2022-12-05
喺附近食完嘢,經過呢邊比佢隻巨髀相吸引咗過去,決定買返隻雞髀返屋企睇波食都好喎🤪同朋友一人揀咗一款雞髀,本身我哋想揀巨髀,可惜冇晒,唯有揀普通髀,普通髀都好大隻,巨髀咪不得了🤤黄金髀(鹹蛋黃醬) $40即叫即炸,等一陣就有,一拎上手,見到啲鹹蛋黃醬鋪晒喺面,勁邪惡啊😍即刻忍唔住影返幾張相🤣雞髀勁大隻,揸住喺手,好有份量,雞肉入口嫩滑勁juicy,配埋個鹹蛋黃醬真係不得了🤭經典髀(自家製椒鹽) $35面頭加咗啲自家製椒鹽粉,香味濃郁,拎到返屋企都仲係脆卜卜,同樣雞肉入口嫩滑,一啲都唔乾身火焰花枝丸 $39|火焰魷魚鬚 $41口痕痕仲叫多兩款小食😆兩款都叫咗麻辣味,入口又唔會過辣,不過好香麻香味😍魷魚鬚炸漿夠薄,食落唔會成口粉,脆嫩惹味😋買任何一款食物,再買飲品可以減$10巨峰爆爆珠 $30巨峰提子汁配埋爽爆粒粒爆爆珠,鮮甜開胃又夠氣TEA芒芝黃金沙 $45用咗成個呂宋芒整成,好香甜,沙冰幼滑,唔會飲到頭痛果隻,超級解渴估唔到除咗小食唔錯,連飲品都咁得😋
黄金髀(鹹蛋黃醬) $40
經典髀(自家製椒鹽) $35
火焰花枝丸 $39|火焰魷魚鬚 $41
魷魚鬚炸漿夠薄,食落唔會成口粉,脆嫩惹味😋
買任何一款食物,再買飲品可以減$10
巨峰爆爆珠 $30
巨峰提子汁配埋爽爆粒粒爆爆珠,鮮甜開胃又夠氣
TEA芒芝黃金沙 $45
估唔到除咗小食唔錯,連飲品都咁得😋