2021-08-03
咁啱要入元朗做嘢,當然要試吓💛小店la!我地3個人食😊,係網上search到有扒鋸,諗住試一試,點知有驚喜😋。先講下環境,舖頭的確係有d細,位置唔係太闊落,男士落嚟去會有些少逼夾,不過裏面嘅裝修感覺好溫馨,係黃燈既配合下,可以好舒服咁同朋友食嘢同埋傾偈,我自己就覺得氣氛好好👍🏻而食物方面,我地見佢推介$99 - 12oz 肉眼扒 同 $248二人餐,我哋兩男一女,仲擔心唔夠飽😂,仲叫多左個單骨雞翼🤣,落單嘅時候店員問我哋要幾成熟,我哋話要五成熟,其實係呢個時候都冇特別期望,因為喺出面食開通常五成熟嚟到都變七至八成熟,點知上菜果下,我直情嘩咗出嚟👀,冇諗過塊肉眼扒會咁大塊,有我兩隻手掌咁大🤲🏻,仲要2cm左右厚,切開嗰下直情有驚喜,堅係五成熟,食落去仲要好Juice🤤,$99蚊,性價比真係好高!個二人餐樣樣野都好大碟,有沙律,魚柳薯條同埋煙燻豬扒!嗰個魚柳真係炸到好鬆脆,而個豬扒口感適中,火候啱啱好💛。基本上我哋三個食到抱住個肚走😝,埋單都係每人130左右。真心性價比唔錯嘅小店西餐。
12oz 特選肉眼扒配紅酒汁薯菜