2024-06-28 1018 瀏覽
今日約咗朋友嚟到元朗食個悠閒嘅brunch😌 咁佢就帶咗我嚟呢間 87 coffee~ 淨係個地點已經覺得好chill😌 入去坐低睇睇餐牌 叫咗兩個lunch set 包咗黑咖啡或者茶😬 午市推介仲好抵食添😍 咖啡同茶我哋一人揀咗一樣咖啡仲可以選擇加奶 咖啡味濃 不錯~茶就係揀咗柚子茶 入面仲有百香果肉 酸酸甜甜啱晒而家熱辣辣嘅夏天~ 磯煮鮑魚香蒜墨魚汁意粉 $68見到好多人都食呢個午市推介 我都試吓先~ 一上枱 蒜蓉味勁香 鮑魚好大隻 食落爽口彈牙 不錯😌意粉好味煮得軟硬適中 仲有一點超好 佢嘅墨汁意粉 係唔會食到個嘴勁黑🤣 依加Follow IG & FB 即送小食一份🤣 小食就係薯仔粒粒 炸得香脆 配埋茄汁好味😋 牛油果比目魚漢堡包 配 有皮粗薯條 $118呢個組合勁吸引🤩 成個餐好大份 麵包用牛油煎過好香 牛油果新鮮又夠熟 比目魚煎得啱啱好 大件冇雪味👍🏻 薯條炸得香脆 配咗少少鹽 味道啱啱好 仲有蕃茄同埋生菜 配埋沙律醬 好好食😋 大推👍🏻 提拉米蘇牛角窩夫 配 雪糕 $68最後梗係食個甜品😗 牛角窩夫熱辣辣 配埋冰凍既雲呢拿雪糕 再加埋濃縮咖啡 呢個配搭真係好完

午市推介仲好抵食添😍

咖啡同茶我哋一人揀咗一樣
咖啡仲可以選擇加奶 咖啡味濃 不錯~

磯煮鮑魚香蒜墨魚汁意粉 $68
磯煮鮑魚香蒜墨魚汁意粉

牛油果比目魚漢堡包 配 有皮粗薯條 $118
牛油果比目魚漢堡包 配 有皮粗薯條

提拉米蘇牛角窩夫 配 雪糕 $68
最後梗係食個甜品😗 牛角窩夫熱辣辣 配埋冰凍既雲呢拿雪糕 再加埋濃縮咖啡 呢個配搭真係好完美😍 推👍🏻
提拉米蘇牛角窩夫 配 雪糕

整體嚟講 呢間87 coffee 環境舒適 店員服務態度好 食物質素不錯 好適合嚟傾偈chill一下 一定會再嚟😌
磯煮鮑魚香蒜墨魚汁意粉
牛油果比目魚漢堡包 配 有皮粗薯條
提拉米蘇牛角窩夫 配 雪糕
6天前 46 瀏覽
最近去咗元朗探朋友食西餐 “87 Coffee”真係有驚喜!環境好舒服,同朋友吹水一流,就算靜靜地享受一餐都好正👍“美國黑安格斯西冷”🥩牛扒煎到啱啱好,外層微脆入面又保持肉質嫩滑,加上淡淡嘅肉香,入口即化😋“香煎焗牛油蜜糖春雞”🐔雞皮香脆肉嫩多汁,牛油蜜糖嘅香甜味,滲透入肉層次更昇華,食到停唔到口😋“田園沙律配火腿、煙三文魚同雞扒”🥗沙律菜夠哂爽口清新,火腿同煙三文魚配合得剛剛好,大蝦彈口鮮甜,咖啡和榴槤千層蛋糕,一餐完美的結束😍整體而言:“87 Coffee”菜色無論係質素定擺盤,都好有心思,在元朗想食精緻西餐,一定要嚟試下👍
最近去咗元朗探朋友
食西餐 “87 Coffee”
真係有驚喜!
環境好舒服,
同朋友吹水一流,
就算靜靜地享受一餐都好正👍

“美國黑安格斯西冷”🥩
牛扒煎到啱啱好,
外層微脆入面又保持肉質嫩滑,
加上淡淡嘅肉香,
入口即化😋

“香煎焗牛油蜜糖春雞”🐔
雞皮香脆肉嫩多汁,
牛油蜜糖嘅香甜味,
滲透入肉層次更昇華,
食到停唔到口😋

“田園沙律配火腿、煙三文魚同雞扒”🥗
沙律菜夠哂爽口清新,
火腿同煙三文魚配合得剛剛好,
大蝦彈口鮮甜,

咖啡和榴槤千層蛋糕,
一餐完美的結束😍

整體而言:
“87 Coffee”
菜色無論係質素定擺盤,
都好有心思,
在元朗想食精緻西餐,
一定要嚟試下👍
6天前 0 瀏覽
呢次嚟到87 Coffee試下佢哋嘅特色西餐!餐廳位置方便,環境都好chill。首先試咗「美國黑安格斯西冷」,肉質嫩滑,油花分佈靚,煎得剛剛好,香氣十足,真係頂級享受!「香剪焗牛油蜜糖春雞」亦係另一個驚喜,雞皮脆香,肉質嫩滑,加埋牛油同蜜糖嘅甜味,香濃惹味,忍唔住一啖接一啖!再嚟個「田園沙律配火腿、煙三文魚同雞扒」,沙律清新,配料豐富,食落夠晒開胃!總體而言,呢間餐廳啲餸精緻又有水準,係元朗想試西餐嘅朋友必試之選!

2024-10-06 353 瀏覽
近日光顧了一間位於元朗的cafe小店,環境舒適、簡約清幽;我們品嚐了87 Coffee的All day breakfast (大盤子全日早餐)可選牛角包或裸麥包、香脆Parma Ham黑松露寬條麵以及凍朱古力咖啡,此頓午餐食得都好滿足。原本店長推薦他們的香辣欖油鮮茄海蝦扁意粉,因怕辣及對蝦敏感所以沒有試,見到另外兩枱客人均是選這款,應該不錯吧!全日早餐好豐富,有煙三文魚、Parma Ham、Bacon、德國香腸、炒雜菇、焗豆、炒蛋、蕃茄、炸薯粒及沙律菜,配上裸麥包,食材新鮮,真係大滿足。香脆Parma Ham松露忌廉闊條麵,味道剛好,闊條麵煮得剛好彈牙,搭配著炸得香脆的Parma Ham和松露醬汁,每一口都散發著濃郁的風味,配上牛角窩夫更是獨特,窩夫的酥脆口感和麵條的濃郁味道相互襯托,讓整道菜更加豐富多樣。餐飲叫了熱咖啡及凍朱古力咖啡(叫了少甜),若你是咖啡愛好者,那麼87 Coffee的凍朱古力咖啡絕對不容錯過,口感豐富濃郁,令人陶醉。嚟開元朗的你千萬不要錯過這家Cafe小店啊!
2024-05-07
2024-09-22 306 瀏覽
呢期滿腦子都係cafe & all day, 呢期間中都孖住好姊妹黎到呢區, cafe多到簡直花多眼亂呀, 左睇右睇選擇左黎呢間試試, 餐廳木系色有啲綠色植物, 感覺環境舒服旺中帶靜, 下午茶時間黎到齊齊就叫返份all day 慢慢食下野傾下計hea返半日~我地叫左一人一份大盤子全日早餐, 一黎到枱, Waa~整份all day好豐富呀~好多野食咁呀~估唔到有脆薯粒tim😋當中最深刻佢既牛角窩夫, 質感酥脆而且好香牛油味好滿足呀~如果可以食多個就好啦😆估唔到呢間重有我至愛Mint Mocha, 咖啡好香係我喜歡的味道, 如果薄荷味可以重啲就更好啦😃

下午茶
  • 大盆子全日早餐
2024-09-14 304 瀏覽
今日揾左間親民價食晚餐,套餐加$15即享有是日餐湯餐包及餐飲。是日餐湯是蕃茄濃湯,上枱時熱辣辣,絕不是罐頭湯!餐包是黑糖麥包,都十分鬆軟。紐西蘭一級肉眼扒有得選三五七成well Done,今次選了七成熟。肉眼扒都有一隻手掌大小,切開時是隱若可見的粉紅,滴出肉汁,不會Overcook,火喉控制得好;咬落肉質嫩口,不會難咬有筋。配有薯角及燒汁。法國紅酒全鴨胸香草醬扁意粉意粉份量頗多,配上6片厚切鴨胸,吃落有口感!而配合香草醬十分清新!套餐的餐飲-熱咖啡更可以無限添飲,十分親民!環境雖是小店,但十分溫馨;而且見Lunch Set價錢亦合理,下次會繼續支持!

紐西蘭一級肉眼扒

法國紅酒全鴨胸香草醬扁意粉

2024-09-01 291 瀏覽
星期六,風和日麗嘅好天🌞,打算去幫襯一下小店。明白小店人手緊絀,所以落單之後都耐心等待。等待一個鐘頭後,真係太耐了,所以催咗一次單。1小時10分後,都係未有上菜,所以再催咗一次,獲得嘅回應係「整緊」。點知道, 1小時20 分鐘後被告知漢堡包已經賣晒,整整等了1小時20分鐘!!最終只上咗一碟,明太子墨魚仔櫻花蝦闊條麵。以食物品質而言,只能說極度普通,墨魚仔竟然唔係熱嘅。十分無言☹️當中,等候嘅期間,見到另一枱係漏單,都係等咗1小時有多都冇上菜。又見到樓上嘅一行四人,等得太耐,唔食離開。睇嚟上菜速度嘅問題,唔並係偶發事件🤷🏻‍♀️最後埋單係比咗少少折扣,但完全彌補唔到我同屋企人等待嘅時間,同星期六嘅好心情🥲每個人嘅時間都係寶貴嘅,如果大家係珍惜自己嘅時間嘅話,去呢一間舖頭之前絕對要三思👋🏻👋🏻👋🏻
星期六,風和日麗嘅好天🌞,打算去幫襯一下小店。

2024-08-03 315 瀏覽
喺元朗發現一間高質素嘅🍝❤️西餐小店, 本身淨係諗住食牛扒🥩但係見佢個意粉🍝好吸引, 所以我哋就選擇每樣各一份🥰加多$15就可以嗌埋🥖餐包同埋🥣餐湯, 呢個價錢真係冇得投訴佢個餐湯真係好用心去做而且係好濃郁嘅🍅蕃茄湯, 個小餐包🥯都係好有質素⭐️牛扒🥩我哋揀咗🇳🇿紐西蘭肉眼扒, 塊扒好大塊而且外層煎得好香口裏面仲係粉紅色❤️嘅內心, 再加埋🥔🥕🥒薯菜同燒汁, 所有嘢配合埋一齊真係好夾🫶🏻🥳最估唔到佢哋個意粉係咁有質素, 個🍷紅酒鴨胸真係不得了啲鴨肉好嫩滑,而且個意粉軟硬度係好完美, 一啲都唔淡口好濃郁嘅⭐️香草蒜香味佢哋仲有好多款甜品🧁🍪🍩🍫🥧我下次一定會過嚟試埋佢,琴晚真係太飽想食都食唔到😛雖然係一間小店但係坐得好舒服環境又好靚老闆娘同店員都超級好人😘

2024-07-09 312 瀏覽
元朗水車館小巷街呢間裝修清新簡潔嘅餐廳小店 原來入邊有兩層㗎叫咗兩個晚餐 加$15做套餐 有餐包餐湯 飲品再另外加錢 見到佢有宣傳齋啡任飲 不過今晚未有機會試到頭先呢個茄汁大蝦意大利飯 大蝦有成六七隻 新鮮爽口 飯底亦都煮得好清新美味然後呢個西冷牛扒都幾驚喜軟腍適中 唔難口唔韌 配搭唔太濃鹹黑椒汁很美味呢!佢個薯角十分之讚,係用新鮮薯仔炸嘅仲將個皮炸到脆卜卜配搭車厘茄同翠玉瓜減緊肥都唔覺得Heavy加咗少少錢叫兩杯凍飲 柚子紅茶同埋朱古力咖啡 仲有芝士蛋糕都很可以

頭先呢個茄汁大蝦意大利飯 大蝦有成六七隻
新鮮爽口 飯底亦都煮得好清新美味

然後呢個西冷牛扒都幾驚喜
軟腍適中 唔難口唔韌 配搭唔太濃鹹黑椒汁
配搭車厘茄同翠玉瓜減緊肥都唔覺得Heavy

成日都聽朋友介紹呢間小店cafe 話食物質素好唔錯  所以決定今日放工去試試佢呢間餐廳係小巷入面 平時唔行入黎真係未必察覺到門口大大棵植物 感覺好田園 好舒服既感覺餐廳環境雖然唔大 但坐落好舒服 一啲都唔逼可能餐廳顏色主調都比較柔和 再加埋餐廳播既音樂坐落就有一種好舒適 好放鬆既感覺尤其放工做完野之後過黎 特別感受深啲🤣雖然話就話小店 但呢到既食物選擇一啲都唔少扒類 海鮮類 意粉 沙律 甜品 乜都有啲 仲見到主食有得揀配刈包 非常多花款今次我就嗌左一個牛扒同一個意大利飯 試試佢先🐮 美國黑安格斯西冷今次呢個西冷牛扒嗌左五成熟一上枱 係見到牛扒煎到微微既脹卜卜生熟度煎得岩岩好 切開見到好靚既粉紅色咬落去就知道 啲肉汁鎖哂係扒既入面每啖都會有好豐富既肉汁 配菜仲會有薯仔 蕃茄仔 翠肉瓜唔好以為配菜真係配菜 呢幾樣都好味道每樣配菜都熱辣辣 食得出食材好新鮮🥑 牛油果帶子意大利飯本身有啲怕牛油果配意大利飯會好漏但又估佢唔到 食落一啲漏既感覺都冇呢到既意大利飯偏向乾身小小意大利飯個醬汁亦唔會煮得太杰撻撻牛油果既生熟度岩岩好 切成一粒粒 保留到有啲咬口帶子有輕輕煎過 表面仲煎到有微脆微脆完全唔會煎
成日都聽朋友介紹呢間小店cafe

帶子有輕輕煎過 表面仲煎到有微脆微脆
完全唔會煎到鞋口 煎得岩岩好
成件事食落出奇地輕盈 食到飽哂都完全唔覺得滯
牛油果帶子意大利飯

🌽 是日餐湯(巴馬火腿粟米湯)

本身見到外表係簡簡單單淡黃色既粟米湯
以為冇咩特別 但原來巴馬火腿既出現係別有用心
粟米湯配搭埋巴馬火腿 係出奇地好味道
巴馬火腿整到脆卜卜 令成件事多左一種鹹香鹹香既味道 口感方面亦多左一個層次
去到最後 係會追住啲巴馬火腿係咁食
然後飲下飲下 就唔覺意飲哂成碗湯🤣
是日餐湯(巴馬火腿粟米湯)

🧉 髒髒咖啡

🍹凍果茶 (跟Set餐轉特飲 原價減8蚊) $20

📍 87 Coffee
元朗水車館街66號錦榮大廈地下5號舖
2024-05-30
5 分鐘 (堂食)
牛油果帶子意大利飯
是日餐湯(巴馬火腿粟米湯)
2024-05-31 257 瀏覽
#ftf_元朗隱世雅致小品 relaxing cafe 平日lunch time 都full house, 全因食物質素高,主食份量多,熱黑啡仲有得添飲,價錢好抵食!忌廉意大飯配紐西蘭肉眼 $118Cream Risotto with New Zealand Ribeye⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️意大利飯夠Creamy,但唔會太膩,煙靭有咬口。肉眼有得嗌三五七成,肉質鮮嫩有肉汁,但唔係血淋淋既血水,呢個價位真係好抵,性價比極高!香脆巴馬火腿松露忌廉闊條麵 $88Crispy Parma Ham Truffle Cream Fettuccine⭐️⭐️⭐️⭐️松露香味十足,配料勁多,有大量唔同嘅香菇、洋蔥配上香脆嘅Parma Ham乾,有多重口感,香氣十足!味道很可以,闊條麵都好掛汁,不過個人嚟講,我鍾意硬身啲同煙靭啲嘅口感。是日餐湯 粟米忌廉Parma Ham湯 跟餐加配$10⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️鍾意呢個湯有粒粒粟米嘅口感,唔係打到溶晒杰撻撻、淨係得奶味嗰隻忌廉湯,配埋Parma Ham嘅鹹香,味道更精華!Tiramisu Waffle $68⭐️⭐️⭐️⭐️呢個價位份量嚟講,有啲偏少,但味道上係值得一食,窩夫有牛油香,配上朱

#ftf_元朗

是日餐湯 粟米忌廉Parma Ham湯 跟餐加配$10
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tiramisu Waffle $68
⭐️⭐️⭐️⭐️
呢個價位份量嚟講,有啲偏少,但味道上係值得一食,窩夫有牛油香,配上朱古力雪糕同熱辣辣嘅咖啡,簡直係冰火交融!

🍴 87 Coffee (元朗)
📍 元朗水車館街66號錦榮大廈地下5號舖

回頭率🤡🤡🤡🤡
性價比🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

#feedtiffood #吃吧孩子 #吃到懷孕
2024-05-29 215 瀏覽
星期六千里迢迢入嚟元朗大西北食飯,喺又新街附近見到呢間隱世小店,聽朋友介紹嚟試吓真係冇錯,佢係類似家庭式經營,服務更有禮貌🫶🏻 食緊飯嗰陣都見到好多街坊客捧場🤓 咁我同朋友兩個人就一人叫咗一個Dinner set try try 😃Dinner Set🔎 紐西蘭一級肉眼扒(薯條及時菜配燒汁) $188New Zealand First Class Ribeye (French fries and Seasonal - Vegetables with Brown Sauce)肉眼扒我哋叫咗五成熟,食落去肉汁爆出嚟,個口感 texture好嫩口,食到陣陣嘅牛味,但係亦都唔會因為medium而太腥,另外佢啲薯菜都好高質,薯仔應該係啱啱叫即刻準備,佢出面層皮脆脆地嘅,另外佢亦都整熟咗個蕃茄仔,食落去更加Juicy好味 🍅 🔎 以上所有餐追加【是日餐湯配餐包】 $15佢是日餐湯係蕃茄湯,飲落去唔會好稀,餐包就用咗兩款唔同嘅軟包,都有烘熱左先上,小店嚟講好高質🫶🏻🔎 法式干邑龍蝦湯配蝦仔肉Lobster blaque with shrimp french style +$38我哋都試咗另一個龍蝦湯

Dinner Set
🔎 紐西蘭一級肉眼扒(薯條及時菜
配燒汁) $188

🔎 以上所有餐追加【是日餐湯配餐包】 $15

🔎 法式干邑龍蝦湯配蝦仔肉
我哋都試咗另一個龍蝦湯,絕對唔俾啲大牌子嘅餐廳遜色,另外有粒粒嘅蝦肉,目測都有五六粒,絕對係誠意之作,我覺得加$38 係物有所值 😌

🔎 法國紅酒全鴨胸香草醬扁意粉 $98
Whole Duck Breast with Pesto Linguine French Style

呢個價錢嚟講鴨胸有成6-7片,食落去個肉質都好爽口,唔會好難咬,配埋個紅酒汁係完美嘅配搭🤪 另外佢個意粉都好出色,可能因為我鍾意食香蒜炒意粉,食落去佢唔會太油,因為有時如果配忌廉汁或者蕃茄醬嘅話就會太膩😟

🔎 餐飲叫咗凍檸茶同埋桂花烏龍茶包 ☕️

📍87 Coffee (元朗)
元朗水車館街66號錦榮大廈地下5號舖
2024-05-19 1141 瀏覽
今日同朋友喺附近行街就見到呢一間,87coffee, 上網睇咗啲評價同埋價錢我哋都覺得合適,所以我哋就決定去試吓食晚餐,餐廳嘅位置都幾方便,唔會太偏僻都幾容易搵,店員都好客氣為我哋介紹餐牌,最後我哋揀咗兩個餐同埋兩杯飲品,整體上成個經驗愉快,而且坐得都幾舒服,適合朋友或者家庭聚會。風乾番茄鮮蝦意大利飯💥,大大隻鮮蝦,咬落去都爽口。而且餐廳喺意大利飯嘅調味都做得幾好,絕對唔會好鹹,而且擺盆上亦都非常靚仔,我同朋友都忍唔住攞電話出嚟打咭,個面仲有少少芝士碎,令到成個口感上嘅層次更加提高,呢一個價錢嚟講CP值真係好高,份量幾多,絕對唔會食唔飽!紐西蘭一級肉眼扒💥,肉眼扒非常厚身,切開中間係鮮嫩嘅粉紅色,喺烹調嘅時間控制得非常好,而且味道都好好食,肉眼扒有柔軟既口感同埋豐富牛香,質素非常高,再加埋薯菜,整體上都覺得唔錯,而且價錢真係唔貴,非常抵食。番茄濃湯餐包💥,我哋另外加咗兩個餐湯同埋餐包,係好飲嘅蕃茄濃湯,應該係餐廳自家製,絕對唔係罐頭湯嘅味道,我同朋友都非常鍾意!飲品我哋就叫咗兩杯凍檸茶,茶底都非常香濃,總括嚟講呢一個價錢真係冇得輸,不妨可以嚟試一次,而且店員非常有禮貌,有機會會再返嚟幫

CP值真係好高,份量幾多,絕對唔會食唔飽!

番茄濃湯餐包💥,我哋另外加咗兩個餐湯同埋餐包,係好飲嘅蕃茄濃湯,應該係餐廳自家製,絕對唔係罐頭湯嘅味道,我同朋友都非常鍾意!飲品我哋就叫咗兩杯凍檸茶,茶底都非常香濃,總括嚟講呢一個價錢真係冇得輸,不妨可以嚟試一次,而且店員非常有禮貌,有機會會再返嚟幫襯!
  • 紐西蘭一級肉眼
2024-05-03 210 瀏覽
大家好今晚到了位於元朗搵食今次來既餐廳係87 coffee 食晚餐這個店在又新街行入去既行仔入面並不起眼店既裝修幾靚 食物既質數都幾高我就點左兩份晚餐這裏的晚餐可以加$15 追加餐湯及餐包今日既餐湯係粟米湯這個湯都好Creamy見到真係好多火腿粒和粟米配埋好鬆軟而且比較深色比較多麥果一種既餐包主菜香煎比目魚配帶子(薯條及時菜) 比目魚既皮煎得好香脆魚肉仲好嫩滑伴碟既小蕃茄都幾甜幾好味唔太酸薯條都係煎果一種外面煎到金黃色仲有少少調味帶子有兩粒都係外面煎香裏面仲係刺身狀態質感比較軟滑另一個主菜蟹籽蟹肉忌廉扁意粉都好高質首先成個意粉整很好靚整個意粉唔多見到蟹肉但可以食到意粉汁係充足蟹肉既味道仲好creamy應該蟹肉己經混和在比較杰既汁裏面而個麵都混合左比較多菇菌同芝士所以整個麵都幾好味飲品方面我點左凍咖啡和凍檸茶都好正常仲有就係呢度如果點黑咖啡係可以無限添飲總括呢間店食物質數同環境都係唔錯
大家好

餐湯
這個湯都好Creamy
見到真係好多火腿粒和粟米
配埋好鬆軟而且比較深色比較多麥果一種既餐包

主菜香煎比目魚配帶子(薯條及時菜)
比目魚既皮煎得好香脆

蟹籽蟹肉忌廉扁意粉
凍咖啡
凍檸茶
2024-04-23 164 瀏覽
元朗係一個連巷仔都充滿美食餐廳嘅地方,今日捐窿捐罅,帶大家嚟到元朗站附近的西餐!🌟香脆巴馬火腿松露忌廉闊條麵 $88闊條麵食落煙靭,每一條都掛滿濃郁的松露忌廉汁;而香脆巴馬火腿與平時的不同,咬落像是混合味道的精華,鹹香味十足,配搭意粉為整體口感更添層次。🌟忌廉意大利飯 配 紐西蘭肉眼 $118呢個價錢一次過食到risotto 同肉眼真係唔話得!肉眼做到想要嘅7成,咬落軟身肉味濃,底層的意大利飯也絕不馬虎,加上忌廉/翠肉瓜製成,口感豐富同時味道濃郁。☕️ 榛子朱古力 拉花好靚好靚!朱古力味濃,帶微微榛子味。☕️ 凍咖啡咖啡選用偏酸的咖啡豆,如果叫熱咖啡唔單止唔洗加錢,仲可以免費續杯!

🌟香脆巴馬火腿松露忌廉闊條麵 $88

🌟忌廉意大利飯 配 紐西蘭肉眼 $118
忌廉意大利飯 配 紐西蘭肉眼

☕️ 榛子朱古力
拉花好靚好靚!朱古力味濃,帶微微榛子味。
榛子朱古力

☕️ 凍咖啡