2024-05-31
之前同男朋友黎過啟德AIRSIDE foodcourt食野,今次再訪AIRSIDE既露天平台餐廳撐枱腳🫶🏻餐廳位於6樓露天平台,不過唔洗擔心會日曬雨淋,因為餐廳唔止有室外座位,仲有室內座位😌坐室外都唔怕,因為餐廳仲有放大雨遮係度唔怕揼濕😉我地今晚就叫左雞翼🐓牛肝菌意大利飯🇮🇹同埋pama ham pizza🍕另外仲叫左三杯cocktail🍸🍹雞翼🐓係水牛城雞翼既整法,炸到外皮脆脆地,加上好輕微辣既水牛城醬非常開胃🤤旁邊仲有一兜芝士醬俾你點🧀一碟雞翼兩種食法😋牛肝菌意大利飯🇮🇹上到枱已經聞到好香牛肝菌味,上面加左少少芝士碎🧀😋每一啖都食到菇菌味同芝士味,大推👍🏻😋😋pama ham pizza🍕餐廳已經將pizza切開,唔洗黎到自己切到一忽忽🤣上面除左有pama ham同芝士外,怕你覺得膩仲有火箭菜解一解漏,即刻感覺fresh晒😋😋AIRSIDE商場同呢間餐廳都係寵物友善,無論室外定室內都可以帶埋寵物入去架!下次再去都要帶埋我地umi🐱一齊去😌😌🤩 推薦指數:9 / 10📍 餐廳資料:BELLAVISTA (九龍城)九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 6樓L605號舖☆.。.:*・°☆.
🤩 推薦指數:9 / 10
📍 餐廳資料:BELLAVISTA (九龍城)
九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 6樓L605號舖