2024-04-09
來到中環蘇豪區,最多就係典型風味特色酒吧,今次初嘗試一間Poker 風格的酒吧餐廳🍴———ACED♠️♣️♥️♦️來到酒吧門口見到滿面笑容的侍應,也有一些客人來這裡chill住飲野傾計 , 感覺挺不錯的,邊停住腳步👣坐下來試試。酒吧當然有酒飲,但同時都有送酒的美食,自己一個想好好enjoy relaxing 下,我點左杯Shiraz, Australia, 2021——ST. Hallett Gamekeeper's🍷 $92同點左一份即叫即做的pizza 🍕 MARGHERITA $128。紅酒🍷是口味夠厚夠dry, 亦都taste好full body, pizza 大大塊熱辣辣,滿滿的芝士🧀亦都好正,兩個人食剛剛好😚呢度環境夠chill夠舒適,聽著音樂,飲下紅酒🍷簡直放鬆極,下次約多d朋友再來chill下。