2005-10-21 9 瀏覽
其實M記係人都食過咖喇,今次想介紹個湯~個湯好好飲~單買9蚊,套餐加6蚊~好多磨菇,好好飲!!
其實M記係人都食過咖喇,今次想介紹個湯~
個湯好好飲~單買9蚊,套餐加6蚊~
好多磨菇,好好飲!!
2005-09-28 31 瀏覽
見個樣好似都ok, 就試下啦,但一食就後悔, D包唔好食,一D麵包香都冇,D小龍蝦就好難食,有陣唔知咩味,佢哋諗住用蛋沙律掩飾,可惜唔成功.呢間麥當勞入面gei McCAFE D staff比較冇禮貌,冇笑容, 又黑面...
2004-08-30 8 瀏覽
食左呢度個blueberry cheese cake呢件cake個面鋪左一粒粒既blueberry件餅有d似cream又唔係cream似cheese又唔係cheese既野,中間有層海綿蛋糕總體黎講件cake係難食blueberry唔好食,果d類似cream既物體冇芝士味而且仲好淋...好似想溶咁個餅底又係淋既... 淋到丫一句講晒難食...唔記得幾錢喇我諗around $20
食左呢度個blueberry cheese cake
呢件cake個面鋪左一粒粒既blueberry
件餅有d似cream又唔係cream
似cheese又唔係cheese既野,中間有層海綿蛋糕
總體黎講件cake係難食
個餅底又係淋既... 淋到丫
一句講晒
難食...

唔記得幾錢喇
我諗around $20
2004-08-23 4 瀏覽
黎飲咖啡, 叫兩杯大cappuccino, 等左成五分鐘先上檯. 但係點解咁細杯o既? 問個waitress杯咖啡係中定大, 佢話唔知, 後尾擾攘左一輪, 個沖咖啡o既人先至發覺d大杯收埋左o係櫃!! 佢地話沖過杯俾我地, 我地唔想屣野, 結果就係退錢了事!咁多服務員都唔知中杯同大杯o既分別, training有d問題喎!不過杯咖啡沖得唔錯, 個附送o既曲奇都好好味!
不過杯咖啡沖得唔錯, 個附送o既曲奇都好好味!
2004-04-04 16 瀏覽
太好好, 等左咁耐終於食得返其實以前因為太掛住將軍漢堡我會買個豬柳漢堡再叫人比個麥樂雞的bbq dressin再搽在豬柳上頂癮的, 哈哈!而家有返將軍漢堡我都有咁食, 因為哩個配搭都唔錯ga 可以try下
太好好, 等左咁耐終於食得返
其實以前因為太掛住將軍漢堡
我會買個豬柳漢堡再叫人比個麥樂雞的bbq dressin
再搽在豬柳上頂癮的, 哈哈!
2001-09-02 14 瀏覽
這是新推出的食品,味道只是一般:雪糕上的士多啤梨和藍苺雪得太硬,太久,完全沒有味道可言;新地的大小只較一般的新地(賣約6元)大少,但售價要13元,似乎太貴了!