2024-06-28
今日約咗朋友嚟到元朗食個悠閒嘅brunch😌 咁佢就帶咗我嚟呢間 87 coffee~ 淨係個地點已經覺得好chill😌 入去坐低睇睇餐牌 叫咗兩個lunch set 包咗黑咖啡或者茶😬 午市推介仲好抵食添😍 咖啡同茶我哋一人揀咗一樣咖啡仲可以選擇加奶 咖啡味濃 不錯~茶就係揀咗柚子茶 入面仲有百香果肉 酸酸甜甜啱晒而家熱辣辣嘅夏天~ 磯煮鮑魚香蒜墨魚汁意粉 $68見到好多人都食呢個午市推介 我都試吓先~ 一上枱 蒜蓉味勁香 鮑魚好大隻 食落爽口彈牙 不錯😌意粉好味煮得軟硬適中 仲有一點超好 佢嘅墨汁意粉 係唔會食到個嘴勁黑🤣 依加Follow IG & FB 即送小食一份🤣 小食就係薯仔粒粒 炸得香脆 配埋茄汁好味😋 牛油果比目魚漢堡包 配 有皮粗薯條 $118呢個組合勁吸引🤩 成個餐好大份 麵包用牛油煎過好香 牛油果新鮮又夠熟 比目魚煎得啱啱好 大件冇雪味👍🏻 薯條炸得香脆 配咗少少鹽 味道啱啱好 仲有蕃茄同埋生菜 配埋沙律醬 好好食😋 大推👍🏻 提拉米蘇牛角窩夫 配 雪糕 $68最後梗係食個甜品😗 牛角窩夫熱辣辣 配埋冰凍既雲呢拿雪糕 再加埋濃縮咖啡 呢個配搭真係好完
午市推介仲好抵食添😍
咖啡同茶我哋一人揀咗一樣
咖啡仲可以選擇加奶 咖啡味濃 不錯~
磯煮鮑魚香蒜墨魚汁意粉 $68
牛油果比目魚漢堡包 配 有皮粗薯條 $118
提拉米蘇牛角窩夫 配 雪糕 $68
最後梗係食個甜品😗 牛角窩夫熱辣辣 配埋冰凍既雲呢拿雪糕 再加埋濃縮咖啡 呢個配搭真係好完美😍 推👍🏻
整體嚟講 呢間87 coffee 環境舒適 店員服務態度好 食物質素不錯 好適合嚟傾偈chill一下 一定會再嚟😌