2022-11-16
之前因為公司同事中咗招,全世界要Home Office…唔想喺屋企做嘢就揀咗附近既APT一邊嘆咖啡一邊工作環境真係幾舒適,係自由工作者嘅朋友必選嘅咖啡店,一邊做嘢一邊嘆咖啡,真係快活過神仙!當日係平日都見到好多人來食,即係證明佢都幾受歡迎,之前灣仔星街已經好想試,成日見佢排哂隊,所以今次特登嚟西試一試佢!佢呢度大部份食物都係自選系列,例如三文治咁,佢可以俾你自選唔同嘅材料去製作你獨家嘅三文治我地揀左Swiss cheese,chili con carne, tomato和生菜,個包就揀左sourdough $78佢個醬汁好好食,係帶少少辣泡菜嘅味道,少少辣幾惹味,芝士味好濃厚好食!成個配搭出嚟好好食,略嫌價錢貴咗少少意粉揀左linguine ,個醬揀左saffron cream, topping揀左mushroom和shrimp其實即係藏紅花醬蝦意粉,個意粉汁幾特別,帶少少薯香嘅味道和花香味,係種好特別嘅口感,唔係平時食開嗰啲白汁意粉!唔錯如果大家想搵一間安靜,食物好食,環境舒適嘅咖啡店工作,我推介大家來喱間APT!