2023-01-31
👍🏻 (特上)雜錦刺身雜錦刺身非常有誠意🤗竟然有海膽三文魚籽 海膽好鮮甜 加上三文魚籽嘅鹹香味 令到海膽嘅鮮味更上一層樓❣️另外刺身拼盤仲有吞拿魚、拖羅、赤蝦、赤身、油甘魚等等 全部都好新鮮 特別係拖羅 油脂豐富超級好味🐟👍🏻 燒雞串雞肉同大蔥 兩樣配埋一齊食味道勁正 京蔥平衡返雞肉嘅油膩🐓有清甜嘅感覺👍🏻 燒牛舌牛舌一D都唔韌 反而有點爽口 而且有油香搭配簡單嘅調味 無論口感同味道都一流🐮👍🏻 日式蟹肉燒薄餅燒薄餅樣子有點像大阪燒 蟹肉味道唔錯 唔會俾醬汁蓋過 燒薄餅上面更佈滿了木魚碎、紫菜碎等💕👍🏻 海鮮鍋物鍋物用左鱲魚湯底 本來已經充滿魚香味🤩加上有蠔、三文魚、帆立貝等等海鮮 越煮越鮮!煮出來嘅豆腐、菜類都非常鮮甜🥬大滿足👍🏻 紅豆年糕甜品時間 烤過過嘅年糕可以拉絲 配上甜甜綿綿嘅紅豆🫘煙煙韌韌 口感十足 作為一餐嘅終結真的很開心🥳注意事項⚠️- 餐廳有包廂供應 不過有最低消費要求 詳情可向餐廳查詢☎️- 餐廳位於8樓 但係要喺5樓轉𨋢🛗
👍🏻 燒雞串
👍🏻 燒牛舌