以前去韓國旅行 必定要食燒肉無得去旅行之後 好耐無食過韓牛了前排行經銅鑼灣見到有間任食韓式燒肉店一入到去就比個光波燒肉爐吸引左 好方便 轉兩圈啲肉就燒熟得7788唔怕比油彈到 食完唔會成頭成身油煙味 好開心不過唔係賣爐 講番正題先🤣🥢世子牛盛放題👉🏻120分鐘 主打美國安格斯牛與韓牛壽司👉🏻首先會黎一份六色刺身拼盤、4款海鮮拼盤、4格安格斯盛合和韓式醬油蝦👉🏻之後可以任點 刺身、壽司、燒海鮮 還有唔同款式和醃法嘅安格斯牛、豬、雞 亦都有韓式小食例如炒年糕等👉🏻出面仲有飲品、雪條、前菜任拎 食材真係好豐富
以前去韓國旅行 必定要食燒肉

唔怕比油彈到 食完唔會成頭成身油煙味 好開心
不過唔係賣爐 講番正題先🤣

🥢世子牛盛放題
👉🏻120分鐘 主打美國安格斯牛與韓牛壽司
👉🏻之後可以任點 刺身壽司、燒海鮮 還有唔同款式和醃法嘅安格斯牛、豬、雞 亦都有韓式小食例如炒年糕等
👉🏻出面仲有飲品、雪條、前菜任拎 食材真係好豐富
韓燒一直都係小編嘅最愛之一~ 今次就試咗呢間位於銅鑼灣嘅韓牛牧場放題💕 餐廳係採用燒肉圓盤!燒嘅時候會keep住轉 手短嘅朋友仔都唔洗驚夾唔到🤣🌟 世子牛盛($298)呢個係韓牛壽司再加上美國安格斯牛嘅價錢~ 另外其實都有個$438嘅包1++韓牛同濟州最高級別黑毛豬!食物種類勁多!最特別嘅就係有埋韓式菜式!例如醬油蝦🤣 (可以直接生食唔洗燒架!)、韓風味炒年糕、炒粉絲、炒飯等 而家唔洗去韓國先食到啦🤣拼盤類型亦都有好多,例如6色刺身拼盤、4合時令海鮮拼盤、4合安格斯牛肉盛合等🤤🤤炸物方面有韓式炸雞、泡菜餃子、小編最愛嘅椰汁流心球同紫心香芋丸😍 仲有一口甜薯天婦羅🤤 好味到小編食左好多舊haha😅*另收加一服務費味道:🌕🌕🌕🌕🌘環境:🌕🌕🌕🌕🌗價錢:🌕🌕🌕🌕🌑

🌟 世子牛盛($298)

*另收加一服務費

味道:🌕🌕🌕🌕🌘
環境:🌕🌕🌕🌕🌗
價錢:🌕🌕🌕🌕🌑
2022-08-03 121 瀏覽
永光中心真係有好多嘢食,今日就同朋友試左呢間韓燒。一入到門口有個玻璃櫃、裡面擺咗好多獎🏆🙊佢哋同平時食嘅韓式燒肉好唔同,係用德國寶嘅光波爐,所以更加少油煙,低脂又健康啲。我同朋友唔算好肚餓,所以揀咗個二人套餐1++韓牛韓燒定量午市餐🈶️1++韓牛牛肋骨肉、韓醬1++韓牛肩胛、西班牙黑豚五花腩、韓式雞腿肉、虎蝦拼半殼青口。二人餐包飲品、沙律、前菜及小食任食另外重加咗個火炙1++韓牛丼飯都包飲品、沙律、前菜及小食任食Lunch嚟講算抵食,有咁多款肉,而且又有沙律小食任食😁重點係用光波爐真係少咗好多油煙,就算減緊肥食都少好多負擔🤣
永光中心真係有好多嘢食,今日就同朋友試左呢間韓燒。

一入到門口有個玻璃櫃、裡面擺咗好多獎🏆🙊

我同朋友唔算好肚餓,所以揀咗個二人套餐

1++韓牛韓燒定量午市餐

二人餐包飲品、沙律、前菜及小食任食

另外重加咗個
火炙1++韓牛丼飯
都包飲品、沙律、前菜及小食任食
火炙1++韓牛丼飯

2022-08-03 59 瀏覽
來到銅鑼灣食lunch燒韓牛韓牛韓燒定量午市餐(二人份)包括:1」1++韓牛牛肋骨肉2」韓醬1++韓牛肩胛3」西班牙黑豚五花腩4」韓式雞腿肉5」虎蝦6」半殼青口每款放一格,顏色好靚,又到相機食先時間!兩款牛肉油脂分布好靚,牛味都不錯。自己燒肉最怕燒得過熟,但枱上有張紙提示每樣食物燒烤時間可以參考下,光波爐每轉一圈就30秒,好方便計時。出面仲有不同配菜選擇同燒肉一齊食。除了燒肉外,呢度有各類丼飯和韓式湯飯。因為食燒肉覺得乾乾地,所以要咗一碗韓國海帶牛肉湯飯。湯飯夠足料,好多海帶和牛肉,仲有少少菇和粟米,湯底不會過鹹,拌飯食剛剛好。
來到銅鑼灣食lunch燒韓牛

韓牛韓燒定量午市餐(二人份)
包括:
1」1++韓牛牛肋骨肉
2」韓醬1++韓牛肩胛
3」西班牙黑豚五花腩
4」韓式雞腿肉
5」虎蝦
6」半殼青口

2022-08-02 67 瀏覽
特別韓烤放題之夜有各種不同的食物靜靜雞話俾大家知:可以大飲特飲清涼爽😂🤭120分鐘放題:刺身拼盤、安格斯牛;其他孜然粉醃肉等環境尚算舒適阿😊見圖如果喜歡生啤嘅朋友都可以加錢try try😌飲品任飲🤤最正係咁沙律吧,都叫多選擇👍🏼仲有各樣小食,喜歡嘅不妨試吓刺身拼盤,開咗個靚頭,係OK嘅!開始作戰狀態🐷我覺得燒金菇係最好味嘅 配牛油🧈個下最正牛肉唔多講啦 去圖 有四款 燒出嚟都幾靚架見入座後夜晚都開始多人😳
特別韓烤放題之夜
有各種不同的食物
靜靜雞話俾大家知:
可以大飲特飲清涼爽😂🤭

120分鐘放題刺身拼盤、安格斯牛;其他孜然粉醃肉等

環境尚算舒適阿😊見圖

如果喜歡生啤嘅朋友都可以加錢try try😌

飲品任飲🤤最正係咁

沙律吧,都叫多選擇👍🏼

仲有各樣小食,喜歡嘅不妨試吓

刺身拼盤,開咗個靚頭,係OK嘅!
開始作戰狀態🐷

我覺得燒金菇係最好味嘅 配牛油🧈個下最正

牛肉唔多講啦 去圖 有四款

燒出嚟都幾靚架

見入座後夜晚都開始多人😳
2022-08-02 74 瀏覽
2022年7月7日 星期四難得今日係七夕,當然又要同老婆偷走出去二人世界一下,今晚我哋放咗工之後就約咗喺銅鑼灣等,嘗試左呢一間韓式放題我哋叫咗世子牛盛套餐,就咁睇餐牌都有幾多嘢食,韓燒肉嘅部位都好多出面就放滿左前菜同湯,都有幾多選擇,湯都分別有大醬豬肉湯、三文魚豆腐湯同海帶牛肉湯,仲係熱辣辣,而且可以自己整沙律,沙律菜夠晒新鮮,食落去爽脆大約等咗5分鐘店員就送上醬油蝦,蝦大隻又新鮮,都幾彈牙同入味之後就有刺身,分別有三文魚、希靈魚、虎蝦等等,大部分睇落去都好新鮮,特別係三文魚,食唔到有筋,感覺似係三文魚腩咁再黎有海鮮拼盤,每款海鮮都有一人一份,食完可以再encore,蒜蓉帶子比較惹味,而魷魚都唔韌,唔會似食擦膠咁到左重點既韓牛出場,有安格斯肩里脊、牛胸肉同牛仔骨等等,見到脂肪嘅分布好平均,唔需要燒太耐已經熟晒,幾重牛肉味餐廳用咗呢一個光波爐取代一般嘅烤爐,完全唔需要落油,感覺更加健康,而且完全冇油煙,燒嘅時間亦唔會好耐另外我哋仲點左牛油帆立貝、牛油金菇同翠玉瓜,燒嘅時候牛油慢慢溶化,味道滲落去金菇同帆立貝到,香味慢慢散發出來,食落去好夠味呢一個係燒汁牛肉炒烏冬,份量都幾多,炒得幾香口,
2022年7月7日 星期四
呢一個係燒汁牛肉炒烏冬,份量都幾多,炒得幾香口,味道唔會太鹹,牛肉都唔會好韌,烏冬幾彈牙
最後仲有火炙韓牛壽司,賣相唔錯,而且入口即溶,好似食緊和牛咁,肉質幾嫩
2022-07-07
2022-08-01 102 瀏覽
真心,依間野同漢和苑比,我會選漢和苑。首先,出面既前菜,唔多選擇,味道普通啦。飲品選擇超小,印象中得6至7種比人選,4樣已經係汽水。本身每枱有一set 牛,一set海鮮,每人一隻醬油蝦,一set魚生。第一set既牛係幾好既,4樣每人一片,但可以任叫既牛就質素差好多,而且冇咩得選。海鮮同牛同一情況,得第一round送既ok,好食而貴d既冇得任食。魚生仲衰,選擇小,但連三文魚都唔可以任食,得第一round每人2片。問題出係光波爐,感覺上唔係熱食物,係熱個鐵板咁。熱力可能唔夠,耐左又令食物乾曬。最慘食完都係成身味,連光波爐既優點都冇。總括,唔會再試,因為食物飲品選擇超小,質素都好一般。300以上既價位,我寧願食300以下既漢和苑。
真心,依間野同漢和苑比,我會選漢和苑。
2022-08-01 44 瀏覽
上星期同朋友去咗銅鑼灣嘅韓牛牧場🥰食別有一番風味嘅韓牛韓燒😙同朋友叫咗一份1++韓牛韓燒定量午市餐(二人份), 包咗以下嘅嘢食1. 1++韓牛牛肋骨肉2. 韓醬1艹韓牛肩胛3.西班牙黑豚五花腩4. 韓式雞腿肉5. 虎蝦拼半殼青口二人套餐 $238依間餐廳係用光波爐黎食韓燒, 變相唔需要額外落油, 用肉本身嘅油脂, 就已經燒香韓牛🥰 所以食落絕對無油膩感😉講番食物質素, 不論係韓牛定係五花腩, 無需額外調味, 本身肉質已經好香, 好有肉味🤓 而海鮮更不再話下, 十分新鮮, 肉質十分彈牙😋而除咗兩人餐之外, 我地仲叫咗個火炙1++韓牛丼($138), 火炙韓牛十分有驚喜!😆 依個煮法更加食到韓牛嫩滑嘅肉質😝建議大家一定要試下🤩

1. 1++韓牛牛肋骨肉
2. 韓醬1艹韓牛肩胛
3.西班牙黑豚五花腩
4. 韓式雞腿肉
5. 虎蝦拼半殼青口
二人套餐 $238

諗住有刺身有鵝肝就去試下🫠去到叫左貴個個set🤡話係韓牛 刺身上到嚟一開始個碟有冰底夠就夠凍之後再上嘅用普通碟完全唔凍😓兩碟都好腥🫥等左一排先有肉上🤥可能係張枱唔夠位 佢個爐係就係唔彈油無乜油煙😯係有啲似光波爐個啲 佔左三分一張枱 但坐喺佢側邊有右半邊手有點兒熱 一路興住🥵 啲肉擺位先係最大問題😑佢將啲豬同牛放埋一齊 但張紙叫我啲牛1分鐘咁🫠我見到啲豬同啲牛咁癡住真係唔係好夠膽 同埋用呢隻爐無左個種香口嘅感覺 反而係乾🤥 啲牛亦都唔係真係咁驚艷 真係一啲都對唔起個價😓 個個甜嘅蕃薯仔佢又落左啲有鹽嘅牛油落去 唔係咁夾 🥲天婦羅個個汁似豉油溝水😵‍💫 總之唔會食第二次
2022-07-31
2022-07-31 62 瀏覽
朋友介紹有間韓燒,係用光波爐,食完唔會成身燒烤味,唔錯喎🤣⋯⋯今晚又做無飯煮婦,一於約埋阿仔去食番餐韓燒先😋。一入門口右手邊係沙律同韓式前菜凍櫃,所有材料擺放乾淨整齊;行過些小係飲品凍櫃,飲品選擇都好多。韓牛牧場,晚市任食放題,除左各款肉食、海鮮外,仲有刺身、壽司🍣、炸物,天婦羅、韓式炒粉麵等等…. 120分鐘任食任飲😋。首先緊係要攞盤前菜先啦,估唔倒放題嘅前菜咁有水準,目測所有前菜都好新鮮,尤其泡菜同麻辣蓮藕真係食唔停。頭輪先食店鋪預設嘅極上定量製作 :🥢刺身拼盤:三文魚、𩶘魚、北寄貝、生虎蝦、希靈魚、鮑片、榮螺…..各款刺身質素都唔錯,尤其係榮螺,估唔到咁爽甜鮮集於一身。🥢海鮮拼盤:扇貝、墨魚、青口、大蝦;全部都好新鮮,尤其係大蝦,大大隻,燒到個殻金金黃黃就食得啦、爽夾脆嘅口感,非常新鮮😋。🥢安格斯牛肉盛盒:牛肩、牛舌、牛胸肉… 各款都有油花,只需兩邊輕輕燒燒,燒至微微金黃,入口鬆軟;尤其我至愛牛舌,味濃有咬口。🥢仲有☝🏼醬油蝦:呢個真係要隻蝦好新鮮先可以做倒,蝦頭緊緊連接蝦身,蝦肉軟滑爽脆、醬油味入晒蝦肉,呢個時候如果有碗白飯就正啦😋。食完定量製作,就order左牛舌、雞翼、一

韓牛牧場,晚市任食放題,除左各款肉食、海鮮外,仲有刺身壽司🍣、炸物,天婦羅、韓式炒粉麵等等…. 120分鐘任食任飲😋。

頭輪先食店鋪預設嘅極上定量製作 :

食完定量製作,就order左牛舌、雞翼、一口牛、同牛肩;雞翼預先開邊,方便易熟,燒到雞皮開始金黃就可以食啦,外脆,入邊好嫩滑;一口牛就要比較有耐性啲慢慢燒,但口感係最一流嘅。

熟食就叫左天婦羅、泡菜餃子,天婦羅個炸漿皮好薄,所以食多兩件都唔會覺得好溜;泡菜餃子係openrice 食評中最多推介,果然係皮薄餡靚。

最後仲有雪條,好多放題只係供應一條,呢度就任食,好多款味道選擇,好鍾意韓式雪條,口感又似雪糕,凍冰冰,非常好嘅餐後甜品😋。
2022-07-31 39 瀏覽
好姐妹話想食燒燒同海鮮,所以book返之前去過嘅韓牛牧場,晚市限時120分鐘燒肉放題,自助區有冷盤、海鮮有熟蝦、翡翠螺、青口等,而沙律有kimchi,沙律菜等等,十分豐富! 除左刺身頭盤同燒肉頭盤外,有安格斯肩里脊、安格斯牛胸肉、安格斯肥牛、安格斯牛仔骨等,仲有🐷豬肉、🐔雞肉、🐟海鮮、炸物、壽司、沙律同甜品等,掃qr code落單📱快捷又清晰!世子牛盛 $298🥩4合安格斯盛盒:有安格斯肉眼扒、 安格斯肩里脊、安格斯牛胸肉,安格斯肥牛等,每款有幾片,一次過可試哂唔同部位,全部都係轉一個圈即熟,肉質軟嫩爆肉汁!肉味香濃油脂甘香!🍣6色刺色拼盤:油甘魚、三文魚、榮螺、希魚、墨魚🦑等。刺身質數高,好新鮮樣樣都好啱食!味道鮮甜! 🐟🦑4合時令海鮮拼盤: 🧈牛油青口,大蜆,大蝦,魷魚🦑,用呢個爐火力好平均,燒完嘅海鮮仲好彈牙! 🍖韓式五花肉:食落肥瘦均勻肉質煙韌口感豐富,燒完脆卜卜更有焦香! 🌽蔬菜都好多選擇、有南瓜、菠蘿、菇類🍄茄子等必食之選!🍜食到尾聲,點少得食返碗炒烏冬暖暖胃!🍮最後竟然有韓國雪條做甜品!完美!韓牛牧場 地址📍銅鑼灣登龍街28號永光中心3樓
世子牛盛 $298

🌽蔬菜都好多選擇、有南瓜、菠蘿、菇類🍄茄子等必食之選!

🍜食到尾聲,點少得食返碗炒烏冬暖暖胃!

🍮最後竟然有韓國雪條做甜品!完美!
韓牛牧場
地址📍銅鑼灣登龍街28號永光中心3樓
  • 6色刺色拼盤
  • 4合安格斯盛盒
  • 韓式五花肉
  • 4合時令海鮮拼盤
2022-07-31 93 瀏覽
除咗掛住日本,我仲好掛住韓國啊~ 諗起d唔熱辣辣又香噴噴嘅燒韓牛真係勁正! 所以今日我同朋友一齊嚟到有🇰🇷韓國Hanwoo Board認證、頂級韓牛銷售店嘅✨ 韓牛牧場~ 呢度仲係全港首間主打1++韓牛& 濟州最高級別黑毛豬嘅高級韓國肉放題餐廳呢!由於食lunch我地唔想太heavy,就揀咗個燒韓牛定量套餐同一份湯飯~ 已經包咗半自助飲品、沙律、前菜同小食😋前菜有泡菜、芝麻八爪魚🐙、中華沙律、車厘茄等等、仲有唔同款式嘅小食~好嘢!期待已久嘅燒肉到啦!◽️1++韓牛韓燒定量午市餐▫️韓牛1++牛肋骨肉▫️韓醬1++韓牛肩胛▫️西班牙黑豚五花腩▫️韓式雞腿肉▫️虎蝦拼半殼青口精美嘅六格擺盤~ 食材新鮮! 我最鍾意當然係2款1++韓牛啦~ 雪花均勻、牛味濃~ 五花腩夠甘香、雞腿肉嫩滑、蝦同青口也不錯~重點想讚下呢度用既係「韓式光波燒烤爐」~ 有360°自動旋轉功能,食物全方位均勻受熱,光波三重加熱令肉類鎖住肉汁,外脆內嫩~ 做到室內無煙BBQ~ 食完唔使成陣油煙味!◽️1++韓牛牛肋骨湯飯牛肋骨湯係韓國人的靈魂美食❣️ 清香濃郁既牛肉湯~ 熬煮很久的牛肋骨肉,肉味依然~ 一食落去俾我攪到骨肉分離🥲😂 入口即

好嘢!期待已久嘅燒肉到啦!

◽️1++韓牛韓燒定量午市餐
▫️韓牛1++牛肋骨肉
▫️韓醬1++韓牛肩胛
▫️西班牙黑豚五花腩
▫️韓式雞腿肉
▫️虎蝦拼半殼青口

◽️1++韓牛牛肋骨湯飯
牛肋骨湯係韓國人的靈魂美食❣️ 清香濃郁既牛肉湯~ 熬煮很久的牛肋骨肉,肉味依然~ 一食落去俾我攪到骨肉分離🥲😂 入口即化!
1++韓牛牛肋骨湯飯

食完主菜仲可以任食韓國雪條tim呀!

朋友見1++韓牛放題都唔使$400,已經話要book定下次晚市又嚟食過😆
呢度仲有好大個area可以同朋友慶祝生日tim!!

2022-06-22
1++韓牛韓燒定量午市餐
估唔到第一篇openrice既食評,由差評開始😂係instagram偶爾碌到呢間餐廳優惠套票廣告果然中伏了...😅一食入口一度懷疑去錯餐廳啲相同openrice食評令我極度懷疑有好多打手...去到首先一來就送上刺身船、韓牛、醬油蝦及海鮮一set(影相好似呃得下人😂)一開始食刺身魷魚先,咦...無味既...再試三文魚,呃....又無味既..再食埋刀貝、虎蝦、立魚,哇!全部無味的😅再試下醬油蝦,咸到以為腎會有問題!!個蝦硬架,唔係彈牙😫係韓國食過好好食,唔期望會一樣味但至少唔會食一啖就唔想再食第二口..然後燒海鮮,全部都雪藏得好緊要comment都係: 無味到韓牛,一係無味,一係又勁咸每一舊都唔淋身,跟足墊枱紙上寫啲指示去燒都係好韌...唯一入到口既,係炸餃子同小蕃薯🍠因為呢2樣都唔係跟佢地手整😂係本身有既味算了,食雪條算!食左黑糖珍珠雪條哈哈!我估唔到連雪條都出事入面似係溶左再雪返實佢的😅蚊出來得半條,仲有一半係袋到呢間野,可一不可再😀
估唔到第一篇openrice既食評,由差評開始😂

係instagram偶爾碌到呢間餐廳優惠套票廣告
果然中伏了...😅一食入口一度懷疑去錯餐廳
啲相同openrice食評令我極度懷疑有好多打手...

去到首先一來就送上刺身船、韓牛、醬油蝦及海鮮一set

(影相好似呃得下人😂)

一開始食刺身魷魚先,咦...無味既...
再試三文魚,呃....又無味既..
再食埋刀貝、虎蝦、立魚,哇!全部無味的😅

再試下醬油蝦,咸到以為腎會有問題!!
個蝦硬架,唔係彈牙😫
係韓國食過好好食,唔期望會一樣味
但至少唔會食一啖就唔想再食第二口..

然後燒海鮮,全部都雪藏得好緊要
comment都係: 無味

到韓牛,一係無味,一係又勁咸
每一舊都唔淋身,跟足墊枱紙上寫啲指示去燒
都係好韌...

唯一入到口既,係炸餃子同小蕃薯🍠
因為呢2樣都唔係跟佢地手整😂係本身有既味

算了,食雪條算!食左黑糖珍珠雪條
哈哈!我估唔到連雪條都出事
入面似係溶左再雪返實佢的😅
蚊出來得半條,仲有一半係袋到
溶到得半條既黑糖珍珠雪條

呢間野,可一不可再😀
2022-07-27 66 瀏覽
🐳來韓牛牧場當然要帶我的韓國老公來啦!他很喜歡吃韓燒,相信是因為想念家鄉吧!🐳晚市韓燒每位💰438晚市由17:00開始,如果19:15前離座/21:30後入座只需💰398。這裡的特色是能夠吃到安格斯牛的不同部位,自己可以選擇喜歡的部位,自己煎到自己喜歡的生熟程度。個人喜歡牛舌和一口牛,牛舌有口感,一口牛粒入口即溶。🐳另外這裡也提供壽司和刺身,真的有很多不同選擇。自助區有十多款的冷盤供享用😋😋也有幾款熱湯,消滯一下!🐳冰櫃還有多款飲料和韓國雪條呀!真係包羅萬有,下次來吃的時候,要留肚,因為實在有太多好吃的東西了。

🐳晚市韓燒每位💰438

🐳另外這裡也提供壽司刺身,真的有很多不同選擇。自助區有十多款的冷盤供享用😋😋也有幾款熱湯,消滯一下!

💖 韓牛牧場 (銅鑼灣)✨銅鑼灣登龍街28號永光中心3樓〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️有追開post嘅大家都知我要帶浴帽食燒肉🤦🏻‍♀️雖然天氣好熱但係無阻我食燒肉嘅決心🤭今日黎呢間一樣都係唔洗帶浴帽,因為有足夠嘅通風系統‼️你哋可能唔係話有好多通風系統都好好點解我哋要揀呢間?😌因為呢間直程唔使用手自己燒💁🏻‍♀️有轉轉燒肉爐為你服務,唔怕彈到手🤭午市餐牌已經包左無酒精飲品、沙律、前菜及小食任食🙈-1++韓牛韓燒定量午市套餐🔥 $238(1++韓牛牛肋骨肉、韓醬1++韓牛肩胛、西班牙黑豚五花腩、韓式雞腿肉、虎蝦拼半殼青口)呢個套餐就咁睇相好似好少嘢食但係原來份量好夠!平時成日去食韓燒放題都覺得自己蝕左🤦🏻‍♀️呢個份量對於我來講就啱啱好!今日係第一次食韓牛,用咗呢個光波爐燒,冇咁容易抽乾晒肉質內嘅水份👍🏻所以食落去仍然都係咁Juicy🤩另外意外嘅係五花腩🤭食落去滿口油香,肉汁係口中四濺😆簡直就係令我讚不絕口‼️虎蝦同青口好新鮮,完全冇腥臭味💁🏻‍♀️-火灸1++韓牛丼🐮 $138火灸永遠不會令我失望,大概一碗有10片左右,自己可以加醬汁,兩三啖就已經食晒啲飯👀韓牛有入口即溶嘅感覺

💖 韓牛牧場 (銅鑼灣)
✨銅鑼灣登龍街28號永光中心3樓

-1++韓牛韓燒定量午市套餐🔥 $238

虎蝦同青口好新鮮,完全冇腥臭味💁🏻‍♀️

-火灸1++韓牛丼🐮 $138

火灸永遠不會令我失望,大概一碗有10片左右,自己可以加醬汁,兩三啖就已經食晒啲飯👀韓牛有入口即溶嘅感覺,由於油份冇和牛咁多,所以食落去冇咁油膩✨

想要繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩

2022-07-27
午餐
  • 1++韓牛韓燒定量午市餐(二人份)
  • 火炙1++韓牛丼