2021-08-07
去接朋友收工順便喺九龍城搵食 佢呢間野嘅種類都幾多今次食完呢我仲想再嚟多次食佢啲小炒同埋軟殼蟹漢堡包好似好吸引咁瑞士汁雞髀配西多平時要食雞髀同西多 多數都係下午茶先有 估唔到佢係全日供應 咁就可以隨時隨地唔駛等到下午茶先有得食 隻雞髀好大隻 而且非常之入味 瑞士汁好香濃 食落去肉質都唔係好鞋口 西多士有半份 炸得好香脆 仲有蛋香味 而且入面仲有查到花生醬 係正宗嘅西多士😏香煎雞扒煎雙蛋撈公仔麵一嚟到俾佢嘅份量嚇親左 佢個公仔麵嘅量真係勁多 雞扒炸得好鬆脆 聞落去好香嘅蔥油味 啲蔥油滲左落去啲面度 再配合埋佢嗰兩隻荷包蛋啲蛋汁撈埋落去個公仔麵都識簡直一流藥膳蟲草花鴨腿湯飯個湯底清得來都好有藥膳嘅味道 感覺上好滋補 而且飲落去係冇味精 值得一讚 用料十足 鴨腿佢斬開咗兩舊 食落去都會方便啲 肉質方面感覺上比較鞋口 但整體來講都幾高質 而且好有媽媽嘅味道涼粉紅豆冰好耐都冇飲過啦 佢啲紅豆同涼粉都好足 龍鳳檸樂本身都唔知係咩嚟 但佢送到上嚟就見到係檸檬同咸檸再溝可樂 都幾特別
瑞士汁雞髀配西多
香煎雞扒煎雙蛋撈公仔麵