2013-07-08
平時都帶飯,今日同就離職的同事食飯,唔知食咩,唯有試下呢間野裝修好好,座位亦寬落,帶位個經理都好有禮貎一坐底就同我地講飲品任飲,自己羅,呢樣好豪!!讚原來都有好多野飲,橙汁/西柚汁/茶/咖啡我飲左杯橙汁,OK!魚生係用碟仔裝好擺出來,衛生d,最近腸胃麻麻,食左一碟,切得細塊(最多咩羅多幾碟),但好新鮮隔離枱有人位話碗仔翅好好味(聽語氣似熟客),我地都一人叫左一碗,又真係好味喔鐵板燒只試左青口,正!!新鮮,師傳仲好有禮貎,食左十隻熱盤食左咖喱,有驚喜!!好過出面好多舖頭我食左好多藍莓芝士蛋糕,真係超正!!!一定要試!!綿香,重芝士味,細細件,切得好靚冷盤:冰蝦同青口都好新鮮熱盤:咖喱雞正!其他無試。同事話炒飯好正鐵板燒有腸仔、蔬菜、雞翼,雞扒,即叫即燒,推薦!!粉面檔大家都無試,唔知味道如何粥都有仲有朱古力噴泉,豆腐花,沙律巴,壽司食左件好好味(上面係紅色一粒粒,唔知叫咩)食物種類多款,每款份量唔算多,不過refill好快,廚師成日都出來望下每個人加一後130有找,quality咁高,可以返本!!抵食!就係lunch一個鐘太趕了下次食晚餐,試下佢d生蠔
裝修好好,座位亦寬落,帶位個經理都好有禮貎
我飲左杯橙汁,OK!
鐵板燒只試左青口,正!!新鮮,師傳仲好有禮貎,食左十隻
熱盤食左咖喱,有驚喜!!好過出面好多舖頭
冷盤:冰蝦同青口都好新鮮
熱盤:咖喱雞正!其他無試。同事話炒飯好正
鐵板燒有腸仔、蔬菜、雞翼,雞扒,即叫即燒,推薦!!
粉面檔大家都無試,唔知味道如何
粥都有
下次食晚餐,試下佢d生蠔
題外話/補充資料:
電話訂枱有8折