2022-11-29
舖頭名叫得髀魔-雞髀第一店,叫得雞髀第一店,炸雞髀一定必食! 見到menu好多我最喜歡的鹹蛋黃醬,決定黎個黃金盛宴今次試咗:黄金魔髀($48/鹹蛋黃醬)經典魔髀($43/ 自家製椒鹽)黄金魷魚鬚($46/ 鹹蛋黃醬)黄金薯角($33/ 鹹蛋黃醬)見佢有做promo 買埋隔離杯手搖可以減十蚊食完炸野順便飲杯野都好合理呀就買多杯 薑檸蜜 (原價 $26)+ TEA芒芝黃金沙(原價 $45)黄金魔髀($48/鹹蛋黃醬)經典魔髀($43/ 自家製椒鹽)魔髀係指招牌巨魔髀,比一般雞髀更大隻。雞髀實物比我想像更大,大過小朋友塊面!雞髀炸得好靚,炸得啱啱好,外皮炸到脆卜卜,內裡雞肉則剛剛熟,肉質嫩滑又juciy!我食黄金魔髀,鹹蛋黃醬鋪滿雞皮,濃厚鹹香味讓我感覺非常邪惡兼滿足朋友試嘅經典魔髀,話椒鹽味勁香,值得推介wor!黄金魷魚鬚好大盒,而且炸得相當酥脆。口感煙韌但一d都唔難咬,冇牙力都一樣KO。黄金薯角都係鹹蛋黃醬 + 薯角,對我黎講係不敗組合!舖頭得一個阿姐,所有食物即叫即炸,等咗大約20分鐘先出到熱辣辣嘅美食,各位如果要食美食就要比d耐性。係度特別稱讚阿姐,阿姐好nice,佢驚我等得耐,每
見到menu好多我最喜歡的鹹蛋黃醬,決定黎個黃金盛宴
今次試咗:
黄金魔髀($48/鹹蛋黃醬)
經典魔髀($43/ 自家製椒鹽)
黄金魷魚鬚($46/ 鹹蛋黃醬)
黄金薯角($33/ 鹹蛋黃醬)
見佢有做promo 買埋隔離杯手搖可以減十蚊
食完炸野順便飲杯野都好合理呀
黄金魔髀($48/鹹蛋黃醬)
經典魔髀($43/ 自家製椒鹽)
朋友試嘅經典魔髀,話椒鹽味勁香,值得推介wor!
黄金薯角都係鹹蛋黃醬 + 薯角,對我黎講係不敗組合!
係度特別稱讚阿姐,阿姐好nice,佢驚我等得耐,每整完一份食物佢都會比我,比我係出面檯仔食住先。
呢間絕對有下次!