2024-08-15
係呢間尖沙咀嘅日式串燒店度,我哋可以食盡各式各樣嘅美味串燒料理。首先,有野菜條,清脆爽口,非常適合開胃;接下嚟,仲有雞肝、雞心、雞心元,肉質鮮嫩,咀嚼之間口感豐富。香口既有雞皮,油脂適中,入口即溶。濃郁既口味有雞腎,外表乾爽,裡面卻牙軟綿密。奄鳥享鳥腿退肉、牛舌,都好好好味!不過,最吸引我嘅,一定係西班牙豚肋肉條,肉質肥嫩,帶有微微酸甜香。此外,亦有雞冠同雞中翼,外酥內嫩,非常惹味。另外,厚揚同青椒仔都好好吃,煎得金黃酥脆,十分開胃。食完肉食埋清新爽口翠玉瓜同蘆筍真係一流!自家製明太子玉子燒又濃郁又滑順,十分合味而淺澗蘋果酒既酸甜平衡!同串燒一齊食,真係非常之夾!免治雞肉棒仲配埋蛋黃一齊食,真係超級之好食呀.呢間日式串燒店既菜式種類好豐富,由清淡到濃郁,由肉類到蔬菜,一應俱全。呢間居酒屋真係好適合同朋友傾計食野!
自家製明太子玉子燒又濃郁又滑順,十分合味
而淺澗蘋果酒既酸甜平衡!同串燒一齊食,真係非常之夾! 免治雞肉棒仲配埋蛋黃一齊食,真係超級之好食呀.