2023-02-28
🌟餐廳:魚眾不同酸菜魚📍地址:北角馬寶道3號君譽峰地下17-18號舖💰價位:~$50📱電話:2488 9688 呢幾日天氣又凍返,好想食川菜暖暖身!今日特登約friend一齊去北角買蛋卷,經過呢間「魚眾不同酸菜魚」,幾乎全場滿座,睇完餐牌覺得好吸引,一於試一試~———————————————————🔹花膠濃湯雞煲除咗招牌酸菜魚之外,估唔到仲有花膠濃湯雞煲,賣相好吸晴,養生又滋補,好岩女士們~金黃色湯頭,散發濃濃既花膠雞湯味,飲落仲相當香甜!花膠口感都幾滑順,大大件雞肉啖啖肉,口感十足!麵類揀咗薯粉,彈牙又飽肚~———————————————————🔹熱柑桔叫杯熱飲健康又養生,暖胃一流~柑桔味道酸咪咪,解渴一流。———————————————————😋味道:4/5🏢環境:4/5💁🏻♀️服務:4/5💵價錢:4/5🤟🏻性價比:4/5———————————————————👅整體小總結餐廳座落於北角地鐵站附近既地鋪,地點相當方便~食物方面,各款酸菜魚均設套餐,亦可搭配米飯或唔同種類既麵食,夠哂多元化!而且仲有得選擇唔同辣度,岩哂唔同口味既朋友仔。而且餐廳用QR落單,夠哂環保又方便~
📍地址:北角馬寶道3號君譽峰地下17-18號舖
💰價位:~$50
📱電話:2488 9688
🔹花膠濃湯雞煲
🔹熱柑桔
叫杯熱飲健康又養生,暖胃一流~柑桔味道酸咪咪,解渴一流。
😋味道:4/5
🏢環境:4/5