2021-04-06
Great place to start a day with! Nice environment, great food and polite staff. Highly Recommend! ⭐️ Bookmark咗呢間cafe好耐啦,因為佢個環境真係幾吸引,裝修好有style,放左好多植物盤裁🪴,仲有一個戶外area,嚟影相一流!忙左一排,襯復活節呢個空檔嚟放鬆下先,去開北角不如就後嚟睇下啦!假期下竟然冇乜人,坐得舒服之如,聽住音樂真係幾有feel😌。食物方面選擇都唔少,除左toastie之外,仲有lunch的menu,真係選擇困難症啊! ✦ Coronation ChickenGoogle過coronation chicken之後覺得好似幾特別於是決定試試佢先!當見到個toast時都幾surprise🤩賣相真係幾靚幾有心機雞肉烤到外皮脆脆的食落去又幾有特色幾有風味推薦!!😍 ✦ Linguine Ai Frutti Di Mare 海鮮扁意粉賣相又係一流!雖然冇試過味但望樣已經覺得好正😋 ✦ Latte都幾好飲層次分明而且有skim milk✌🏽✌🏽 今次淨係幫朋友影左幾張相咋
✦ Coronation Chicken
於是決定試試佢先!
當見到個toast時都幾surprise🤩
但望樣已經覺得好正😋
✦ Latte
都幾好飲
層次分明而且有skim milk✌🏽✌🏽
今次淨係幫朋友影左幾張相咋,自己都未影,見呢度環境唔錯,食物又高質,一定會再幫襯多次!
Ps 燈光效果都好唔錯,影完d野食相之後連自己都嘩左一聲 lol