2022-10-12
食野就食得多啦,邊玩board game邊食野 你又試過未先🥳 個到服務態度勁nice✨ 西式食物水準幾高質 個feel 就似 閒日慢活📸 另外仲有打卡位 (見最後頁)😍🔺食物 🔸 紅酒燴牛脷$128餐廳一啲都冇手軟,勁豪‼️睇相就見到有幾多牛脷😚份量十足不但 牛脷質感一咬好軟熟 勁易入口 一啲都唔韌 😍如果紅酒味再出啲就perfect🥰.🔸松露牛肉漢堡 $158漢堡包皮用牛油烘底 外皮勁脆 ✨ 牛肉肉質鮮甜 略帶牛味 松露味唔夠出 ❗️驚喜位:薯條帶啤酒味❗️勁回味 已經睇到用心製作既細節😍.🔺甜品🔸精選蛋糕 $28 (跟餐價)擺盤精美,好吸引人眼球😍 一入口濃厚芝士香味 質感滑溜 的確唔錯👍➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖自私評分:🟡🟡🟡🟡🟡自私評論:餐廳勁哂成班同事同朋友聚會,除左有成堆桌遊免費借玩‼️ 仲有個"best friend forever"打卡位❤️ 氣氛都幾岩情侶慢慢enjoy個dinner有啲仲見到會人book起成個場 搞啲#FansMeeting 😍 諗諗下我都可以搞翻個 (講笑🤣➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖
🔺食物
🔸 紅酒燴牛脷$128
🔸松露牛肉漢堡 $158
🔺甜品
🔸精選蛋糕 $28 (跟餐價)
➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖
自私評分:🟡🟡🟡🟡🟡