柳、牛仔肉、牛仔骨、雞中翼、雞嫩肉、雞軟骨、雞肶菇、鮮冬菇、南瓜、翠玉瓜、紫洋蔥、燒鳳梨、午餐肉、牛丸、炸魚角、起司腸、司華力腸, 醃得好入味, 食完唔覺得油膩。錫箔紙焗類有蒜蓉牛油焗野菌、香草鮮檸焗魚柳、金銀蒜焗白蜆。即食類有吞拿魚醬薯條沙津、泡菜炒年糕、窯燒雞。飲料有可樂、雪碧、芬達、玉泉忌廉、無糖可樂、玉泉梳打水。
朋友帶我去食韓燒,元朗出發嘅搭乘K65巴士到餐廳,
流浮山迴旋處近牌坊,餐廳名好特別叫韓泰太。
呢度有靚景之外,行近海味海鮮街都喺著名攝影
既好坊方,到處都喺打卡位。

晚市都喺$278,仲可以有120分鐘放題任食,
最想食正宗流浮山窯雞+韓燒,

任食任燒任飲, 見到場內有棉花糖機和爆炸機可以免費
使用添,性價比高。仲可以包場,又有露天座位,
環境令人感覺好舒適,下次再約多啲朋友一齊嚟聚會。

原隻流浮山窯雞🐔

嘩! 成隻雞放入瓦缸,以荔枝柴嚟烤烘, 皮脆肉超香。
好鍾意食雞既爽皮,咬落啖啖雞肉,,好嫩滑又夠juicy,
食到手指都舐埋添。

主食有五花腩捲、厚切豬頸肉、厚切豬柳、牛仔肉、
牛仔骨、雞中翼、雞嫩肉、雞軟骨、雞肶菇、鮮冬菇、

錫箔紙焗類有蒜蓉牛油焗野菌、香草鮮檸焗魚柳、
金銀蒜焗白蜆。

即食類有吞拿魚醬薯條沙津、泡菜炒年糕、窯燒雞。

飲料有可樂、雪碧、芬達、玉泉忌廉、無糖可樂、
玉泉梳打水。
  • 正宗流浮山窯雞
韓泰太就位於流浮山迴旋處 系牌坊一望就見到😬元朗或天水圍出發搭乘K65巴士就到🔥餐廳裝修得好吸睛 環境地方好大坐得舒服 有室外室內座位選擇都好有氣氛🍖韓式炭火燒烤好有特色 場內仲有棉花糖機和爆炸機可以免費用🍿主食有好多款 有三款不同醬料分別是韓式泰式及BBQ醬汁😍值得推薦的肉類有五花腩捲 厚切豬頸肉 厚切豬柳 牛仔肉 牛仔骨及雞中翼 有生菜可以包著肉吃會比較解膩🥬有其他丸類及蔬菜類好鍾意鮮冬菇🍄‍🟫紫洋蔥及香甜又多汁的燒鳳梨🍍 錫箔紙焗類都好特別🧄蒜蓉牛油焗野菌牛油味夠香香草鮮檸焗魚柳好鮮味🐟大大隻厚肉的金銀蒜焗白蜆 即食類有出名嘅原隻窯燒雞😍放入瓦缸燒得皮脆肉嫩肉汁豐富 另外仲有吞拿魚醬薯條沙津同泡菜炒年糕飲料有好多款 有可樂、雪碧、芬達、玉泉忌廉、無糖可樂、玉泉梳打水🥤夠冰凍 好夠氣夠晒解渴📍韓泰太 (元朗)元朗流浮山深灣路238號地舖電話:36430300

📍韓泰太 (元朗)
電話:36430300
2024-11-01 516 瀏覽
韓泰太喺流浮山迴旋處(牌坊),元朗或天水圍出發,搭乘K65巴士就到, 喺海鮮海味街附近,買完生蠔、鹹魚等手信過嚟食就啱晒🤩🤩🤩😘😘😘😊😊⭐120分鐘放題任食正宗流浮山窯雞+韓燒(午市$168、晚市$278) ⭐💫主食: 🔆厚切豬頸肉:肉質鮮嫩,帶有自然油脂,適合喜歡重口味的食客🔆厚切豬柳:嫩滑的豬肉,經過精心調味,肉味十足🔆牛仔肉:肉質結實,搭配特製醬料,風味獨特🔆牛仔骨:骨肉分離,肉質鮮美,口感豐富💫錫箔紙焗類🔆蒜蓉牛油焗野菌:香氣四溢,牛油與蒜蓉的完美結合🔆香草鮮檸焗魚柳:清新的檸檬香氣,帶來味蕾的驚喜🔆金銀蒜焗白蜆:鮮美的蜆肉,搭配蒜香,令人垂涎💫即食類🔆泡菜炒年糕:韓式風味,酸辣可口,令人胃口大開🔆窯燒雞:外焦內嫩,搭配特製醬汁,讓人一試成主顧💫飲料: 可樂、雪碧、芬達、玉泉忌廉、無糖可樂、玉泉梳打水免費提供棉花糖和爆炸機,為用餐增添了不少樂趣,適合家庭聚會或朋友聚餐😆😆😆😉😉😉😊😊餐廳:韓泰太訂座電話:36430300地址:新界元朗流浮山深灣路238號地舖#流浮山韓泰太窯雞 #流浮山 #窯雞 #高品質 #海鮮海味街 #手信 #任食 #韓燒 #任食韓燒 #香港美食 #打卡

💫主食:
🔆厚切豬頸肉:肉質鮮嫩,帶有自然油脂,適合喜歡重口味的食客
🔆厚切豬柳:嫩滑的豬肉,經過精心調味,肉味十足
🔆牛仔肉:肉質結實,搭配特製醬料,風味獨特
🔆牛仔骨:骨肉分離,肉質鮮美,口感豐富

💫錫箔紙焗類
🔆蒜蓉牛油焗野菌:香氣四溢,牛油與蒜蓉的完美結合
🔆香草鮮檸焗魚柳:清新的檸檬香氣,帶來味蕾的驚喜
🔆金銀蒜焗白蜆:鮮美的蜆肉,搭配蒜香,令人垂涎

💫即食類
🔆泡菜炒年糕:韓式風味,酸辣可口,令人胃口大開
🔆窯燒雞:外焦內嫩,搭配特製醬汁,讓人一試成主顧

💫飲料: 可樂、雪碧、芬達、玉泉忌廉、無糖可樂、玉泉梳打水

餐廳:韓泰太
訂座電話:36430300
地址:新界元朗流浮山深灣路238號地舖

2024-10-31 483 瀏覽
聽🐧 嘅朋友仔講,流浮山開咗間任食窯雞同埋韓燒嘅餐廳🥰 味道正宗之餘,價錢仲好抵食🤩 午市只需$168、晚市$278😆 地點都唔難搵📍 係元朗或者天水圍出發,搭K56 巴士就到✅ 附近嘅海味海鮮街,盡頭處仲係打卡必到嘅著名攝影地方📸 鐘意打卡嘅🐧 即刻帶埋成批朋友仔入去食餐勁😍 餐廳主食嘅選擇都幾豐富🤩 除咗必叫嘅🌟 正宗流浮山窯雞🌟 仲有勁多高質肉肉㨂🤭 包括五花腩卷、厚切豬頸肉、厚切豬柳、牛仔肉、牛仔骨等等🤤 全部都勁厚肉超新鮮,份量十足👍 一落網燒肉香四溢🤩 食落軟嫩又多汁,啖啖肉勁滿足🥳 除咗燒肉,餐廳還有提供蒜蓉牛油焗野菌、金銀蒜焗白蜆等錫箔紙焗類✅ 以及泡菜炒年糕等熟食🤤 多款汽水飲料任飲唔嬲🥰 咁抵食我哋就特登叫杯啤酒啤啤佢😚 真係食得好盡興🤤 甜品可以用場內嘅棉花糖機同埋爆谷機自製🤩🤩🤩 好玩又好食🥳🥳🥳

2024-10-30 572 瀏覽
最近去咗間位於係流浮山嘅任食放題,地址就係流浮山迴旋處(牌坊),元朗或天水圍出發就搭乘K65巴士就到,夠哂方便。120分鐘放題任食正宗流浮山窯雞+韓燒,午市都係$168、而晚市都係$278,真係好抵食主食有好多款,五花腩捲、厚切豬頸肉、厚切豬柳都好味;五花腩咬下去好嫩滑。牛仔肉肉質超嫩,燒得啱啱好,外面有少少焦香,咬下去口感夠嫩滑。牛仔骨肉厚又有嚼勁,肉味濃烈,食落去超滿足雞中翼、雞嫩肉、雞軟骨,外脆內嫩,肉汁豐富。再加上燒鳳梨嘅甜味,食到津津有味。至於紫洋蔥和南瓜,燒到軟熟,味道更有層次。除咗以上之外,仲有雞肶菇、鮮冬菇、翠玉瓜、午餐肉、牛丸、炸魚角、起司腸、司華力腸等錫箔紙焗類有蒜蓉牛油焗野菌,香氣撲鼻。香草鮮檸焗魚柳口感清新,魚肉鮮嫩。金銀蒜焗白蜆肉質鮮嫩,焗完之後更加入味,金銀蒜香氣,令蜆肉嘅鮮味更突出即食類仲有吞拿魚醬薯條沙津,薯條炸得金黃酥脆,配吞拿魚醬,真係好夾。泡菜炒年糕口感微辣。窯燒雞肉質非常滑嫩多汁,特別係雞胸肉,完全無乾柴嘅口感飲料都有多樣選擇,可樂、雪碧、芬達、玉泉忌廉、無糖可樂、玉泉梳打水最後,場內有棉花糖機和爆炸機,可以免費使用,真係為餐廳增加唔少樂趣,帶埋

最後,場內有棉花糖機和爆炸機,可以免費使用,真係為餐廳增加唔少樂趣,帶埋小朋友嚟就肯定開心到飛起

2024-10-27
2024-10-30 539 瀏覽
趁著假期同屋企人食咗餐與別不同嘅韓燒除咗120分鐘放題任食之外🍴仲有『正宗流浮山窯雞』 午市$168、晚市$278價格好貼地.食物款式選擇多🐔窯雞真係好正原隻放在巨型燒烤缸裡面窯熟肉質嫩滑又多汁🇰🇷韓燒肉類真係講得出嘅都有味道有水準.惹味得嚟又唔會太鹹唔沾上醬汁都好正不枉我地專登搭車嚟🚘由元朗/天水圍出發.搭K65巴士流浮山迴旋處(牌坊) 食完仲同媽咪行下 海鮮海味街買咗生蠔.鹹魚返去做手信行到海味海鮮街 盡頭.見到著名打卡位📸梗係影返幾張靚相先走啦又食又買.屋企人都話豐富滿足一定有下次
趁著假期同屋企人食咗餐與別不同嘅韓燒
除咗120分鐘放題任食之外🍴
仲有『正宗流浮山窯雞』

午市$168、晚市$278

味道有水準.惹味得嚟又唔會太鹹

唔沾上醬汁都好正

不枉我地專登搭車嚟
🚘由元朗/天水圍出發.搭K65巴士
流浮山迴旋處(牌坊)

食完仲同媽咪行下 海鮮海味街
買咗生蠔.鹹魚返去做手信

行到海味海鮮街 盡頭.見到著名打卡位
📸梗係影返幾張靚相先走啦

又食又買.屋企人都話豐富滿足
一定有下次
2024-10-30 496 瀏覽
流浮山食海鮮就聽得多🦞 但係到流浮山食雞又聽過未🤡最近呢到新開咗一間有韓燒又有窯雞嘅餐廳,門面有大大幅希臘女神牆壁畫🇬🇷 梗係要會一會佢啦🤫 有免費泊車🆓仲係動物友善餐廳嚟嫁,下次要約埋班朋友仔一齊嚟大食大玩就夠哂方便嚕🙌🏻▪️窯雞🐔窯雞呢個名聽就聽得多,食又真係第一次🙈啱啱係大缸出爐嘅窯雞外皮十分香脆,咬落去鮮嫩多汁,仲要唔係雞仔size,即使多人share都夠食🐣 而窯雞嘅另一個賣點一定係任食唔嬲啦💓🔥🐷🔥🐮🔥🐥食完窯雞梗係食韓燒啦😛燒烤分成韓式、泰式或者bbq風味,總有一款啱哂你🍖呢到用嘅爐無咩煙,唔洗怕燒完會成陣燒肉味🤣肉類同蔬菜類都係啲常見嘅食材,而且啲肉類都醃得好夠味,同埋驚見大大棵嘅巨巨泡菜,好特別🫣仲要有海鮮添,錫紙包蜆夠哂鮮甜,勁推介🙈▪️飲品🥤樽裝汽水夠正✨✨
流浮山食海鮮就聽得多🦞 但係到流浮山食雞又聽過未🤡

▪️窯雞🐔
窯雞

窯雞呢個名聽就聽得多,食又真係第一次🙈

🔥🐷🔥🐮🔥🐥

食完窯雞梗係食韓燒啦😛

燒烤分成韓式、泰式或者bbq風味,總有一款啱哂你🍖

呢到用嘅爐無咩煙,唔洗怕燒完會成陣燒肉味🤣

仲要有海鮮添,錫紙包蜆夠哂鮮甜,勁推介🙈

▪️飲品🥤

樽裝汽水夠正✨✨