2012-03-25 130 瀏覽
由於近期很紅的黃智雯會在將軍澳出現,做比賽評判,所以我想和她合照,於是在此吃完午餐後,便希望可以她跟她合照啦。我和媽媽決定來這兒吃,因為以前上水有這間食店,但後來沒有了,所以便要來這兒吃。我叫了:魚蛋米線-米線好爽,好好吃,但魚蛋就差了,很好有些椰菜在這兒,很好。媽媽叫了:蘿蔔牛脯米線-媽媽話牛脯好鞋,不好吃。服務沒有前面講得那麼差,很好!不過唯一不滿意就是銀雪魚賣光了很久佢地不通知食客,令好多客人不滿。(我媽媽在內,因為她想吃呢!)
媽媽叫了:蘿蔔牛脯米線-媽媽話牛脯好鞋,不好吃。
服務沒有前面講得那麼差,很好!
2012-03-25
2012-01-24 37 瀏覽
前兩天同朋友食下午荼餐例行魚湯米線...冇以前咁好食lu~~聽到隔離食客投訴....... 侍應呀姐無禮對待食客~~我要的是滑蛋不是煎蛋侍應~~e個荼餐係跟炒蛋食客~~你個餐牌係炒滑蛋侍應~~先生,我地一向都係出e d食客~~咁我係order炒滑蛋,依家係你地出錯侍應~~我唔覺得我地有錯,你應該落單時講明炒生d(我聽到即刻呆左......明明係呀姐錯!!!!!想知咩係滑蛋...可參考大家樂 食客都係跟餐牌叫,況且隻蛋真係好似煎蛋......貨不對板今時今日的服務態度....竟然係到同個客係到ARGUE) 食客~~我要食餐牌上的炒滑蛋侍應~~E碟就係--->>食客怒沖沖食完比錢走左呀姐侍應在我身邊係咁講自己有幾口岩我忍唔住同佢講我 :係你地比唔到OFFER人...E+係到UP有咩用,係咁多人面前同個食客ARGUE,我覺得你錯晒呀姐:一向都係咁....我係唔會講對唔住我 :就係一向都冇人投訴....你咪覺得冇問題LAW呀姐聽完之後好嬲咁走左去執木台........仲大大力將D野掉落架車到唉~~~~真係唔會再去呢間魚米家
前兩天同朋友食下午荼餐
例行魚湯米線...冇以前咁好食lu~~

聽到隔離食客投訴....... 侍應呀姐無禮對待
食客~~我要的是滑蛋不是煎蛋
侍應~~e個荼餐係跟炒蛋
食客~~你個餐牌係炒滑蛋
侍應~~先生,我地一向都係出e d
食客~~咁我係order炒滑蛋,依家係你地出錯
侍應~~我唔覺得我地有錯,你應該落單時講明炒生d

食客都係跟餐牌叫,況且隻蛋真係好似煎蛋......貨不對板
今時今日的服務態度....竟然係到同個客係到ARGUE)

食客~~我要食餐牌上的炒滑蛋

2012-01-21
慶祝紀念
除夕
2011-07-07 27 瀏覽
係東港城附近幫學生補完習, 接近9:30, 本來一心想去太興, 點知呢間無宵夜套餐 燒味飯單拼都$5x (我記得銅鑼灣有, 定係而家全部舖都無?)但又記得呢間魚米家都幾劣評, 結果就憑著"我不如地獄 誰入地獄"既心態挑戰下叫左個魚蛋米線(魚湯底) + 凍檸茶 = $30係而家呢個通漲高企既環境下都算幾抵食啦等左3-5分鐘就黎齊出乎意料 碗米線仲有魚腐 4粒魚蛋米線都唔少 無因為係宵夜套餐就將價就貨坦白講 唔算非常好食 但都唔差 個魚湯唔係大家所講咁淡 反而我覺得咸左少少個魚蛋就普通貨色啦 魚腐就反而無平日咁好凍檸茶都幾有茶味 真係有少甜 唔係d茶餐廳咁 叫左少甜都勁甜不過店員服務態度就真係麻麻 野都唔想講多句 又無人招呼我入去 總結而言 如果9點幾想食野 又唔想太貴 呢間食得過!
燒味飯單拼都$5x
(我記得銅鑼灣有, 定係而家全部舖都無?)

叫左個魚蛋米線(魚湯底) + 凍檸茶 = $30
係而家呢個通漲高企既環境下都算幾抵食啦

等左3-5分鐘就黎齊
出乎意料 碗米線仲有魚腐
4粒魚蛋
米線都唔少 無因為係宵夜套餐就將價就貨
個魚蛋就普通貨色啦 魚腐就反而無平日咁好

總結而言 如果9點幾想食野 又唔想太貴 呢間食得過!

2011-07-06
上堂又比JC放飛機.今日因為我要OT, 只得一粒鐘時候食飯, 都唔係問題, 但去到元氣要等成10張枱, 所以唯有轉食魚米家.一入到去坐低見到枱面有D污漕野, 於是轉去第二張枱, 點知行到入去充斥住好大陣地拖up味,於是再轉另一張.今日JC 叫左江南烤骨魚湯米線, 生菜, 熱O水 --- 南烤骨味道一般我就叫左個魚腐魚湯米線, 四季豆, 熱O茶 --- 魚腐米線, 魚腐已經冇咩味, 個魚湯又好淡, 成碗野都好淡. 呢間D味道唔及沙田果間.
上堂又比JC放飛機.

於是再轉另一張.

唔及沙田果間.
2010-12-06
2010-12-08 13 瀏覽
以前甚少踏足將軍澳, 但自從發現原來有住處附近有巴士直達之後, 入將軍澳逛街的次數也多了, 自然開餐的機會也多了, 今次到了較少到的東港城開餐. 仍記得當日是星期日下午茶時段, 門外等位的人不少. 等了好一會才有位子. 店內的枱櫈十分表擠迫, 使人有一種很侷促的感覺. 由於這間店自稱是"魚湯米線大王", 順理成章地點了魚湯米線茶餐來試試.我們點了漿爆鯊魚丸米線, 香茅豬扒米線和香茅雞翼米線. 米線的份量不多, 也不算很滑, 而白白的魚湯的味道不太濃,只是屬於還可以的水平, 要稱為"大王"呢? 就仍有一段距離. 漿爆鯊魚丸不太漿爆, 鯊魚丸欠缺魚肉味, 又不彈牙; 香茅雞翼和香茅豬扒雖然色澤金黃, 但可惜一點香茅味也沒有, 豬扒也比較硬, 乃水準以下之作.隨餐配上的有火腿奄列, 灼生菜和蜜汁雞翼. 蜜汁雞翼與香茅雞翼的味道差不多一模一樣, 分別只是澆了些甜甜的蜜汁而已; 火腿奄列很油膩, 火腿只有幾條而已; 灼生菜則一般水準. 至於附送的餐茶則是最差的部分, 檸檬荼由於只有薄薄的兩小片檸檬, 根本無法出味, 使整杯茶完全沒有味道; 咖啡和妙奶茶更是苦得可以, 即使下了兩包糖和再添加奶

我們點了漿爆鯊魚丸米線, 香茅豬扒米線和香茅雞翼米線.

隨餐配上的有火腿奄列, 灼生菜和蜜汁雞翼.

至於附送的餐茶則是最差的部分, 檸檬荼由於只有薄薄的兩小片檸檬, 根本無法出味, 使整杯茶完全沒有味道; 咖啡和妙奶茶更是苦得可以, 即使下了兩包糖和再添加奶也幫不上忙, 乃近年來喝過最差之最!

不濟的食物水準, 加上黑口黑面的侍應, 叫人甚有回頭再來的機會??
20 分鐘 (堂食)
  • 沒有
2010-09-28 12 瀏覽
呢間野好唔得,d侍應個個好似博炒咁lor個態度衰到冇人有,坐低,叫人take order,叫左我5分鐘都冇人理我仲要d人係咁係到睇電視同傾計,我同個朋友叫左我豬腸麵線同丸子米線,一食,凍到呢...叫佢換,都好似冇變都係凍冰冰問個侍應凍檸蜜係咪要加錢,我已經標明我知道凍飲要加2蚊個侍應吋到同我講"凍檸蜜梗係要加錢la,唔洗加ar??!"嘩大佬我真係未見過呢d人lor佢之後同我講話個餐冇餐飽.話想同我取消個餐,我咪話"取咩野消ar,我幾時有話取消ar?",我食完呢餐都好火ga la到出去俾錢,就同個經理反應,佢淨係"哦,係ar,好ar,哦"我話過唔會再幫趁呢間不知所謂ge野.\0/.
呢間野好唔得,d侍應個個好似博炒咁lor
仲要d人係咁係到睇電視同傾計,
我同個朋友叫左我豬腸麵線同丸子米線,
一食,凍到呢...叫佢換,都好似冇變都係凍冰冰
問個侍應凍檸蜜係咪要加錢,我已經標明我知道凍飲要加2蚊
侍應吋到同我講"凍檸蜜梗係要加錢la,唔洗加ar??!"
嘩大佬我真係未見過呢d人lor
佢之後同我講話個餐冇餐飽.話想同我取消個餐,
我話過唔會再幫趁呢間不知所謂ge野.\0/.
2010-09-26
3 分鐘 (堂食)
2010-07-31 9 瀏覽
又是與同事外出吃飯的周五日,坑口真的是被我們吃得八八九九了,原本想去吃太興的,但最後由於要等位,在時間緊迫之下,選擇了另一間也吃過一次的魚米家。上回來乖乖的吃過米線,印象中都算不錯,但今回讓我在餐牌中看到焗飯系列的午餐,毫不猶豫的點了一個來吃,在五個選擇之中選了最濃味的葡汁牛肋條焗飯,當同事們還在想吃什麼之時,我已經是下了單,皆因焗飯要等上十五分鐘。過了十五分鐘,也真的有得吃了,焗飯果真非常之熱騰騰,但葡汁香味欠奉,一心想着有濃濃的椰香味嗎?對不起,是一點也沒有,但基本上飯是焗得夠熱夠乾身,加上飯底是用了蛋炒過的,有不少細碎的蛋花在飯粒之內,飯粒粒堅挺,有咬口而不過腍,靠近器皿的邊位飯粒有點起焦,有點點脆口又真不錯,唯一要彈的就是油了一點。醬汁方面就真的普通得很了,除了上述的一點椰汁味也沒有之外,入口偏鹹而香料味很低,明顯的是罐頭溝鹽水溝生粉,偶爾有點乾蔥、洋蔥及紅椒豐富了一點口感;牛肋條其實已經是去了骨的一條肉排,吃起來有肉味而有嚼肉的質感,相信沒有下化學品處理過,不過同時其肉質不算太腍,可能因為那數條的牛肋條都屬於偏瘦的類型,連帶其瘦肉都沒那麼梅腍豐香,但都算是不過不失的貨色。飲料

飲料加了九元要了芒果香蜜,蜜糖的味就真的吃不出,但芒果味是挺濃的,雖然也是人工的芒果味,但這也是預算之內,反之店家可能太慷慨的下了太多的糖漿吧,喝起來非常之甜,喝了兩口之後,就不斷斷斷續續的加了一整杯冰,喝到最後味道仍是濃郁及很甜,看來店家可以省點成本了。

吃飽飽之後,又是急急腳走人的時候了。至於我此篇食評的題目,也在此希望替店家澄清一下,是日本人試了與眾不同的東西,其實是我不務正業才對,人家主打賣米線,位位同事都吃米線,而我就去吃焗飯,但幸而效果又出奇的不錯,真的走運呢!
不務正業?
芒果香蜜蜜糖味低但又很甜,而芒果味是挺濃的
焗飯果真非常之熱騰騰,但葡汁香味欠奉
飯底是用了蛋炒過的,飯粒粒堅挺,有咬口而不過腍
偶爾有點乾蔥、洋蔥及紅椒豐富了一點口感
牛肋條吃起來有肉味而有嚼肉的質感
2010-07-30
不務正業?
飯底是用了蛋炒過的,飯粒粒堅挺,有咬口而不過腍
牛肋條吃起來有肉味而有嚼肉的質感
2010-05-13 2 瀏覽
4月18日(星期日)中午,是日下午有點事情要去九龍灣,晚上又要去大西北參加甜魔局,行程好像有點緊迫,所以中午女友來和我會合後,打算簡簡單單吃個午餐便算。最初打算去FoodPoint 內的 MOS Burger 試試鰻魚珍珠米堡,點知排隊去到收銀處,店員才告訴我沒有供應,不止令我們有點掃興,還令女友有點怒火。趁女友的怒火還未燃燒起來,我便帶她去這裡吃,通常我想不到去哪兒吃又不想吃得太油膩的話,這兒的確是個不錯的選擇。假日午飯時段特別人頭湧湧,幸好來到時剛好有二人的卡座,我們甫坐下,就見到正在做宣傳的欖魚角鮮魚湯米線,就要這個罷!再加一樣小食鹽酥花枝丸,一杯熱檸蜜和蜂蜜生薑茶,兩口子夠吃了。沒想到最先來的食物竟然就是欖魚角鮮魚湯米線,魚湯依舊白得清麗,入口清甜沒有腥味,略嫌不夠味濃,但始終是工場大量制作,用上真材實料且無添加任何化學品或味精,已屬難得;米線爽滑軟腍,欖魚角略帶鮮味,口感軟滑。鹽酥花枝丸是把花枝丸炸過後再灑上味鹽,花枝丸不甚彈牙且味道很淡,幸好不太油膩,下味鹽時亦沒有太重手,熱檸蜜沒甚麼特別,反而蜂蜜生薑茶卻喝到很濃的薑味,稍有驚喜。吃完,不作久留,往下一個目的地進發。

吃完,不作久留,往下一個目的地進發。
熱檸蜜、蜂蜜生薑茶
欖魚角鮮魚湯米線
鹽酥花枝丸
2010-04-18
欖魚角鮮魚湯米線
2010-03-25 2 瀏覽
夜收工, 又俾附近另一間唔掂既食肆激到慶慶地, 揀無可揀黎左魚米家。呢間野都一段日子冇黎, 唔係冇得揀都唔好預我...一行兩人叫左一碗 "蕃茄湯魚腐泡飯" 同一碗 "魚湯雲吞米線", 食物賣相不過不失, 泡飯一黎先試一口蕃茄湯底, 嘩! 咩事呀? 咁難飲既? 個湯唔熱, 超咸, 飲落去好似茄醬開暖水再加一羹鹽咁, 肚餓到死, 叫佢換又唔係, 唯有隔湯食幾啖泡飯, 同埋食晒D魚腐佢就算... 另一碗米線, 又試下個魚湯底, 嘩! 搞咩呀? 又係咁咸既? 見住我老婆又係係咁意食下, 最後剩返半碗米線同埋大半碗湯底... 埋單後我地異口同聲話... 冇下次... "魚湯米線大王" 賣D咁既招牌湯底, 其他野再好食都死火啦...

埋單後我地異口同聲話... 冇下次...

2010-03-23
2010-03-07 3 瀏覽
As mentioned in my last review I would come back for the cucumber and apple drink.For some restaurants, the first visit is a bit chaotic, as the menu isnt that clearly laid out, so you order food for the sake of ordering, then after you take away their menu to study, you see things that were better or sets with things that you would of ordered.Anyway after the first visit, the apple and cucumber tea was one of the things I missed out on their menu, so this time came back for it.I was very impres

I was very impressed as it was not syrupy or artificial in taste.
The taste of cucumber was more prominent than the apple.

The starter which was white carrot and fish soup was quite good too, the soup was slightly over salty but probably it was meant to be a sauce rather than soup it was over flavoured.
2009-12-20 4 瀏覽
當整個商場的商鋪慢慢準備開鋪時﹐這店已人山人海﹐坐滿顧客在吃早餐。 這店的選擇其實是用上同一樣的湯底﹐ 只是分泡飯或米線及面頭那少量的材料。 因魚湯不竟會有些少腥味﹐所以這店亦下了薑來辟走那微微的魚腥。 是日叫了金菰肥牛米線及魚腐米線。金菰肥牛米線 $29 - 因金菰及肥牛沒有經醃製﹐所以能真正吃到食材本身味道及品嘗到魚湯的鮮美。 肥牛每片都很薄﹐份量不少﹐但味道帶一點牛羶。 魚腐米線 $29 - 魚腐一共八件﹐味道沒有在其他分店吃到的那麼鹹﹐真的要看彩數。 魚腐肉質軟滑﹐但因用魚肉做成﹐所以在幾件內吃到魚骨。 質素不錯﹐在寒冷天氣吃下一碗熱騰騰的魚湯米線﹐感覺真的不錯。

早餐
2009-10-19 29 瀏覽
也是星期五外出吃飯的日子,真是高興,上回吃不到的魚湯米線,今天順利等到位,看一看其午市套餐,嘩!不用三十元有炒粉炒飯吃,怪不得大部份的食客也在吃炒粉麵飯,只有少部份的人在吃米線,也很難怪的,吃個米線要上三十多元,比炒粉麵飯還貴,怪不得大家捨棄了米線的,可是既然人家說其強項是魚湯米線,我又無謂明知山有虎,偏向虎山行,所以我們也全幫襯了其強項魚湯系列!此處的魚湯系列有米線及泡飯兩個吃法,三十八元的一碗米線包一款小食,加上五元有特飲,兩元有熱飲,三元有凍飲,看起來喝特飲也挺划算的,一於點一客魚肉腐皮卷米線及一客魚湯蘿蔔作小吃,另外特飲點了珍珠奶茶,而同事們分別點了順德魚腐泡飯、順德魚腐米線及江南烤骨米線作主食,而小食點了另外的兩款分別是照燒墨魚丸及炸餃子,至於喝的他們選了凍咖啡、熱咖啡、凍奶茶及凍檸茶。本人沒有試過泡飯、炸餃子及他們的飲料,但就分享了同事的墨魚丸、江南烤骨及順德魚腐,在下述也只會評吃過的東西,也先談當小吃的墨魚丸及魚湯蘿蔔。照燒墨魚丸一碟有兩粒,吃起來有丁點咬口,但絕不能與彈牙有任何的聯想,吃起來墨魚味低,不知道混入了多少麵粉或其他較便宜的東西進去,而沾上了所謂的照燒汁更是一

照燒墨魚丸一碟有兩粒,吃起來有丁點咬口,但絕不能與彈牙有任何的聯想,吃起來墨魚味低,不知道混入了多少麵粉或其他較便宜的東西進去,而沾上了所謂的照燒汁更是一塌糊塗,像一些黏稠度很高的糖漿,不幸沾上了一點的墨魚丸,吃起來比沒蘸更差;另外的魚湯蘿蔔跟一會兒米線內的魚湯同出一轍,所以也不在此詳談,但蘿蔔也挺好吃的,吸收了點點魚湯的精華,吃起來不苦而無渣,但若可以再軟腍一點會更好。

另外也吃了一點同事的主食,那江南烤骨的豬肉頗嚡,但濃油赤醬的味道深入那烤骨,雖然醬油的味道不是很香,但至少其醬油的味道除了深入了豬肉外,連骨頭也吸飽了那些汁,吸吮那骨頭的味道真的是攤好的;至於那順德魚腐是夠軟夠輕,吃起來又不會有腥味,已經是合格有餘的了。

魚肉腐皮卷米線其實也是萬變不離其中,所有人的米線,其實也是同一種米線及同樣的魚湯,只不過材料上有點分別而已,而我的是加上了魚肉腐皮卷,也是先來喝一口湯,魚湯白白的,但又未至於奶白的程度,喝起來有魚香而不腥,魚香合格但絕對可以再濃一點,而且喝得出有隠隠的辣味,似乎店家下了不少薑及胡椒粉來煲魚湯,減少了很多的腥味,彌補了先天不足的缺憾。

至於米線滑身但不太彈牙,比稍早前金西南的更沒有咬口,也不要跟彩雲南的比;而魚肉腐皮卷易點理解來說,其實等同南記粉麵的魚肉春卷,但今次吃到的版本是曬黑了的版本,其外層的皮咬起來有點過硬,在內的魚肉香單調而且有油炸過的味道,真的只可以說是不過不失吧,但若給我再選的話,我也寧可吃魚腐了。

珍珠奶茶是我在今個夏天喝過最不行的珍珠奶茶,喝起來沒茶香也罷了,茶味薄得很,而且喝起來一點也不滑,相信是只加了點奶精交行貨便算,最要命的莫過於那些珍珠,吃起來是軟腍腍而滑嘟嘟的啫哩,口感是說不出的奇怪,跟本來要有咬口要煙韌是完全兩碼子的事,最後當然是一粒也沒有下過肚,喝光了茶解渴便算。

也算是吃得飽足的一餐,除了杯飲品差之外,其他的出品又真的是吃得過的,希望店家繼續努力吧。
吃個米線要上三十多元,比炒粉麵飯還貴
凍、熱啡、凍奶茶及凍檸茶,而珍珠奶茶其差
小吃炸餃子及不太行的墨魚丸
江南烤骨勝在味道夠濃,魚湯米線真的用上魚湯
魚腐是蠻好吃的
米線滑身但不太彈牙
魚湯蘿蔔挺好吃
魚肉腐皮卷等同南記粉麵的魚肉春卷,但有點過硬
2009-10-09
吃個米線要上三十多元,比炒粉麵飯還貴
魚腐是蠻好吃的
2009-07-26 2 瀏覽
我第1次食「魚米家」 就係o係東港城呢間o個次食完之後就愛上之後有1次 去左奧海城分店 唔掂........(點唔掂法就唔講喇..)今日重遊舊地----東港城搵食見到魚米家 依然好想試下!星期6下午茶時段 都有約10人等位不過好快就有位!! good!我嗌左香茅雞翼米線+魚皮餃 (雙拼+$5)小食揀左蜜汁雞翼(2隻)凍奶茶雞翼雞翼都好好味! 剛剛炸起!魚皮餃淋度適中!米線和湯底都好味!!奶茶好好飲!冇影低 因為好味到係咁食 唔得閒影食飽之後即刻同個fd講 要上黎寫食評!!

我第1次食「魚米家」 就係o係東港城呢間
o個次食完之後就愛上

今日重遊舊地----東港城搵食
見到魚米家 依然好想試下!
星期6下午茶時段 都有約10人等位
不過好快就有位!! good!

我嗌左香茅雞翼米線+魚皮餃 (雙拼+$5)
小食揀左蜜汁雞翼(2隻)
凍奶茶

雞翼雞翼都好好味! 剛剛炸起!
魚皮餃淋度適中!
米線和湯底都好味!!
奶茶好好飲!

冇影低 因為好味到係咁食 唔得閒影

食飽之後即刻同個fd講 要上黎寫食評!!

2009-07-25
  • 魚皮餃 香茅雞翼 蜜汁雞翼 吉列豬扒
一間唔錯既店!好耐無返外家, 今日返開去, 就同阿媽阿爸去下街, 行到累,阿媽話不如去飲下午茶, 捻下魚米家d魚腐好鬼正, 就揀距啦!入到去, 侍應離遠招呼我地坐低,跟住就互相傾計講笑,我地坐左10分鐘,連杯水都無, 以前去, 一坐落就有人俾杯水你, 一看之下,以前果d年紀大d既阿姐無咩幾個, 全部換曬d後生仔女。之後, 我地叫左金沙魚腐, 下午茶魚腐米線套餐,魚肉腐皮卷米線套餐,雞翼米線套餐, 魚湯幾好飲, 有d人話腥,但講真,唔腥就唔系魚啦!點都會有少少架啦!魚腐水准仲保持到, 唔似街市買果d甘硬梆梆, 魚肉腐皮卷好香,做得好出色, 最衰就唔可以好似叫小菜甘, 叫距一碟食到夠, 總括黎講,食物ok, 但服務態度真系要改改距。
一間唔錯既店!

• 魚肉腐皮卷,金沙魚腐
2009-01-16 7 瀏覽
之前食過一次…不過無試魚湯…NOT SO GOOD所以今次諗著下午茶試下…點知…黎左碟蜜糖雞翼先,蜜糖好過上次食香茅,上次味精超重…今次OK。諗著可以開心咁食埋佢…點知…奶白色既魚湯米一黎,我就聞到有D腥腥地…一飲!大鑊!腥湯!無魚味乜味都無!米線就淋既…本身怕腥…食左幾啖就頂唔順,加D胡椒粉、辣椒醬,將就食埋佢…但係都遮唔到D腥味!以後食湯米一定唔會再去!
之前食過一次…不過無試魚湯…NOT SO GOOD
所以今次諗著下午茶試下…
點知…
黎左碟蜜糖雞翼先,蜜糖好過上次食香茅,上次味精超重…
今次OK。
諗著可以開心咁食埋佢…
點知…奶白色既魚湯米一黎,我就聞到有D腥腥地…
一飲!大鑊!腥湯!無魚味乜味都無!米線就淋既…
本身怕腥…食左幾啖就頂唔順,
加D胡椒粉、辣椒醬,將就食埋佢…但係都遮唔到D腥味!
以後食湯米一定唔會再去!
  • 蜜糖雞翼