2023-03-20
﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊信州和牛ꔛ☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧鐘意四圍食野嘅蘑菇今日嚟到坑口616🤣616食牛肉都已經好出名😍今期主打親民價錢食到日本信州和牛💗💛堂食限定.信州和牛由616團隊喺日本長野縣直採到港🍱信州特選和牛盛🐄🌈信州和牛肩胛 💗肉質厚實又軟嫩,油花細緻而分佈均勻,滑而不膩,散發出獨特極致濃郁的和牛味香氣🌈信州和牛腹肉 💗味道香濃,牛肉鮮味特別濃郁,口感軟嫩帶有嚼勁😍🌈信州和牛赤身 💗肉質細緻軟嫩,且肉味濃郁有油花但不過分的「瘦肉」部位🌟一個拼盤・試齊信州和牛三大部位 🌟可以單點信州和牛部位😍識食一定叫拼盤😳另外616好多唔同款類牛肉可選😍💗我比較鍾意🌈雙層肉🌟🌈雙層肉🌟 🌈滑尾龍🌟 🌈牛坑爪🌟🌈 胸口膀🌟另外稻庭烏冬索哂啲湯底好正😚𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝➿〰️•〰️•〰️•〰️•〰️•〰️➿༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ 616牛肉火鍋專門店(坑口店)≋ ≋ 將軍澳培明德邨明德商場1樓105-106號舖₊˚· ७── ⁼³₌₃ (⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)如果鍾意我嘅分享☷➿記得fσℓℓσω me ◡̈ ༘
﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊信州和牛
鐘意四圍食野嘅蘑菇今日嚟到坑口616🤣
616食牛肉都已經好出名😍
今期主打親民價錢食到日本信州和牛💗
💛堂食限定.信州和牛
由616團隊喺日本長野縣直採到港
🍱信州特選和牛盛🐄
🌈信州和牛肩胛
💗肉質厚實又軟嫩,油花細緻而分佈均勻,
滑而不膩,散發出獨特極致濃郁的和牛味香氣
🌈信州和牛腹肉
💗味道香濃,牛肉鮮味特別濃郁,
口感軟嫩帶有嚼勁😍
🌈信州和牛赤身
💗肉質細緻軟嫩,且肉味濃郁
有油花但不過分的「瘦肉」部位
🌟一個拼盤・試齊信州和牛三大部位 🌟