2024-02-02 86 瀏覽
星期五同朋友放工去中環happy hour , 當然立即諗起去Soho, 最近好多新洒吧重臨Soho, 我們行到街角搵到間型格酒吧,決定一試果然冇揀錯,好chill 好relax Dusted Calamari 炸魷魚炸得相當香脆,要趁熱食好適合做佐酒小食Margherita Pizza 面頭鋪滿水牛芝士、蕃茄同羅勒,味道酸酸甜甜,好好味道,餅底香脆,是意大利經典pizzaWhite StarVodka 做base , 有pineapples juice , passionate juice & Lime juice , 混合一起,味道清新,好Fresh Red FuryDark Rum 味帶焦糖、有點蜜糖味,加入紅石榴漿同橙汁,香甜好飲週末晚上感覺都市生活節奏,心情都relax

Dusted Calamari 炸魷魚
炸得相當香脆,要趁熱食好適合做佐酒小食

Margherita Pizza

White Star

Red Fury

週末晚上感覺都市生活節奏,心情都relax