2020-05-26
放題記放題就梗係要係咁叫刺身啦!!依間係㕵角附近的放題幾就腳,刺身選擇都算多,質素仲好好啊,我係咁重複叫的刺身有帶子同北寄貝,叫左幾轉都咁鮮味啊第二樣就係叫燒肉!以二百幾蚊黎講,依間d肉質我覺得幾好,起碼唔會咬唔到,上菜速度又快。我叫左牛舌,牛肋肉,和牛,豚肉,仲有羊架。比大家睇吓圖先,望上去冇乜特別,但食落就知道有油香,又有肉味,好多放題食完d肉都分唔到邊樣打邊樣哈哈。我最欣賞嘅係羊架!因為佢肉質好鮮嫩,再加上香草味,但又唔會太蘇。最後就叫甜品啦!叫左綠茶同芝麻味雪糕,特別推介芝麻!好香!仲有一粒細細粒的cheesecake,哈哈,唔會太飽呢!野飲就叫左好大路的汽水,最後仲飲左杯熱綠茶暖下個胃,今餐真係食得好滿足!
放題記
我叫左牛舌,牛肋肉,和牛,豚肉,仲有羊架。
比大家睇吓圖先, 望上去冇乜特別,但食落就知道有油香,又有肉味,好多 放題食完d肉都分唔到邊樣打邊樣哈哈。我最欣賞嘅係羊架!因為佢肉質好鮮嫩,再加上香草味,但又唔會太蘇。