2022-01-03
🚦麵·睦月🐖叉燒瀑布闊麵🐖$785/10食得白布烏冬,一係就係食佢夠薄🤏一係就識佢夠滑🤌但佢兩樣都唔係,仲要冇咗平時普通烏冬嗰種煙韌🤧完全冇麵味佢連溏心蛋都做唔好,無醬油味🥲唯一可取嘅係佢個豆卜… 有啲sad,因為我估都應該唔係自家製嘅嘢叉燒就正常發揮,整體就係冇乜特別整體3/101. 坐得近廚房會,有陣味2. 唔係服務差,係冇服務,因為唔夠人手,得一個樓面3. 仲要有時唔夠人,廚司會行出嚟幫手,再見住佢用翻埋埋遞完menu隻手,拿住啲烏冬喺度fing,又唔戴手套,真係不了4. 明明我哋係三個人,但中間都隔住塊板,唔幫手拎走之餘,仲要唔俾我地拎走,侷住我地成餐都要勁唔方便咁傾偈5. 30分鐘先上餐,而且見住食物已經準備好但一直冇人送上,因為唔夠人… 上到嗰陣已經唔熱…6. 係平,但性價比極低,所以覺得用埋connect card 9折之後都係俾貴咗
🐖叉燒瀑布闊麵🐖$78
5/10
佢連溏心蛋都做唔好,無醬油味🥲
叉燒就正常發揮,整體就係冇乜特別
整體3/10
1. 坐得近廚房會,有陣味