2008-08-31
因為見佢成日賣廣告有D咩優惠做緊好似幾抵食,尋晚走去左試。我地係散叫無叫佢地既套餐,叫左半隻豉油皇脆雞,4碗招牌魚翅濃湯,龍躉兩味同一個椒絲腐乳通菜同兩碗糖水。個龍躉係個經理介紹既,佢話好抵食,咁就試下啦。所有野賣相都OK靚,但係食物既份量真係非常精緻!!!!!半隻雞個Size 好似一隻bb雞既大小,d雞淡淡無咩味。招牌魚翅濃湯,個色水好靚但一氣魚翅都無,全部都係魚唇同埋個湯都有D腥!龍躉兩味,一邊係炸既一邊係伴西芹炒既,龍躉都ok滑,佢都真係幾好刀法,d西芹好似一條開4咁勁幼!!! 炸個透仲衰,只係上d炸粉炸下佢,無味道,而且成碟野只係得數埋唔夠8嚿魚,仲要骨多過肉!!!!個菜真係炒得好麻麻,係茶記叫個菜都炒得好食過佢。!全晚最好食既係個糖水囉!其實上得去食真係預左要過千蚊埋單,但佢比D咁既野我就真係唔係幾ok囉。最攪笑係個經理問我夠唔夠食同佢個兩味得唔得呀,我答佢真係麻麻地,佢就話:吓?!唔係卦....之後就行開左......其實我地尋晚只係兩個大人+1個細路同一個老心家,基本上應該夠食,但大家食完都真係唔飽囉.....埋單要差唔多千六蚊,我決定以後都唔會再去!唯有既讚就係裝修囉!
個龍躉係個經理介紹既,佢話好抵食,咁就試下啦。
所有野賣相都OK靚,但係食物既份量真係非常精緻!!!!!
半隻雞個Size 好似一隻bb雞既大小,d雞淡淡無咩味。
個菜真係炒得好麻麻,係茶記叫個菜都炒得好食過佢。!
全晚最好食既係個糖水囉!
埋單要差唔多千六蚊,我決定以後都唔會再去!
唯有既讚就係裝修囉!係幾靚既!